- Віта С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Чудова. Все відчищає. Раджу
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Борис З***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Все так як на фото все ок.
- ВасильОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Все добре, корисна штука
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалося і товар виявився корисним
- Андрій Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Подобається
- Достоинства:
- Гарно очищає та все сміття залишає в собі
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Дешево і сердито
- Достоинства:
- Працює
- Олег Р***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Зручно, дешево, сердито, просто
- Достоинства:
- Ціна, футляр
- Продавец RGSM
- Михаил Д***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Все сподобалось.
- Достоинства:
- Компактно і не дорого.
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
- Продавец RGSM
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Жало очищає гарно, коробка з жесті норм товщини, недоліків немає
- Михайло О***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Просто металева гупка, не знаю що тут може не працювати
- Константин М***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Хорошая штука