- Олексій В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый
Отличный вариант за свои деньги
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олексій! Дуже приємно отримати Ваш відгук. Завжди Вам раді!
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Вентилятор непоганий,але з часом почала витікати вода ..
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Світлана! Дякуємо за відгук.
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Працює справно
- Достоинства:
- Все літо охолоджував кімнату,невеликий,робе тихо,ціна всам раз,запевняю Вас..!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Сергій! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!
- Фатима Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Черный
Отличный вентилятор
Рекомендую- Продавец KayDzen
Вітаємо, Фатима! Дякуємо за відгук та рекомендації. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!
- Людмила Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Мини вентилятор работает отлично.Я довольна покупкой .
- Достоинства:
- Удобно
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Людмила! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням. Приємного використання!
- Фокин В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Черный
Топ
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Володимир! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Черный
Все супер! Рекомендую
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Юлія! Дякуємо за високу оцінку. Завжди Вам раді!
- Максим А***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Черный
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Максим! Дякуємо за високу оцінку. Завжди Вам раді!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Черный
Чудова річ, все працює, я дуже задоволена, взяла два, всім рекомендую
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ольга! Щиро вдячні за відгук та рекомендації. Раді, що Ви залишилися задоволені!
- Микола М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Черный
Все працює, якість збірки нормальна, а свіжість повітря - приємна :-). Кіт теж тащиться. Компактний, легенький, можна поставити будь-де. На 2-й "передачі" всього більш ніж достатньо. Гуде тихенько; ручка теж норм, зручна. Зарядне встромив від телефона, воду залив охолоджену кип'ячену, пізніше спробую лід. Вентилятор можна регулювати вгору-вниз. Дякую!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Микола! Дякуємо за чудовий відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені. Приємного користування!
- Владимир Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Черный
Гарний охолоджувач. У нього із сопел виходить холодна пара, а вентилятор гонить ту пару на відстань. Охолоджує добре, якщо потік направити на себе. Можна регулювати щвідкисть вентілятора і кількість працюючих сопел. Єдине, що на соплах може конденсуватися вода і крапати униз. Але можна поставити його у лоток, і тоді нормально. Не гучний. Думаю, що на найменший швидкості можна з ним спати.
- Достоинства:
- Добре охолоджує одну людину, не дуже гучний.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Володимир! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.
- Елена Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Черный
Все супер.Рекомендую.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олена! Дякуємо за відгук та рекомендації. Дуже раді, що Ви оцінили якість товару.
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Черный
Отож, опишу по факту, й по порядку, за мовив 1 в іншому магазині, другий тут на Розетці, той що замовив там працює й до сих пір, але деренчить підшипник, трішки бісить навіть в навушниках. Але хоч якось працює й охолоджує дитину.
Замовив тут точно такий самий, але так як на чорну модель за кольором була знижка, вибрав її, в результаті приїхала сіро-біла модель,більш розхлябана чим та що з іншого магазину, але подумав на пошті що гратись ще з поверненням це ще той геморой, був уже досвід з поверненнями на розетці, тому забив, залишивши відгук менеджеру який перетелефонував, що прихав менш якісний та не того кольору. Зволожуючим паром не користувався, так як вдома техніка, тому не ризикнув. Сьогодні індикатори світяться, а вентиль просто перестав крутитись. Одним словом, здох товариш дуже швидко, в кімнаті +30 ввечері, сонце шпарить ввесь день в вікно, вентиля не працює, дякую за гарний в лапках продукт. Таскатись з ним по діагностикам по спеці маючи хворе серце - не маю бажання, тому залишаю відгук як є, зі всіма можливими емоціями.- Достоинства:
- з 12 червня пропрацював до сьогоднішнього вечора
- Недостатки:
- Брак, не працює, приїхав не той що мав приїхати за кольором та якістю.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Андрій! Дякуємо за відгук. Нам щиро шкода, що ваш досвід із замовленням виявився негативним.
- Андрій Г***
Додатково, розібрав, змастив підшипник, все запрацювало.
- Христина С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Привітні продавці та хороший кондиціонер. Кішка любить в спеку сидіти біля нього)
- Достоинства:
- Добре охолоджує
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Христина! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
На другий день використання перестав крутитися вентилятор, тільки гуде мотор. Я в шоці... Що тепер робити???
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Тетяна! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Черный
Залив воду з морозилки , три часа дув на середніх оборотах,зайшов в маленьку кімнату і не відчув прохолоди ,короче не дорого но гроші на вітер
- Недостатки:
- Немає того ефекту шо чекав
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олег! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням.
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Заказав білого кольору, передзвони сказали що такого нема е зелений чи чорний кажу зелений ,але прийшов чорний. Ну такое не рекомендую продавця!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олександр! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Нам шкода, що Ваш досвід не відповідав Вашим очікуванням.
- Анастасія М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Черный
За свої кошти доволі хороший вентилятор.
- Достоинства:
- Охолоджує, гарна ціна
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Анастасія! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!
- Константин П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Неплохая вещь.
Забавно дымит (мелкие капельки воды) во время работы
Одного бака хватает надолго. Встроенный таймер позволяет отключить при необходимости.
Дышать во время жары легче, что и требовалось.- Достоинства:
- Выполняет свою функцию - чуть охлажадет воздух. Но и этого вполне достаточно
- Недостатки:
- Пока особо не замечено
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Костянтин! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!
- Муцкий В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
могу рекомендовать к покупке, обдувает очень сильно и сейчас, в +33 , сильно спасает
- Достоинства:
- отлично дует, скорости прям хватате на комнату до 15 метров
- Недостатки:
- не обнаружил , надеюсь будет долго работать
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Володимир! Дякуємо за позитивний відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Денис С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Працює все! 5/5
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Денис! Дякуємо за позитивний відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Обштырь Е***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Цей товар зламався через 3 дні.Продавець не відповідає на телефон протягом тижня.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Євгеній! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.
- Орест Д***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Відмінний охолоджувач, працює добре, тихо, повітря охолоджує швидко!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Орест! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- ЛолаОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый
Гарний пристрій, доволі тихий, добре охолоджує, ще й зволожує. Має гарну підсвітку. В цілому задоволені!
- Достоинства:
- Регулювання наклону, підсвітка, зволоження
- Недостатки:
- Верхня кришка не тримає зовсім, проосто прикриває
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Лола! Дякуємо за високу оцінку та детальний відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Покупкою задоволений! Все вчасно! З мінусів відсутність блока зарядки. Мабуть недочитав! Але це дрібничка! Якість хороша! Дме добре!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олег! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Ольга Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Все працюэ справний доставка своечастна
- Достоинства:
- Удобный работает тихо может работать без света
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Ольга! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Всё добре, працюе відмінно, бабуся задоволенна!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Катерина! Дякуємо, що обрали саме нас. Завжди Вам раді!
- Олексій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Могло і не включитись. Але!
- Достоинства:
- Дує. Мерехтить вогниками. Зволожує. Займає мало місця. Можна обертати на 360.
- Недостатки:
- Коли рівень води в резервуарі знижується до 1/4 перестає зволожувати.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олексій! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!
- Тимофей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Норм
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Тимофій! Дякуємо за відгук. Завжди Вам раді!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
столкнулись с проблемой: при включении лопасть вентилятора сдвигается вперёд и выпадает. Оказалось, что крепление лопасти не совсем надёжное — либо она неплотно садится на вал, либо отсутствует фиксатор.
Функция увлажнения воздуха работает не полностью — из 5 распылительных отверстий нормально работают только 3.- Недостатки:
- 1. Выпадает лопость вентилятора 2. Распылители работают не все
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Владислав! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Шкода, що наш товар не виправдав Ваших очікувань.
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Тиждень користуюсь,гарний вентилятор,на першій швидкості достатньо дує,повітря вологе.Клас,рекомендую
- Достоинства:
- Дуже добре працює
- Недостатки:
- Поки що немає
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Юлія! Дякуємо за відгук та рекомендації. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Диана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
З огляду на ціну товар цілком ок. Не впевнена, що він прям охолодить кімнату, але функція розпилювання води з льодом вентилятор дають непоганий ефект. Звісно, якщо ви знаходитесь поряд з девайсом.
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Діана! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!
- Валентина П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Замовляла білого кольору, передзвонили сказали є чорний і зелений, замовила чорний, прийшов зелений в понівеченій коробці в пилі наче десь валявся без упаковки, еревірила на пункті видачі наче працює, подивлюсь що буде далі. Доречі ніяких гарантій не має а коштує не дешево
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Валентина! Дякуємо, що повідомили нам про це. Перепрошуємо за незручності. Гарантійний талон знаходиться в особистому кабінеті в самому замовленні.
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Перший раз коли включила рамка була надто вузькою тому крила пропелера бились о корпус
Щож, своїми силами відігнула рамку і навіть монтажним скотчем посунула ту рамку щоб бідний пропелер не бив о корпус
Почала користуватись нарешті і він майже одразу помер, хоча живила від комплектного кабелю
Десь день в сумі попрацював і перехотів...
Розумію, я теж працювати в таку жару не люблю друже
Ну короче воно того не варто купіть щось нормальне- Достоинства:
- Недостатки:
- Помер
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Софія! Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода дізнатися, що у вас був такий досвід, проте ми цінуємо те, що ви повідомили нас про це.
Спробуйте, будь ласка, увімкнути пристрій через інший кабель, можливо причина саме в цьому.
- Родіон П***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Відмінно! Вентилятор справний, все працює як зазначено в описі!
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Родіон! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Прийшов час протестувати вентилятор і це просто супер річ. Гарно розпилює вологу, навіть на першому режимі вентилятор чудово дує. Зволожувач робить подув повітря прохолодним і вологим. Рекомендую придбати. По мінімуму розряджає павербанк. Підсвітка не яскрава, приємна очам.
- Достоинства:
- Співвідношення ціна - якість. Виконує функції на 100%
- Недостатки:
- Не зафіксовані
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Вікторія! Дякуємо за чудовий відгук та рекомендації. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!