Отзывы покупателей о Вращающийся держатель телефона/планшета на подголовник сиденья в автомобиль
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Тримач дуже не якісний, нікому не рекомендую, кріплення зламалося при першому використанні!
- Недостатки:
- Дуже не якісний пластик який не призначений для кріплення підголовника
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Не кріпиться на стандартне сидіння. Як підсумок - зламалося і викинули.
- Продавец Kormud
Добрий день!
Хочемо звернути вашу увагу на важливий момент: цей тримач розроблений під усі стандартні кріплення (включаючи ISOFIX та штатні кріплення на підголівник). Якщо б він фізично не підходив до вашого автомобіля, то неможливо було б його взагалі прикріпити.
Те, що під час встановлення він у вас зламався, свідчить про те, що під час встановлення було прикладено надмірне зусилля або неправильний монтаж. Тримач потрібно кріпити обережно, без надмірного тиску та перекосів, щоб не пошкодити пластикові елементи конструкції. В картці товару є відео, як правильно встановлювати тримач. Підкажіть, ви дивились відео? Якщо так, чи так само кріпили тримач?
- Алла В***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Тільки забрала з поштомата і одразу поламався!!! Жахлива якість, жахливий «дубовий» пластик!! Нащо таке продавати? На що ви розраховуєте?! Не купляйте! Просто 260 грн в смітник, не покористувавшись
- Достоинства:
- Недостатки:
- Все
- Оксана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Погана якість. Зразу же здомалося кріплення
- Іван Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Не витримав навіть першої установки!
- Продавец Kormud
Добрий день!
Дякуємо за ваш відгук.
Хочемо уточнити, що подібне пошкодження може трапитися лише у випадку надто різкої або неправильної установки, коли на виріб створюється надмірне точкове навантаження.
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Гарно тримається на підголівнику, підходить для мобільних телефонів та планшетів, дуже виручає в дальніх поїздках з дитиною.
Обслуговування теж на 5 зірок, швидка відправка, товар був на відділенні на наступний день після замовлення. - Ірина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Чудове кріплення. Зручно дітям в дорозі дивитись мультик. Тримач по ширині тримає телефон тільки в горизонтальному положенні та можно розкрити до розміру планшета. Можно дивитись і прямо і під кутом.
- Достоинства:
- Тримає розмір від телефона до планшета. Все супер . Дітям зручно
- Недостатки:
- Немає для мене
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Тримач прийшов швидко. У використані практичний та якісний. Дякую
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Товар відправили дуже швидко, тримач хороший, вже використовуємо! Відповідає ціна- якість)
- Катя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Все чудово, все підійшло. Відправили швидко, зручний у використанні
- Аліна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Нажаль після першого використання можна на смітник викидати
- Недостатки:
- Матеріал
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Товар відповідає опису, відправили швидко. Рекомедую
- Игорь В***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Идеальный вариант!!!
Качественно, удобно и просто
Рекомендую- Достоинства:
- Легко настраиваемая штука и прекрасно держит телефон
- Влад З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Швидка доставка. Якісний товар. Рекомендую.
- Владислав М***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Все швидко і якісно. Задоволений на 100%!
- АнтонінаОтзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Гарна якість за доступною ціною
- Достоинства:
- Рекомендую
- Недостатки:
- Жодного
- Яна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Чудовий тримач для телефону та планшету. Швидке оформлення замовлення та доставка.
- Татьяна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud
Класний тримач для планшета