- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Вес 1 шт: 4 кг
Хороша каша. Собача їсть
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Хороший корм,собакам сподобалось .
- Достоинства:
- Ціна-якість.
- Аліна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Дуже швидко готується
- Достоинства:
- Економія свого часу,швидка в приготуванні,на довго вистачає
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Дякую, щвидко доставиди, добре спаковано, навіть цукеркі додали і візітку. Буду ще замовляти.
- Достоинства:
- Все добре
- Ганна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Я не розумію що це за корм?Цей корм не хоче їсти ні пес,ні коти.Що з ним не так?
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не їстівний
- Тарас Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Нажаль це кукурудзяні палички, брав собаці а годую кроликів щоб не викидати. Думав це повнораціоний корм
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Використовую в сухому вигляді, так і заливаю теплим бульйоном чи молоком для більшої привабливості. Іноді додаю вологий корм цієї ТМ.
Позитивний вплив на здоров'я пса- Достоинства:
- Гарна ціна, якість, швидкість
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
В характеристиках заявлено что это полноценный корм. Это эструдированые кукурузные палочки (смесь злаков). Там нет никакой яловичины даже в запахе - гранулы пахнут тупо отрубями кукурузными. И больше ничем. Дороговато для каши. Отзывы купленные.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Обман, это не корм, это каша
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Найкращий корм, який ми купували собаці. Екструдований сухий корм позитивно сприймається нашим псом, їсть з задоволенням. Корм легкозасвоюваний при обробці знищується шкідливі бактерії. Корм зберігає поживні речовини, довго зберігається, готовий до вживання і може бути розмочений.
- Достоинства:
- Безліч, ціна, якість, швидкість доставки
- Кисельова У***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
У нас собака вівчар, малінуа. Лопала кашу за дві щоки:) Насипали пів тарілки каші, залили бульйоном. Корм схожий на кукурудзяні палички і на вигляд і на запах:)
Окрема подяка продавцю, отримали подаруночки ще до кашки:)
Зручно, швидко, собака в захваті. Будемо ще купувати.
Раджу продавця і корм теж - Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Дуже негативно. Жалкую,що придбав та втратив гроші. Цікаво,виробники пробували? Смак ні до чого. Навіть запаху м'яса ( як пишуть в характеристиках на сайті) немає.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Собака навіть не зрозуміла,що це таке. Пробував в сухому вигляді та з додаванням води.
- Олеся В***
Я купила для безпритульних тваринок. Заварюю кашу на м'ясному бульоні, м'ясне потрібно додавати до цієї каші. Але і просто на м'ясному бульоні всі їдять з задоволенням.
- Олеся В***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Купила цей корм для того, щоб годувати безпритульних тваринок. Бо сухий корм не всі їдять. Додаю до каші м'ясний бульйон, всі їдять із задоволенням.
Легкий та швидкий в приготуванні, запарюю і через 10-15 хвилин все готово до вживання. Раджу тим, в кого немає вільного часу зварити кашу. Якщо додати ще субпродукти чи м'ясне, то буде непоганий раціон. Пахне каша кукурудзою, в сухому вигляді по текстурі трішки плотніше, ніж кукурудзяні палочки.- Достоинства:
- Каша швидка в приготуванні, собаки їдять із задоволенням
- Анастасія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
дуже сподобалось, дякую!
- Сергій А***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Собака їсть і ще просить.
- Анастасия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Собаці дуже подобається, побочних дій не виявлено, запах натуральний.
Рекомендую для економії часу та урізноманітнення раціону- женя ж***
вітаю а як ним кормити пса? так як сухим кормом? чи як і скільки давати?
- Анастасия К***
женя женя, Заливаєте водою (можна холодною, можна гарячою), вона розбухає, тому насипайте трошки менше, ніж би давали звичайної вареної каші
- ЮЛІЯ К***Отзыв от покупателя. Продавец: Monika&Marvin
Добрий день! Придбала у Вас корм екстрадований для собак. Моїм улюбленцям подобається,і це найголовніше!
- Достоинства:
- Дуже легко готувати! Аромат супер!