- Короленко О***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный
Маска очень хорошая, мягенькая, нигде не давит, резинка удобная, есть мешочек для её хранения
- Достоинства:
- Очень хорошее качество
Вітаємо)
Дякуємо! Нам справді приємно, що покупка залишила гарні враження!
- Ярослав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный
Чудова маска
- Алена П***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
Замовлення прийшло швидко, відповідає опису
- Недостатки:
- Ні
- Єлизавета Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный
Маска зручна,не давить,добре захищає від світла.Матеріал приємний до обличчя.Приємно що разом з маскою поклали бірюші.Дякую)
Соответствует
- Антон Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
купував дружині.
їй сподобалося
стала спати краще- Достоинства:
- зручна
- Недостатки:
- нема
Соответствует
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Зеленый
Маска чудова, резинка не давить, не сповзає, тканина приємна і не пропускає світло.
- Достоинства:
- М'яка і не пропускає світло.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Серый
врятувала мій сон в поїздці
- Достоинства:
- не сповзала та не давила
Соответствует
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Серый
замовив для дівчини, вона оцінила
- Достоинства:
- приємна на дотик
Соответствует
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный
Не рекомендую
- Достоинства:
- Мягка тканина, має гарний вигляд
- Недостатки:
- Пропускає світло, резинка туга що давить на очі
- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за ваш відгук. Нам дійсно шкода, що товар не виправдав ваші очікування. Ви завжди можете звернутись до нас, якщо у вас виникають питання з приводу замовленого товару, ми постараємось вирішити вашу проблему!
- Альона П***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Черный
Мені маска дуже сподобалася.
Дуже приємна на дотик, дуже зручно спати, ніде не давить.
Класно, що є мішечок для зберігання або можна брати з собою в дорогу, що вважаю дуже зручно) - Костянтин Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Серый
Отличная, мягкая к лице, резинка не давит
- Мизюк Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Белый
Вау! Очень комфортный для сна. Ркжекомендую
- Достоинства:
- Очень нежный материал
Соответствует
- Лана С***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Серый
Ці маски дуже зручні для сну. Вони не парять навіть влітку, а взимку ще й зігрівають лоб та очі, легше засинати. Сон більш спокійний і глибокий. Тільки вранці просинатися з нею складніше, бо вона не пропускає світло і можна проспати. Тому краще ставити будильник, бо промені світла вас не розбудять)))
- Достоинства:
- У мене декілька таких масок для сну різних кольорів. Захотілося ще такого кольору придбати. Колір срібний, класний, рідко зустрічається
- Недостатки:
- Не помітила
- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів! :) Дуже раді, що Ви залишились задоволені.
- Тимур Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Бежевый
Неймовірно м'якенька та зручна. Жінка в захваті, тепер засинає швидше та так солодко спить. Вона повністю задоволена. Дякую продавцю за чудовий, якісний товар.
- Достоинства:
- Матеріал
- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за відгук, . Бажаємо приємного сну!
- Іван Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Бежевый
Маска легка і приємна на дотик, зручна в носінні і добре закриває світло. Дуже задоволений
- Продавец TURBO SPORT
Дякуємо за оцінку!
- Степан Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Бежевый
Дякую за швидку доставку. Маска дуже класна, якісний та приємний матеріал.
Купував на подарунок дівчині, то вона залишилась задоволена. Рекомендую!- Достоинства:
- якісний матеріал, зручна
- Віталіна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
легка і невагома, немає дискомфорту під час сну.
- Достоинства:
- зручна
- Єва Д***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Насыщенный сиреневый розовый
приємний матеріал, не створює дискомфорту під час сну
- Достоинства:
- легка
- Олександра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Белый
Дуже м'яка, не пропускає світло, спати в ній зручно, резинка не тисне
Соответствует
- Аліна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TURBO SPORT. Размеры: 20 x 10 см. Цвет: Белый
приємний матеріал
- Достоинства:
- м'якенька, зручна