Отзывы покупателей о Губка для очистки жала паяльника металлическая в банке

• Віта С***

Чудова. Все відчищає. Раджу

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Борис З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Все так як на фото все ок.

• Василь

Все добре, корисна штука

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалося і товар виявився корисним

• Андрій Ю***

Подобається

Достоинства:
    Гарно очищає та все сміття залишає в собі

• Віталій М***

Дешево і сердито

Достоинства:
    Працює

• Олег Р***

Зручно, дешево, сердито, просто

Достоинства:
    Ціна, футляр
    • Продавец  RGSM

• Михаил Д***

Все сподобалось.

Достоинства:
    Компактно і не дорого.
    Недостатки:
    Поки не знайшов.
    • Продавец  RGSM

• Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Жало очищає гарно, коробка з жесті норм товщини, недоліків немає

• Михайло О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Просто металева гупка, не знаю що тут може не працювати

• Константин М***

Хорошая штука