- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: InboxStore. Цвет: White
Користуюся ними майже рік і цілком задоволений. Шукав собі варіант не вакуумних навушників з якісним звуком і цілком задоволений. Дуже подобається дизайн і зарядний кейс. Окремо ще докупив силіконовий чохол на кейс.
Заряд тримають доволі довго. Декілька годин дивлюсь відео, слухаю музику і вистачає. Заряджаються швидко. Під'єднуються також швидко. Часом буває глюк, що не заряджається один з навушників і телефон далі сприймає, що ти в навушниках і посилає звук на них, то треба вимикати блютуз.
У вухах лежать зручно. Мікрофон працює доволі добре і співрозмовники чують мене розбірливою. З вітром відпрацьовують не дуже- Достоинства:
- Ціна, якість, дизайн
- Недостатки:
- Часом є проблема з тим, що один навушник може не заряджатися в зарядному чохлі
- Продавец InboxStore
Дякуємо за зворотній зв'язок)
- Никита К***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: White
Наушники хорошие, работают отлично, звук хороший. Проходил в них год, ни разу не было проблем.
- Достоинства:
- Отличный звук, выглядят хорошо, удобно сидят.
- Недостатки:
- Шумодав не очень
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Your House. Цвет: White
Я поціновувач різних навушників і якісного звуку, перепробував багато повнорозмірних навушників і захотілося мені обрати TWS саме для музики. Але важливим було взяти саме вкладиші, вакуумні не розглядав. І AirPods теж, боя користуюся Android. найдорожчі вкладиші для Android це Marshall. Але пишуть що у них сирий софт і дуже різке звучання. І першими я взяв Oppo enco air 3 бо вони грали краще ніж вкладиші JBL із тієї ж цінової категорії. Але вони справжні піщалки порівняно із цими. У цих навушниках звук не просто є, він високоякісний Стало чутно нижню середину . Бас є і доволі пружний Взагалі стосовно АЧХ, тут еквалайзером можна дуже сильно змінювати звучання . Мабуть, він працює як параметричний еквалайзер, бо можна дуже глибоко змінювати присутність і відсутність низьких, середніх та високих частот. Окремо хочу наголосити про стереоефекти та сцену , це теж дуже круто звучить. Кожен інструмент можна розрізнити у просторі
Стосовно високих частот, якщо їх багато у треку, то вони трохи пісочать, але це, мабуть, досить субʼєктивно і легко корегується еквалайзером. Взагалі, якщо навалити гучності на 100%, то вони теж трохи пісочать. Але я це відношу не до недоліків, а до побічного ефекту надзвичайної чутливості. В них дуже комфортно слухати музику на десь 70% гучності.
В моїх вухах сидять нормально, не давлять і не бовтаються- Достоинства:
- Добре сидять. Відмінно звучать. Добрий додаток. Потужний еквалайзер
- Дмитро
Все ж один недолік для мене є - люди поруч чують музику, коли гучність вище 50%
- Пётр Р***
А если ещё эквалайзер поставишь такой как мне посоветовали в 4PDA. Вообще наушники не узнаешь. Аирподсы нервно курят в стороне
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: White
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: THANOS. Цвет: White
Загалом файні навушники, живуть довго, виглядають стильно
- Достоинства:
- Дуже хороший звук,
Зручні для вух,
Зручне керування,
Зручний додаток - Недостатки:
- Незручний кейс,
Ніякий шумодав
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: DMS. Цвет: White
Через два місяці використання правий навушники почав значно тихіше працювати. Подивилися огляд на ютубі та на форумах, виявилося, що в багатьох моделях саме правий навушник бракований і на початку використання це виявити не можливо і ремонту не підлягає. Дуже прикро.
- Достоинства:
- Відразу працювали відмінно, були дуже задоволені.
- Недостатки:
- Через два місяці правий навушник виявився бракованим.
- Дмитро С***
Він просто забився. Все просто, візміть зубну щітку із м'якою щітиною і обережно почистіть сіточку навушника. Також можна взяти ватну паличку і злегка змочити її в перекисі водню, або в спирті і прикласти на пару секунд також до сіточки щоб розчинити сірку яка забилася в решітку (якщо все дуже погано).
Мені допомагає чищення щіткою. Раз на пару тижнів і все ок. Навушникам скоро рік, звучать як в перший день