- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный/Голубой. Диаметр колес: 10" (25.4 см) + 8.5" (21.6 см)
Хороший,якісний велосипед. Матеріал - якісний пластик. Підходить для дитини зростом 100см і більше. Один мінус батьківська ручка не керує переднім колесом через це 4 з 5. Взагалі рекомендую.
- Лідія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный/Голубой. Диаметр колес: 10" (25.4 см) + 8.5" (21.6 см)
Дитина задоволена , все як на фото.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Немає .
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный/Голубой. Диаметр колес: 10" (25.4 см) + 8.5" (21.6 см)
Велосипед сподобався. Легко збирається. Легко крутяться педалі. Подяка Розетці за швидку доставку.
- Достоинства:
- Легко збирається.
- Недостатки:
- ЯківОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый/Черный. Диаметр колес: 10" (25.4 см) + 8.5" (21.6 см)
Гарний велосипед в цілому, але в характеристиках вказано що він "З батьківською ручкою керування", але в цій моделі ручка не керує кермом
- Тамара Г***Отзыв от покупателя. Продавец: DSI Trade. Цвет: Черный/Розовый
Зібрала самостійно менше ніж за годину , в комплекті є все щоб зібрати ,виглядає міцним , дитині та мені сподобався. Але в описі вказано що батьківською ручкою можна управляти, а по факту ручка виконує функцію штовхання.
- Достоинства:
- Ціна , якість, простота збірки
- Недостатки:
- Батьківська ручка не управляє велосипедом
- Ілона Б***Продавец: Rozetka. Цвет: Зеленый/Черный. Диаметр колес: 10" (25.4 см) + 8.5" (21.6 см)
Купувала не в Rozetka,але хотіла залишити відгук для інших!)Велике дуже класний,легко збирається!)Дитині зручно!)Він розрахований від 3 до 6 років,тобто зручно ,що росте разом з дитиною!)Дуже подобається його якість!)Дійсно майже весь металевий!)То дійсно рекомендую данний велосипед і виробник супер!)Стильно виглядає!)
- Достоинства:
- Ціна,якість, стильний,зручний,не важкий, але майже весь металевий.
- Недостатки:
- Поки не виявила.