- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo
Дуже розчарувала гірлянда. Від початку використання почала гаснути через 20 -30 хв. На 6 раз взагалі не включилася
- Достоинства:
- Жодних
- Недостатки:
- На 6 раз перестала вмикатися
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo
Штора бомба, без світла освічує всю кімнату, економно працює, навіть маленький павербанк не сідає. Рекомендую
- Достоинства:
- Штора бомба
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo
Дуже гарна гірлянда. Все працює.
Повішали на стіну.- Достоинства:
- Можна використовувати для освітлення кімнати під час вимкнення світла.
- Недостатки:
- Немає.
- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo
Прийшла в добру стаді все працює дуже красива
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo
Гарна,працює і радує.
- МарияОтзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo
Працює добре. Все чудово
- Достоинства:
- Зі своєю задачею справляється
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo
Гірлянда світиться, але при підключенні до будь-якого джерела живлення пищить контролер, звук неприємний і нікуди не зникає, на жаль( коли перевіряли на розетці, не було чутно , бо там було шумно
- Достоинства:
- Світить
- Недостатки:
- Видає дивний звук писку
- Продавец Lollilloo
Будь-який електричний пристрій під час роботи може створювати певний звук, і це є нормальним явищем. Якщо звук гірлянди викликає у вас дискомфорт, ви завжди маєте можливість повернути її у будь-який зручний для вас час. Ми цінуємо ваш комфорт і прагнемо забезпечити ваші очікування.
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo
Грилянди пищать коли під'єднуєш до мережі.
- Продавец Lollilloo
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo
Класна гурлянда
- Достоинства:
- Світить добре
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo
При підключенні до будь-якого джерела живлення гірлянда видає писк
На пошті було дуже гучно, тому не почули. Ввімкнувши вдома почули неприємний звук.
Викинуті в смітник гроші.- Достоинства:
- Приємний теплий колір
- Недостатки:
- При роботі видає писк
- Продавец Lollilloo
Шановний клієнте!
Дякуємо за ваш відгук та за те, що повідомили нас про проблему. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією.
Звук, який ви описуєте, може бути результатом технічного дефекту, і ми хотіли б це перевірити. Ми завжди прагнемо забезпечити якість нашої продукції, тому пропонуємо вам кілька варіантів вирішення:
1. Обмін або повернення товару: Якщо гірлянда не відповідає вашим очікуванням, ви можете звернутися до нас для оформлення повернення або обміну. Ми компенсуємо витрати, якщо товар виявиться бракованим.
2. Детальна перевірка: Ви можете надати додаткову інформацію або звернутися до нашої служби підтримки для діагностики. Можливо, це поодинокий випадок, який ми готові оперативно виправити.
Ми цінуємо наших клієнтів і готові зробити все можливе, щоб ви залишилися задоволені нашими товарами. Зв’яжіться з нами за вказаними контактами, щоб знайти зручне для вас рішення.
Щиро перепрошуємо за завдані незручності та дякуємо за розуміння.
З повагою, команда Lollilloo. - Ірина Д***
Дякую продавцю, що розібралися.
Кошти повернули.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo
Працює , але пищить
- Недостатки:
- Пищить
- Продавец Lollilloo
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo
Світиться, але контроллер видає низько частотний писк під час роботи. Якщо режим статичний - незначний писк постійний. Якщо діоди миготять - писк відповідно зникає на момент гасіння діодів. Пробував заживлювати від ПК, павербанку, ноутбуку, різних блоків живлення - всеодно вбудований USB контроллер пищить. В кого слух не дуже, можуть і не чути, або якщо кімната наповнена різними побутовими звуками, гудінням пк, дітей, кухні тощо. Але коли чисто лежиш у тиші - то напрягає…
- Недостатки:
- Низькочастотний постійний писк. Брав 2 штуки - в обох присутній писк.
- Продавец Lollilloo