- Назарій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Traveller
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Traveller
Відповідає опису
- Геннадій Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Traveller
Пристрій працює.
- Достоинства:
- Зручний спосіб зарядки якщо є декілька зарядних.
- Недостатки:
- Повільно заряджає.
- Олексій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Traveller
Не працює
- Достоинства:
- Не працює
- Недостатки:
- Не працює
- Продавец Traveller
Добрий. Якщо не працює - шукайте проблему в зарядному або телефоні. ВСІ адаптери ми перевіряємо, у нас все працює на 3х різних телефонах
- Богдан В***Отзыв от покупателя. Продавец: Traveller
Сильно нагрівається телефон.
- Продавец Traveller
телефон і буде нагріватися від зарядки, це стандартне явище.
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Traveller
- Недостатки:
- Нагрівається телефон дуже
- Продавец Traveller
Всі QI адаптери нагріваються, від цього нікуди не дітися. А якщо би він був FAST Charger зі швидкістю заряджання в 3 рази більше - грівся би у 3 рази більше. Так працюють подібні адаптери. Не буває в світі адаптера який не гріється.
- Константин С***
Базовый нагрев небольшой, а вот если у чехла есть какие-то металлические или магнитные вставки, то греться будет очень сильно. У меня в одном чехле оказался такой сюрприз, чехол немного расплавился, но ресивер работает отлично.
- Константин С***Отзыв от покупателя. Продавец: Traveller
До последнего надеялся, что шляпа китайская, но нет, всё работает просто превосходно. Правда ток зарядки более 800 мА не удалось получить, но в моём случае это не критично, у телефона батарея дохлая, держу на зарядке 18 часов в сутки и телефон всегда заряжен, а столь низкий ток идёт даже на пользу.
Протестировано на Redmi Note 8 Pro, Note 10 Pro и Redmi 9T. Да и, в принципе будет работать на любом устройстве с Type-C...- Достоинства:
- Совместим с любым смартфоном с Type-C
- Продавец Traveller
Доброго дня. Дякуємо за відгук!
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Traveller
Супер. Молодці.
- Продавец Traveller
Доброго дня. Дякуємо за відгук!
- Анна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Traveller
До мого самсунгу 2021р підійшов, знаю що у деяких працюють, у деяких ні, напевно це залежить від моделі телефона, дуже старі тел можуть не заряджатися.