Отзывы покупателей о Ігровий комплекс-дряпалка для кішок 138 см Bonro B-40 сірий (42400589)

Код:  442084364
Оценка пользователей 4.19/5
  • Отзывы про товар продавца MIP
  • Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Бежевый

Дуже гарна дряпалка, вже другу таку ж замовили)перша досі нормальна, їй вже два роки, лише треба підкручувати, бо наші коти з розгону пригають на неї))

Достоинства:
    Висока, стійка, довговічна
  • Тарас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Бежевый

Як на мене,ціна відповідає якості ,кішка задоволена.

Достоинства:
    Швидко монтується ,має приємний вигляд
    Недостатки:
    Поки не виявилось
  • Ульяна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Серый

Немає інструкції та деталей щоб зібрати комплект до купи. Лише труби приїхали. Інструкції по збору також немає. Я дуже розчарована. Так чекала на нього, прийшло не зрозуміло що

Недостатки:
    Немає деталей та інструкції для збору. Комплекс лежить розібраний
  • Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MIP. Цвет: Серый

Очень не устойчив, рассчитан только на маленького котёнка
    Рассматриваете другие варианты
    Когда собрали и увидели, что он вообще шатается- продавец в возврате отказал

• Лариса Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Збирається швидко і просто на шестигранник. Якість за таку вартість неочікувано хороша. Виробником передбачено, що комплекс треба пригвинтити до стіни для стійкості. Щоб не дірявити стіну і запобігти можливому падінню під час коли кіт стрибає і відштовхується від комплексу є план прикрутити меблевий щит площею більшою за основу комплексу. Поки що цікавість до комплексу у кота менше ніж до коробок нової пошти. Дізнатись, зайде вашому коту чи ні, ви зможете лише коли ця конструкція з'явиться у вас дома.

Достоинства:
    все необхідне: дряпалка, гамак, поличка для споглядання згори
    Недостатки:
    стійкість ( від стрибків кота гойдається)
    • Продавец  BoBko

Щиро дякуємо за Ваш відгук та довіру! Будемо раді бачити Вас серед наших покупців знову.

• Владислава С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Прикольна дряпка, трішки неустойчива, але там є стрічка щоб прикрутити до стіни. Сподіваюсь, котам сподобається

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

За свої гроші дійсно непоганий комплекс, досить якісно зроблений, приємний на дотик матеріал. Але як писали нижче, вона дійсно трохи хитається і більше підходить для невеличких котиків, бо в мене декілька котів і великого дорослого кота (~7-8 кг) не витримує, прогинається під його вагою. Це не прям критично і не заважає йому залазити та гратися, але не дуже зручно все одно. Інструкція трохи незрозуміла, як на мене, але в цілому для великого комплексу це дуже приємна ціна, тому претензій не маю жодних. Для невеличких котиків буде взагалі ідеально, а проблему хитання можна вирішити прикрутивши її до підлоги. Дякую продавцю за оперативну відправку та якісне пакування!

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Отримав - зібрав, все в комплекті, є навіть кілька запасних гвинтів. Якщо міцно все стягнути - конструкція досить стійка як для кота 3 кг. Якщо тяжче - бажано закріпити до стіни або навантажити нижню опору. Мишки виглядають не дуже міцними, але поки витримують котячі ігри, не рвуться. Як на таку ціну - гарний будиночок.

Достоинства:
    Як за таку ціну - гарна дряпалка, все в комплекті.
    Недостатки:
    Обивка пахне синтетикою, але кішці наче нормально.
  • Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Ігровий комлекс чудовий! Котик одразу облюбував, все спробував на зуб, кігтики. Наш пухнастик важить 2 кг нічого не падає коли вискакує, стійкий, зібрали без жодних проблем. Продавця і товар рекомендую! Дякую!!!

• Павел М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Чудовий подарунок котику, сподобався ще при процесі зборки, купляв кошачу м'яту для того, щоб завдати увагу до будиночку котику, але начебто і не знадобилася

Достоинства:
    Легко і швидко збирається
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Все круто, товар якісний, задоволений

Достоинства:
    Компактна упаковка, легко збирається
    Недостатки:
    Трішки хитається
  • Катерина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Чудовий комплекс, гарно виглядає, приємний на дотик, котик відразу зацікавився, трохи спочатку є сміття від велюру, але попилососили і все ок, задоволені покупкою

• Альона Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Ця конструкція не тримається навіть за ваги звичайної кішки - 3кг. Дуже шкода. Негативні відгуки правдиві. Із плюсів колір (бежевий) гарний і продавець чемний, доставили швидко

Достоинства:
    Колір оббивки
    Недостатки:
    Не тримається під вагою- 3кг - прогинається,гуляє
    • Продавец  BoBko

Добрий день. Дякуємо за відгук. Наш прежставник найближчим часом зконтактує з вами для вирішення

• Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Увага, відгук за комплекс, не за магазин, магазину 1 зірочка.
    Комплекс чудовий, у нас кішечкі було 3 місяці коли він у нас з'явився. Я його трішки переробив,

• Данил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Очень не устойчивая, кривая конструкция. Точно не стоит своих денег. Деньги на ветер.

Достоинства:
    Задумка и идея красивая и классная
    Недостатки:
    Реализация идеи и задумки отвратительная, не рассчитан на вес кошки даже 3 килограмм , максимум 3 месячной кошечки.
  • Сніжана Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Комплекс вартий своєї ціни на 100%!
    Котики граються, цікавляться, лазять. Але! Полички дуже невеличкі, і тому навіть моїм компактним котам трішки тіснувато для кошенят буде супер-пупер!
    Зібрати легко, доставили на НП швидко. Дякую!

Простота у збиранні
    Недостатки:
    Пухнасті частини трішки лізуть
    Невеличкий, більше підійде для маленьких котів або кошенят
    • Сніжана Ч***

Навіть місяця не пройшло, а комплекс розхитався. Доведеться щось хитрувати, або, якщо не вийде, викидати на смітник. Розчарована, краще б не купляла.

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Серый

Комплекс що прийшов не відповідає фото , верхівка не така абсолютно , пластикові палки , замість мишок - мʼячики і не в тих місцях що на фото товару , навіть логотип розміщений у іншому місці
    Якась не зрозуміла стрічка з цвяхом
    І загалом не стійка конструкція взагалі , кішка боїться застрибуіати бо все хитається
    Дві зірки за швидку доставку і ідею , шкода що очікування не співпали з реальністю

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не відповідає фото товару , хитка
  • Марія П***

Все добре, все підійшло

• Олена Л***

Нашій кішці дуже сподобалось

• Віра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Гарний комплекс, відповідає опису. Їде у розібраному вигляді, зібрати конструктор не складно, всі деталі в комплекті.

Єдина претензія до продавця, я замовила бежевий колір, на коробці написано бежевий, а в коробці виявився білий.

Достоинства:
    Якість, відповідність опису
    Недостатки:
    Не той колір що замовляла
    • Продавец  BoBko

Добрий день.Дякуємо за відгук. Користуйтесь з задоволенням.

• Владимир Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Отличное качество, чётко подогнанные детали, достаточно высок, но похоже, что только для малышей. Годовалые коты к сожалению равнодушны :( Хотя очень любят беситься друг с другом. Может ещё распробуют. Посмотрим. Но своих денег стоит однозначно.

Достоинства:
    Качество материалов, легко собрать.
    Недостатки:
    В нашем случае оказался маловат.
    • Продавец  BoBko

Добрий день. Дякуємо за відгук. Користуйтесь з задоволенням.

• Олександр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Бежевый

Привезли протягом доби. Збирається швидко та без проблем (інструкція додається). Кіт потроху звикає до нових запахів. З неприємного: в технічних характеристиках вказана наявність іграшки-ведмедика, але в коробці не знайшов. Шкода...

Достоинства:
    Легкість при збиранні, наявність інструкції.
    Недостатки:
    Некомплектність: відсутня іграшка-ведмедик.
    • Продавец  BoBko

Добрий день. Перепрошуємо за непорозуміння. Очікуйте дзвінок від нашого оператора.

• Марина К***

Якість відмінна.Кішка зацінила. Дякую

• Продавец  BoBko

Добрий день. Дякуємо вам за відгук. Користуйтесь з задоволенням.

• Олена Л***

Все чудово

Достоинства:
    Швидко
    Недостатки:
    Не має
  • Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Серый

Кіт цілий день грається і не злазить! Супер Сервіс на висоті, відправили зразу в день оплати. Конструкція міцна, тільки трішки хитається.

• Екатерина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BoBko. Цвет: Серый

Классный игровой центр с когтеточкой.
    Легкий в сборке! Кошка довольна!