- Ярослава Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суміш відправили вчасно, прийшла добре запакована (замовляла 3 пачки), термін придатності нормальний
- Олеся Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Прийшло на поштомат, розірвана упаковка була , суміш висипалася
- Недостатки:
- Порвана упаковка прийшла на поштомат
- ЯрославаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
з 2 місяців на цій суміщі (до 2 міс були на нутрілон для передчасно народженних дітей) (зараз нам 5,5 міс) - завжди беру велику партію "комфорта" на місяць у великих упаковках на розетці - все приходить у заводському ящику запакованому
все було добре до моменту нової партії яку ми отримали у січні цього року
спочатку з`явилась діарея - педіатр сказав що можливо вірус який спричинив транзитну лактозну непереносимість - перевів нас на безлактозний нутрілон - вирівняли кішківник, все окей, сказав повертатися назад на звичайну нашу суміш
повернулись назад на комфорт (з тієї ж партії що була, бо було ще 4 великих пачки) - знову почалися проблеми з животом (дитина не спить нормально, постійно газоутворення та плач) + з`явилося розшарування суміші буквально через 15 хв після приготування (до слова я роблю суміш і одразу даю її дитині) - те, що вона не з`їла одразу ж починає розшаровуватися як тільки постоїть буквально 5-10 хв
вчора побачила, що з`явились відкликання партій Нутрілона у Європі, думаю що можливо це дійде і до України
бо інших чинників що може спровокувати таку реакцію в моєї дитини - немає
вода не мінялася (використовуємо моршинську для дітей після кіп`ятіння - температурний режим суміші незмінний) а ефект просто жах
вже більше місяця я не маю спокою як і дитина через живіт- Достоинства:
- до січня 2026 р все було чудово
- Недостатки:
- з січня отримали нову партію і почався жах
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо вам за інформацію, нам прикро чути, що склалась така ситуація. З усіх питань, будь ласка, звертайтесь на Гарячу лінію Nutricia: 0 (800) 501 785.
- Алла Р***
Купляли в аптеці — попалася та сама партія, що на фото. Це жах, що відбувається з дитиною: її просто вивертає від болю в животі, діарея, слиз. Тому дивіться на партію — не думаю, що це співпадіння.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитина протягом 2 місяців на цій суміші, завжди купувала в аптеці і все було добре. Вперше замовила через Розетку і це ЖАХ суміш має неприємний запах, на стінках пляшечки залишається жирний осад, який не вимивається, потрібно знімати серветкою і як результат відмова дитини від харчування повністю. Думаю що це не сертифікований і підроблений товар!!!! Розетці варто перевіряти постачальників такої продукції, бо це здоров’я маленьких діток і ваша репутація!
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Неякісний товар
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Запевняємо Вас, що даний товар оригінальний.
У разі виникнення додаткових питань зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.- Марія Г***
Доброго дня! Ми в аптеці тоже таку купляємо і таке саме є як у вас( жир по пляшечці і осад роздільний
- Жанна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар супер!! Ціна найкраща!! Сервіс на висоті!)) дякую
- Рената Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінний варіант для діток, у яких коліки, закрепи і здуття, Нутрілон Комфорт реально допоможе!
- Достоинства:
- Ситник та густий
- Катерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дорогая каша ,запоры вечные
- Достоинства:
- Недостатки:
- Дорого
- Ігор О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Їсть с задоволенням.
- Достоинства:
- Їсть
- Екатерина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все індивідуально.
У доньки 1 м. почалися закрепи. Почала давати цю суміш. Розумію, що для результату потрібно вживати суміш систематично, але, на жаль, не склалося. Дитина після годування неспокійна, складається враження, що крутить животик. Також після суміші схильність до зригування.
Натомість, коли годувала старшого сина, проблем із сумішшю не виникало. Але малий їв все, що давали, і ніколи не скаржився. Малому у свій час суміш допомогла впоратися із закрепами. До того ж він гарно набирав на ній. З того часу минуло 2,5 роки, на вигляд суміш стала рідша. - Діана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все сподобалось, швидко відправили ,надійно спаковано
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Олександр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Їсць, кайфує)
- Достоинства:
- Без коліків
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нормальна суміш
- Достоинства:
- Дитина почала какати
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гіркий і не приємний на смак нутрілон.
Дитина відмовляється їсти.- Недостатки:
- Гіркий, не приємний смак. Пальмова олія у складі. Не зручна упаковка.
- Валерія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хороша ціна і якість
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
пользуемся Нутрилоном обычным уже 4й месяц , ест просто на ура. решили взять "комфорт".... ну как сказать , если название говорит само за себя - ее готовить не нужно , ребенок делает пару глотков и отказывается... ( хотя голоден , а грудь берет и "обычный" нутрилон спокойно целую бутылочку (125 мм) сьедает . ( нам 5й месяц ) .. так что не рекомендую. мб быть если с самого начала давать ее ( с 1х дней - то не знаю , может и зайдет .. ну нам во всяком случае так... так что целая пачка смеси будет валятся
- Достоинства:
- не увидели
- Недостатки:
- ребенок не ест ее
- Марина Ч***
Я спочатку теж так подумала, що дитина не їсть, хоч і голодна , але потім помітила, що від Нутрілон Комфорт забивається соска (там є прозорі желеподібні грудочки, схожі на зернятко манної крупи - вони не пролізають у отвори сосок і забивають їх. Можна побачити на дні пляшечки). Я купила соску від Dr. Brown’s, бо Філіпси для цієї суміші не підходили (там отвір у сосці більший).
Якщо у вас не не закінчився строк придатності відкритої суміші, то можете спробувати замінити соску на іншу, з більшим отвором, раптом суміш малечі таки зайде
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер !!
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
В суміші знижений рівень лактози , що полегшує перетравлення . Дитині підходить , з цією сумішшю забули про коліки .
- Инна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Малий її їсть і йому подобається
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смесь отличная,ребенок только на этой смеси, никаких нареканий
- Достоинства:
- Хорошо подходит ребёнку
- Недостатки:
- Недостатков не обнаружила
- Цимбалюк Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
П'ять місяців промучились з цією сумішшю, рекомендували в Охмадиті, у зв'язку з закрепами. Їли по дві години, відмовлялись. Спробувавши, зрозуміла що вона гірка з рибним присмаком. На випорожнення не вплинула абсолютно ніяк. Перейшли на нутрілон преміум+ краплі према і наша проблема вирішилась.
- Достоинства:
- Гарно розчиняється.
- Недостатки:
- Не смачна, не допомагає від закрепів.
- Екатерина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хорошая смесь,только её и кушаем
- Достоинства:
- Большая упаковка, удобно
- Недостатки:
- Недостатков нет
- Ольга В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не розумію, за що така ціна і реклама. Не рекомендую
- Достоинства:
- Дитина їла
- Недостатки:
- Містить пальмову олію, погано розчинна, негарний запах
- Альона О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суміш хороша, моїй дитині підійшла. Не без кольору, звичайно, але краще ніж на Хумана.
- Марина Р***
Які були проблеми в дитини на Хумані?
- Шевцова М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Можу порівняти цю суміш лише з Нутрілон преміум. На цю суміш ми перейшли терміново, так як Нутрілон преміум дитина почала зригувати у великій кількості і більша кількість лактози в ній викликала постійні газоутворення та коліки. Приймаємо Нутрілон комфорт трохи більше тижня, але шлунок дитини (нам місяць і 7 днів) почувається краще.
- Достоинства:
- Легше перетравлюється, майже не піниться (на відміну від Нутрілон преміум)
- Недостатки:
- Не розмішується однорідно, доводиться користуватись ложечкою, але і Нутрілон преміум не розмішувалась самим лише бовтанням пляшечки, доводилось також розміщувати ложкою.
- Раїса Г***
Така сама ситуація.
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Нам суміш підійшла, використовуємо з народження
- Достоинства:
- Дитинв подобається, їість добре, при використанні дитина стала краще ходити в туалет
- Недостатки:
- Не виявили поки
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
УВАЖНО!!! СТАВЛЮ ВІДГУК ТІЛЬКИ ПІСЛЯ ТРИВАЛОГО ВИКОРИСТАННЯ!!!
Для дитини хочеться найкращого, але не всі можуть купити все, що хочуть!
Користувались приблизно 3-4 місяці Нутрілоном.
Потім перейшли на інший більш приємний (смачніший) для дитини.
В цілому непогано, але є краще!- Достоинства:
- Ціна якості
- Тетяна П***
А на яку суміш перейшли?
- Ольга В***
На яку суміш перейшли?
- Влад Щ***
А на яку суміш перейшли?
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Моїй дитині зайшло, їсть з задоволенням.
- Паша Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перешли на эту смесь с ГВ легко, и ребёнок не заметил "подмены". Пробовали заменить на Фрисо, она в 2 раза дешевле, и наш педиатр хвалил обе эти смеси, но Фрисо не подошла, были колики,а на Нормолакте ребёнок стал спокойнее, стул раз в 3 дня, но легко и без плача.
Смесь растворяется быстро, запах лично мне не нравится, но ребёнок ест с удовольствием.
Единственное, пользуемся ложечкой от Фрисо, так как здесь неудобная, и пакет неудобный, особенно, когда смеси мало остаётся- т. е. в идеале смесь пересыпать в какую то ёмкость нужно.- Достоинства:
- Быстро растворяется, ребёнок ест хорошо
- Недостатки:
- Неудобные упаковка и мерная ложка
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую
- Достоинства:
- Смесь нам очень подошла. У ребенка были проблемы со стулом, болел животик. Перешли на эту смесь забыли что это колики
- Елизавета С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для нас смесь не подошла. Ребенка пучит, вонючие пуки, много срыгивает и зелёные какашки. Вкус горьковатый из за особенностей смеси. Почему то мне отдавало запахом рыбы. Ребенок отказался есть, извивался возле бутылочки Все индивидуально, вообще смесь неплохая. Перешли на другую смесь все нормализовалось. И запах у нее приятный и на вкус сладенькая.
- Недостатки:
- Странный запах, горьковатый вкус. Проблемы с ЖКТ не исправил.
- Валентина Б***
Доброго дня.Така сама ситуація.На яку суміш перейшли?
- Оксана К***
Доброго дня! У нас така ж проблема з нутрілон комфорт 1,на яку суміш Ви перейшли?
- Надія П***
Також гіркота суміші і малюк категорично відмовляється... На яку суміш ви перейшли.Порадьте будь ласка
- Евген Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличная каша,малышуподходит.
- Достоинства:
- Без лишних запахов
- Вікторія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Товар завжди в наявності. Доставка швидка та безкоштовно.
- Достоинства:
- Чудово підходить дитині. Дешевше ніж в аптеках!
- Недостатки:
- Немає.
- Светлана А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смесь вроде бы и ничего, но заказали второй раз и с ней явно какая-то проблема, так как смесь расслаивается если постоит несколько минут. Ребёнок отказывается ее есть(
- Достоинства:
- Ранее все было хорошо, несмотря на горьковатый вкус, ребёнок хорошо ел и набирал вес. Со стулом проблем не было
- Недостатки:
- Расслаивается, ребёнок отказывается ее есть Некачественный товар, либо «залипуха», либо неправильно хранили , либо ещё что-то. Горьковата на вкус(
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо за Ваше звернення.
Представник брендуМи б хотіли детальніше рослідувати дану ситуацію, тому менеджери інтернет-магазину Розетка зв'яжуться із Вами і запитають про Вашу згоду на передачу контактних даних до компанії Нутриція. За умови Вашої згоди, і як тільки ми отримаємо Ваші контактні дані, ми обов'язково перетелефонуємо Вам впродовж декількох годин.
Якщо у вас залишились запитання, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 (дзвінки зі стаціонарних телефонів безкоштовні) в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою, команда Nutricia Ukraine- Ірина
чи відповіли Вам чому суміш ділиться?
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Суміш зі смаком гіркоти незначної(не солодка)
Нам підходить найбільше з усіх інших видів дитячої суміші. - Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Решили перейти на эту смесь, так как у ребенка проблема со стулом. До этого ели Малыша, по вкусу напоминало молочко. Но эта смесь просто ужас, как её можно давать ребенку, жутко воняет рыбой, и по вкусу горькая.
- Недостатки:
- Горькая, воняет рыбой
Представник брендуДоброго дня!
Дякуємо за Ваше звернення.
Нутрілон Комфорт – це спеціальна адаптована суміш, яку призначає лікар для забезпечення комплексної дієтотерапії малюків з функціональними розладами ШКТ, а також для профілактики порушень травлення у здорових дітей, сприяючи комфортному травленню без закрепів і кольок. Суміш містить частково гідролізований білок - саме він і надає гіркуватого присмаку, про що зазначено на упаковці. Також суміш має у своєму складі довголанцюгові поліненасичені жирні кислоти які надзвичайно важливі для розвитку зору та мозку дитини. Цей компонент видобувається із риб’ячого жиру, тому Ви можете відчувати легкий запах риби.
Якщо у вас залишились запитання, Ви завжди можете звернутись до нас напряму, зателефонувавши на лінію підтримки батьків Nutricia за номером 0 800 50 17 85 в будні із 09:00 до 19:00. На лінії підтримки батьків Nutricia працюють кваліфіковані педіатри, які зможуть надати Вам консультацію щодо будь-яких питань.
З повагою, команда Nutricia Ukraine