Отзывы покупателей о Портативный мини кондиционер увлажнитель 3в1 Transparent Fan вентилятор на аккумуляторе с подсветкой настольный аккумуляторный мобильный экономный usb охладитель (Синий)

Код:  442014293
Оценка пользователей 3.9/5
  • Отзывы про товар продавца KayDzen
  • Юлія А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый

Відмінний міні-кондиціонер, справляється з роботою супер

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Юлія! Дякуємо за відгук. Дуже раді, що Ви оцінили якість товару.

• Жанна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Оранжевый

Зручний та компактний, корпус якісний, працює все нормально

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Жанна! Щиро вдячні за відгук. Також можете подивитися інші наші товари. Завжди Вам раді!

• Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Синий

Все працює, опис реальний, кондиціонер хороший.

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Михайло! Приємно отримати Ваш відгук. Дякуємо, що обрали нас. Завжди Вам раді!

• Євгеній З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Зеленый

Товар жах вентилятор не працює вода тече з усіх боків
    Моя рекомендація мінус

Достоинства:
    Немає жах
    Недостатки:
    Дуже дорогий шматок пластику
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Євгеній! Ваш відгук переданий відповідальному працівнику для вирішення питання, очікуємо Вашу відповідь в приватних повідомленнях.

• Ніна Б***

Задоволена своєю покупкою.

Достоинства:
    Розмір, ціна, якість
    Недостатки:
    Поки що немає
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ніна! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням.

• Игорь П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Оранжевый

Хороший и удобный вентилятор, отлично остужает
    спасибо!

• Продавец  KayDzen

Вітаємо, Ігоре! Вдячні за відгук. Завжди Вам раді.

• Влад С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Синий

Дякую, дуже крутий кондиціонер і потужний

Достоинства:
    вартicть
    • Продавец  KayDzen

Вітаємо, Влад! Дякуємо за відгук. Чекаємо Вас знову!

• Людмила Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Компактний, зручний у використанні. Власники магазину - відповідальні. Менеджери чемні, прийняли на повернення і зразу після перевірки на брак, повернули кошти.

Достоинства:
    Компактний, зручний у використанні. Менеджери чемні, прийняли на повернення і зразу після перевірки на брак, повернули кошти.
    Недостатки:
    Нажаль, прийшов бракований, хоча вибирала по позитивним відгукам.
    • Продавец  Top Hub

Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Не хотів нічого писати, але ви самі запропонували залишити відгук. Так от, що хочу сказати - Китай є Китай. По перше, сенсорна кнопка живе якимось своїм власним життям: взагалі не зрозуміло, що вона повинна включати і що виключати - режими швидкості вентилятора і активацію зволожувача вона включає і виключає як їй самій заманеться, від бажання того, хто натискає цю кнопку її робота абсолютно не залежить, від слова зовсім. Потрібно декілька хвилин танцювати з бубном біля неї, щоб нарешті увімкнувся той режим, який ти хочеш.
    По друге, взагалі не зрозуміло, як одна кнопка може керувати трьома режимами швидкості вентилятора і одночасно з цим включенням/виключенням зволожувача для кожного з цих трьох режимів... Китайці хоча б якусь інструкцію написали хоча б на 1 листочку, як по їхньому це мало б виглядати, але жодної інструкції навіть близько немає.
    Висновок: воно то якось працює, але настільки через одне місце на букву Ж, наскільки це лише можна уявити.
    Поки що користувався 1 день кілька годин, подивимось на скільки ще вистачить цього чистокровного(в поганому значенні слова) китайця.

Достоинства:
    Швидка доставка, товар намагається виконувати свою функцію - виходить це у нього з перемінним успіхом.
    Недостатки:
    Сенсорна кнопка живе своїм власним життям
    • Влад Р***

Ще забув написати про підсвітку. Ви не повірите, але вона також вмикається/вимикається тією ж єдиною сенсорною кнопкою одночасно з 3 режимами швидкості вентилятора і активацією/деактивацією зволожувача. Я навіть не можу уявити, як це повинно працювати навіть в теорії, не говорячи уже про практику

• Продавец  Top Hub

Доброго дня, Владе! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас виникли труднощі з використанням міні-кондиціонера. Оскільки пристрій має одну кнопку керування, її функціонал залежить від способу натискання - довге чи коротке. Якщо складно розібратись самостійно, Ви можете знайти відеоогляди на цю модель в інтернеті або на платформі YouTube, це допоможе розібратися з роботою кнопки та інших функцій. Якщо у вас залишилися питання, будемо раді допомогти! Також протягом 14 днів ви маєте право на повернення товару, за умови відсутності пошкоджень, збереження товарного вигляду, повної комплектації та пакування. Якщо ви приймете таке рішення - зверніться будь ласка в приватному чаті, або за нашим номером телефону.

• Влад Р***

Так в тому й уся справа, що я в першу чергу намагався по різному натискати цю кнопку, але проблема в тому, що вона все одно не реагує потрібним чином, або реагує грубо кажучи 1 раз з 5 спроб. Я впевнений, що для того, хто придумав такий спосіб керування трьома функціями одною кнопкою різними методами її натискання, приготовлений окремий котел у пеклі!

• Олександр

Доброго дня
    Робив в вас замовлення,міні кондер брав на кухню, оскільки місця вільного маю замало,а відчинене вікно враховуючи погодні умови не справляється,то кондер виручає добре,ще раз дуже дякую

Достоинства:
    Використовувати в не великому просторі,або кімнаті,важливо з зачиненими вікнами,тоді справляється добре
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Top Hub

• Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Працює і охолоджує повітря все супер,рекомендую

• Ольга Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Гарний кондиціонер за доступну ціну

Достоинства:
    Охолоджує,освіжає,гарно працює, адекватна ціна

• Алина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Працює добре, зручно що має акумулятор, без зайвих дротів можна користуватись. Для невеликої зони варіант що треба, компактний, стоїть на робочому столі та мені вистачає з головою. Нічого не тече, працює все нормально.

• Людмила Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Через 10 хв роботи почав протікати і перестав працювати.

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Через 10 хв почав протікати і перестав працювати.
    • Продавец  Top Hub

Доброго дня, Людмило!
      Дякуємо за Ваш відгук і за те, що поділилися своїм досвідом.
      Нам щиро прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань.
      Щодо несправності товару: дуже шкода, що пристрій вийшов з ладу вже через кілька хвилин використання. Звертаємо Вашу увагу, що згідно з умовами нашого магазину, Ви маєте повне право звернутися до нас протягом 14 днів з моменту отримання товару для повернення або обміну.
      Будь ласка, зв’яжіться з нами у приватні повідомлення або за контактним номером, щоб ми могли швидко вирішити цю ситуацію.
      Ми цінуємо кожного клієнта і зробимо все можливе, щоб виправити ситуацію.

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Переключатель On/Off бракованный т.е. работает только пока придавлен пальцем.
    Сенсорная кнопка тоже как-то непонятно работает или не работает.
    Так же сильно шумит и вибрирует. А увлажнитель очень слабый.

• Продавец  Top Hub

Доброго дня, Марино! Дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що у вас виникли труднощі з використанням міні-кондиціонера. Оскільки пристрій має одну кнопку керування, її функціонал залежить від способу натискання. Радимо переглянути інструкцію, щоб переконатися, що ви використовуєте всі можливості пристрою правильно. Також ви можете знайти відеоогляди в інтернеті та на платформі YouTube, які допоможуть розібратися з роботою кнопки та інших функцій. Якщо у вас залишилися питання, будемо раді допомогти! Гарного дня!

• Сергій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Продали бракований товар....користувалися 1 день і все....Ось так товари продають через поважний магазин.Розетка будьте відповідальнішими навішо ви виручаєте шахраїв?

Достоинства:
    Відпрацював 1 день)))
    Недостатки:
    Відпрацював 1 день)))
    • Продавец  Top Hub

Добрий день! дуже прикро, що так сталось, перепрошуємо за незручності. В понеділок, як ви і просили при зверненні в кол центр, з вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення проблеми.

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Задоволена покупкою, працює добре.

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Працює без нарікань. Компактний та добре виконує свою задачу.

• Микола Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Купив, ввімкнув, вентилятор попрацював секунд 10 і все, більше не вмикається, працює тільки зволожувач

Достоинства:
    Гарний на вигляд
    Недостатки:
    Не працює вентилятор
    • Продавец  Top Hub

Доброго дня, Миколо. Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за неприємну ситуацію.
      Ми вже передали інформацію відповідальному менеджеру, який зв’язався з вами у Viber для вирішення питання.
      Сподіваємося, що найближчим часом ситуація буде вирішена зручно для вас.
      Дякуємо за зворотний зв’язок — саме завдяки таким відгукам ми можемо покращувати якість нашого сервісу та товарів.

• Микола Е***

Поміняли на новий,дякую

• В'ячеслав Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Top Hub. Цвет корпуса: Белый

Добре охолоджує, зручно що працює від павербанка