Отзывы покупателей о Портативный мини кондиционер увлажнитель 3в1 Dual Spray настольный вентилятор с подсветкой аккумуляторный охладитель ночник питание от usb (Зелёный)

Код:  442014281
Оценка пользователей 4.14/5
  • Артем П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый

Крута штука, працює на всі 100 відсотків!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Артем! Дякуємо за відгук. Тішимося, що Ви задоволені замовленням. Завжди Вам раді!

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый

Хороший вентилятор, працює добре, опис відповідає дійсності!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Микола! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням. Приємного використання!

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый

Почему-то не работает зволожувач, в остальном все хорошо. Подсветка приятная, вентилятор работает во всех режимах.

Достоинства:
    Приятная подсветка. Оперативность доставки.
    Недостатки:
    Огорчил неработающий увлажнитель
    • Продавец  KayDzen

Дякуємо за відгук, Наталіє! Можливо, зволожувач не працює через те, що фільтруючі стрижні (гноти) залишилися сухими. Спробуйте змочити їх водою перед використанням — тоді випаровування має відновитися. Якщо після цього зволоження не з’явиться, будь ласка, напишіть нам, і ми допоможемо вирішити питання.

• Ярослав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый

Непоганий вентилятор, зі своїми функціями справляється

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    не має недоліків
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ярослав! Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишилися задоволені. Завжди Вам раді!

• Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый

Працює відмінно! Рекомендую однозначно.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Денис! Дякуємо за відгук та рекомендації. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням.

• Данило Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый

Хороший вентилятор, швидко та якісно охолоджує повітря навколо!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Данило! Дякуємо за відгук. Щиро раді, що Ви залишилися задоволені.

• Світлана А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый

Підсвічування не працює)), зволоження не прцює, якийсь незрозумілий свист і все))), має гарний вигляд, дує гарно, повітря прохолодне та приємне але!!! Попрацював 2 години і все. Запускається вентилятор після 1 хвилини зупиняється. Думала що розряджений, але від мережі навідь після 5 годинної зарядки результат такий самий. Нажаль дуже шкодую про цю покупку. Кошти викинуті даремно.

Достоинства:
    Вигляд, прохолодне повітря, компактність.
    Недостатки:
    Попрацював 2 години
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Світлана! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Маргарита З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый

Прийшов не робочий товар з непрацюючою кнопкою

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Маргарита! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Катерина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Не працюєте ефект коли має йти зволожуючий дим(ви як там воно) натискали все що тільки можна і всі комбінації-0 реакції

Достоинства:
    Портативний і гарно дує
    Недостатки:
    Немає деяких ефектів
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Катерина! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді!

• Оксана М***

В мене теж саме

• Тетяна Л***

Все добре.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Тетяна! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!

• Оксана М***

А у Вас є зволоження? тотбто вологий пар виділятєься,як намальовано на картинці?

• Елена З***

експлоєтувати будемо з весни

Достоинства:
    працює
    Недостатки:
    не виявлено, тільки придбали
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Олена! Дякуємо за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый

Классный вентилятор, очень компактный и мощный. Самое то для квартиры. Спасибо!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Тетяна! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням.

• Марк Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый

Покупали на подарок на день рождение, имениннику очень понравился. Спасибо!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Марк! Дякуємо за відгук. Чекаємо Вас знову!

• Данил П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый

Классно что вместе с вентиляторов есть увлажнитель, вместе дает классный освежающий эффект распыления. Все работает супер, качество приличное, могу рекомендовать

Недостатки:
    не нашел
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Данило! Дякуємо за відгук та рекомендації! Нам приємно, що Ви вподобали наші товари.

• Оксана М***

а Вы чтоы то делали,чтобі влага выходила,а тоя уже второй поменяла,а увлажения нет,,думаю может как-то настраивать надо?