- Карина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Купляю таку вже вдруге. Першу використовувала біля двох років, розлізлась фольга внутрі від прання. Сумка класна, зручна, легка, що важливо. Довгий ремінь інколи теж виручає. Теплові властивості посередні, але мені не дуже важливі.
- Продавец Prime
Дякуємо за відгук та за те, що знову обрали нашу термосумку!
Дуже приємно, що попередня сумка прослужила вам понад два роки та залишила хороші враження. Раді, що ви відзначили її зручність, легкість і практичність у повсякденному використанні.
Бажаємо, щоб нова покупка служила вам не менше та приносила лише позитивні емоції. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Анохіна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Товар відповідає опису, все сподобалось
- Раїса Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Сьогодні спробувала сподобалася
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Сумка гарна, свої функції виконує, виглядає теж гідно. Звичайно не тримає довго температуру, але якщо покласти хладагент, то може протриматись десь пів дня. Мене це влаштовує. Проте, мені ще дуже сподобалось відношення співробітника компанії, котрий зателефонував, щоб повідомити що сумка вже на відділені "Розетка", навіть раніше ніж прийшло повідомлення від розетки. В мене було обмаль часу перед потягом, і саме тому я встигла забрати і спакувати їжу у дорогу.
- Достоинства:
- Товар відповідає фото та опису.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Продавец Prime
Раді що вам все сподобалося) Бажаємо приємного користування!
- Игорь З***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Термосумка прийшла швидко, плечовий ремінь так прошитий що відірвався ще до наповнення сумки, фольга в середині без ущільнювачів, трохи розмерзлась їжа дно сумки наскрізь мокре.
Не рекомендую даний товар.- Достоинства:
- Швидко доставили в пункт видачі
- Продавец Prime
Дякуємо за відгук і щиро перепрошуємо за ситуацію, яка склалась. Нам прикро, що термосумка не виправдала ваших очікувань. Ми ретельно перевіряємо якість товарів, однак іноді можуть траплятися виробничі недоліки.
Будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки — у нас діє процедура повернення або обміну неякісного товару. Ми обов’язково допоможемо вам вирішити це питання.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Prime
Сумка мене влаштовує. Розмір якраз під 2 харчових контейнери. Сильного термоефекту від неї очікувати не варто, але зручніше ніж носити все в пакеті))
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Prime
Чудова сумкаяк раз під ланч бокс дитині до школи. Швидко зв'язались і відправили!
Дуже дякую