Отзывы покупателей о Фонарик ручной аккумуляторный, карманный, компактный / яркий светодиодный фонарь LED COB c карабином и магнитом 500 mAh
- Виктор К***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Хорошая вещь, можно как брелок на ключи, удобно на рыбалку на даче использую по полной, светит больше часа без перерыва.Товаром доволен, рекомендую будете довольны.
- Достоинства:
- Брелок, открывалка есть подставка, долго светит
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Зручний у використанні
- Євген Р***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Мне все понравилось и сам фонарик качественный, заряда хватает на долго, светит ярко для своих габаритов. Доставка прошла быстро, без каких либо задержек. Так что я остался всем доволен, спасибо!
- Продавец PRO100BCE
Дякуємо за відгук , для нас це важливо, мирного неба Вам!
- Ігор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Класнаріч,дуже компактний та зручний
- Дмитро Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Очень яркий как для своих габаритов
- Анастасія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Сподобалось. Працює.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Добре світить, більше години тримається зарядка, багатофункціональний. Рекомендую!
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Ліхтарик добре світить не великий зручно як брелок
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Отличный фонарик за такие деньги, удобно есть подставка можно ставить, хорошо светит, открывалка есть ещё и на аккумуляторе. Доволен рекомендую.
- Достоинства:
- Светить, открывать можно, есть подставка
- Дмитро Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Очень даже хорошо светит
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Компактний,яскравий ліхтарик для будь-яких випадків
- Достоинства:
- Компактний
- Александр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Спасибо за фонарик, в ярком режиме держит. 30 минут, а в обычном режиме час. Удобная подставка, очень компактный и удобный. Спасибо большое за быструю доставку!!!
- Надія В***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Дуже крутий. Зручний, яскравий з додатковими функціями (карабін, відкривашка, магніт).
- Достоинства:
- Компактність, яскравий, додаткові штучки
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Недоліки знайшов тільки ті що описав, в цілому відмінний фонарик, рекомендую.
- Достоинства:
- Компактний, добре світить.
- Недостатки:
- Слабкий магніт, збірка 50/50 алюмінію і пластику.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Не зовсім розумію, навіщо ліхтарик який на 2му режимі працює 30 хвилин.
Не встиг вімкнут розрядився, гроші не вітер, а не ліхтарик.- Продавец PRO100BCE
віиаемо він автоматично сам пізаряжаеться і світить знову
- Оксана
як саме він автоматично заряджається? Він же заряджається від usb
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Заряд держит мало
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Купляв як новый, по факту поношиний
- Достоинства:
- Світить
- Недостатки:
- По зовновнішому виду, таке враження що його вже користувались
- Продавец PRO100BCE
вітаю , можемо зробити заміну або повернути кошти , товар новий був , не треба було заберати якщо не подобаеться .
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Фонарик работает пять минут.
- Достоинства:
- Нет.
- Недостатки:
- Сплошные
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Перестал заряжаться. Все время красным светится на зарядке. Всю ночь простоял и светит красным
- Достоинства:
- Яркий
- Недостатки:
- Ненадежный
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Нажаль, замовила одразу 2 ліхтарика, тому що маю такий подарований. Працюють 10 хвилин і тухнуть. Заряджай- не заряджай.Розчарована тому, що треба шукати нові
- Недостатки:
- Непридатні взагалі
- Продавец PRO100BCE
вітаю перевірили товар фонарь працюе не в яркому режимі без перерви більше години , в яскравому режими без перерви працюе більше ніж 30 хвлн
- Владислав У***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Фонарики ширпотреб, никому не рекомендую, светят на средней яркости минут 20 и гаснут после не сильного падения отлетел магнит
- Достоинства:
- Яркий
- Недостатки:
- Очень слабый аккумулятор, хрупкий
- Продавец PRO100BCE
вітаю перевірили товар ліхтарик працюе не в яркому режимі без перерви більше години , в яскравому режими без перерви працюе більше ніж 30 хвлн
- Єгор М***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Работает минут 15 на макс яркости. Ужасный фонарик. Вообще не рекомендую
- Віталіна В***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Товар прийшов пошкоджений!
- Валерій К***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
не берите ни за что!! 10 мин и садится
- Достоинства:
- Нету!!!!
- Недостатки:
- Полно!!!
- Продавец PRO100BCE
Дякуемо за відгук, це не акумуляторна лампа це брелок фонарик , є 3 режиму світла яскравий може світить до 30 хвилин без перерви, другий режим меньше яскравий світить до 1 години без перерви, третій режим sos , також після розряду фонарик автоматично сам заряджається може ще світить деякий час, є підставка фонарик може стояти в різному положенні також є відкривалка, це бюджетний варіант, платіть від 500 гр. за кращі варіанти . Очикуйте ми з вами звьяжемось .
- Єгор М***Отзыв от покупателя. Продавец: PRO100BCE
Не нужно на каждый подобный отзыв отвечать этим враньем. Они не работают столько, сколько вы пишите в ответах
- Денис О***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет корпуса: Черный
Хороший фонарик даже очень !!!доволен покупкой и не жалею что купил!!! компактный и крутойсветит ярко 3 режима есть !
- Достоинства:
- держит заряд норм удобный
- Назар
Затримайте кнопку та зʼявитися четвертий режим)
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет корпуса: Черный
Класний ліхтарик, досить яскравий. Купував одразу в 2х продавців, для порівняння цей світить до 2,5 годин в залежності від режиму, інший світив до 40 хв максимум, замовив ще 2 короче)
- Продавец Світло Є
дякуємо за відгук, бажаємо вам мирного неба.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет корпуса: Черный
Купив 3-ри ліхтарика-карабін. 1-н з них не працював, працював тільки від мережі 220. Написав продавцю про брак, так продавець попросив фото звіт і в той же день вислав заміну. Гарний сервіс, все круто. Ліхтарик прикольний. Дякую
- Достоинства:
- Маленький, міцний. Пивов відкриває на ура :)
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет корпуса: Черный
Узяв два. Перше враження - позитивне. Усім вдалих покупок.
- Достоинства:
- Поки добре служить - одні переваги.
- Недостатки:
- Коли вийде з ладу - одні недоліки.
- Ноулз Б***
его легко переделать , просто перепаять ,убрать акамулятор и будет напрямую от пвер банк , это приймущество , дно пласмасовео легко добратсья внутрь и легко потом востановить , так что если сломаетсья ,переделаю будет работать от повербанка
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет корпуса: Черный
подивимось як довго буде працювати. За ці гроші - варто купити, 2-3-4 шутки, будуть в нагоді при такому руснявому сусіду.
- Достоинства:
- Ціна топ! Світить - топ (за ці гроші)
- Продавец Світло Є
Максим, доброго дня! Дякуємо за відгук і похвалу, дуже раді, шо вам сподобався наш сервіс і ви залишились задоволеними:) Гарного дня і настрою!
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет корпуса: Черный
Отличный фонарик с четырьмя режимами и очень ярким светом при таком небольшом размере.
Чтобы светил ещё ярче (4-й режим) - включите, а после, ещё раз нажмите на кнопку включения и зажмите её на пару секунд. Будет светить ещё ярче.- Достоинства:
- Яркий при небольшом размере
- Продавец Світло Є
Олександр, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет корпуса: Черный
Класний ліхтарик! Замовляв такі на Китаї минулого року 10 шт. Один швидко "здох", але іншими вся сім'я задоволена! А тут вже й на Розетці купив 2шт. Зручний у використанні. Досить яскраво світить, має магніт, регульовану підставку. Роздав батькам, діти носять в шкільних сумках, дружина - в жіночій сумочці, а я собі взяв в машину! Рекомендую!
- Достоинства:
- Яскраво світить, має магніт, регульовану підставку!
- Недостатки:
- Бувають недоліки в акумуляторах.
- Продавец Світло Є
Ярослав, вітаємо! Дуже вдячні за відгук, раді, що вам подобається користуватись. Дякуємо, що вибрали наш магазин:) Гарного дня!
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет корпуса: Черный
Все відповідає опису товару, відмінний ліхтар за свої кошти
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет корпуса: Черный
Очень довольна покупкой. Фонарик действительно - суперский! Держит заряд почти 3 часа, работает в нескольких режимах. Можно на кухне крепить к холодильнику магнитом, закрепить карабином на ошейнике собаки - многофункциональный))) А еще можно на третьем режиме устроить дискотеку! Спасибо продавцу. Буду советовать друзьям.
- Достоинства:
- Компактный, стильный. Наличие магнита и карабина - супер продумано!
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет корпуса: Черный
Хочу дописати свій відгук, на скаргу про невідповідність тех характеристик ліхтарика, продавець одразу відреагував і вислав іньший ліхтарик, який дійсно відповідає і навіть перевищує заявленні тех характеристики. Можливо так як і любого виробника, одиничні випадки не відповідності можуть трапитись. Але Продавець Світло Є, ці одиничні недоліки професійно виправляє. І ще скажу що відношення продавця до нас покупців на вищому рівні навіть у таких дрібничках. Раджу цей дуже зручний ліхтарик придбати саме у продавця Світло Є
- Достоинства:
- Супер зручний , витривалий ліхтарик
- Недостатки:
- З продавцем Світло Є , недоліків не буде
- Продавец Світло Є
Олександре, дякуємо за такі приємні слова) Будемо раді творити добро разом з вами)
- ПокупецьОтзыв от покупателя. Продавец: Світло Є. Цвет корпуса: Черный
Компактний потужний ліхтарик. Вистачає на кілька годин. Перевершив очікування
- Достоинства:
- Малий, usb-c, є магніт, карабін, підставка
- Недостатки:
- Хотілося б довшої роботи
- Продавец Світло Є
Ваууу, круто) Нам завжди приємно коли наші ліхтарики перевершують очікування, ми в захваті від такого компліменту)
Дякуємо за гарний відгук і бажаємо світла вашій оселі)