Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Водонепроникна світлодіодна гірлянда-завіса Штора Sunnest 3*3м 300LED USB з пультом для освітлення та прикрас вікон і тераси, теплий білий колір

Оценка пользователей 3.5/5
  • Тетяна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo

Дуже розчарувала гірлянда. Від початку використання почала гаснути через 20 -30 хв. На 6 раз взагалі не включилася

Достоинства:
    Жодних
    Недостатки:
    На 6 раз перестала вмикатися
  • Катерина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo

Штора бомба, без світла освічує всю кімнату, економно працює, навіть маленький павербанк не сідає. Рекомендую

Достоинства:
    Штора бомба
  • Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo

Дуже гарна гірлянда. Все працює.
    Повішали на стіну.

Достоинства:
    Можна використовувати для освітлення кімнати під час вимкнення світла.
    Недостатки:
    Немає.
  • Олена Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo

Прийшла в добру стаді все працює дуже красива

• Валентина К***

Гарна,працює і радує.

• Мария

Працює добре. Все чудово

Достоинства:
    Зі своєю задачею справляється
  • Тетяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo

Гірлянда світиться, але при підключенні до будь-якого джерела живлення пищить контролер, звук неприємний і нікуди не зникає, на жаль( коли перевіряли на розетці, не було чутно , бо там було шумно

Достоинства:
    Світить
    Недостатки:
    Видає дивний звук писку
    • Продавец  Lollilloo

Будь-який електричний пристрій під час роботи може створювати певний звук, і це є нормальним явищем. Якщо звук гірлянди викликає у вас дискомфорт, ви завжди маєте можливість повернути її у будь-який зручний для вас час. Ми цінуємо ваш комфорт і прагнемо забезпечити ваші очікування.

• Оксана Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo

Грилянди пищать коли під'єднуєш до мережі.

• Марія Ш***

Класна гурлянда

Достоинства:
    Світить добре
  • Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo

При підключенні до будь-якого джерела живлення гірлянда видає писк
    На пошті було дуже гучно, тому не почули. Ввімкнувши вдома почули неприємний звук.
    Викинуті в смітник гроші.

Достоинства:
    Приємний теплий колір
    Недостатки:
    При роботі видає писк
    • Продавец  Lollilloo

Шановний клієнте!

Дякуємо за ваш відгук та за те, що повідомили нас про проблему. Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією.

Звук, який ви описуєте, може бути результатом технічного дефекту, і ми хотіли б це перевірити. Ми завжди прагнемо забезпечити якість нашої продукції, тому пропонуємо вам кілька варіантів вирішення:

1. Обмін або повернення товару: Якщо гірлянда не відповідає вашим очікуванням, ви можете звернутися до нас для оформлення повернення або обміну. Ми компенсуємо витрати, якщо товар виявиться бракованим.

2. Детальна перевірка: Ви можете надати додаткову інформацію або звернутися до нашої служби підтримки для діагностики. Можливо, це поодинокий випадок, який ми готові оперативно виправити.

Ми цінуємо наших клієнтів і готові зробити все можливе, щоб ви залишилися задоволені нашими товарами. Зв’яжіться з нами за вказаними контактами, щоб знайти зручне для вас рішення.

Щиро перепрошуємо за завдані незручності та дякуємо за розуміння.

З повагою, команда Lollilloo.

• Ірина Д***

Дякую продавцю, що розібралися.
      Кошти повернули.

• Катерина

Працює , але пищить

Недостатки:
    Пищить
    • Продавец  Lollilloo

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lollilloo

Світиться, але контроллер видає низько частотний писк під час роботи. Якщо режим статичний - незначний писк постійний. Якщо діоди миготять - писк відповідно зникає на момент гасіння діодів. Пробував заживлювати від ПК, павербанку, ноутбуку, різних блоків живлення - всеодно вбудований USB контроллер пищить. В кого слух не дуже, можуть і не чути, або якщо кімната наповнена різними побутовими звуками, гудінням пк, дітей, кухні тощо. Але коли чисто лежиш у тиші - то напрягає…

Недостатки:
    Низькочастотний постійний писк. Брав 2 штуки - в обох присутній писк.
    • Продавец  Lollilloo