- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Mother's chick. Цвет: Белый с розовым
Столик сподобався, дефектів немає, всі регулювання працюють, зібрали за 2 години, зрозуміла інструкція. Зручний, дитина в захваті.
- Достоинства:
- Гарний, зручний столик, відповідає опису, дитині подобається
- МішОтзыв от покупателя. Продавец: Mother's chick. Цвет: Серый / Белый
покупкою задоволені
- Достоинства:
- конструкція дуже проста. якщо коротко, то покрутив гвинти і вже готово. все просто і досить міцно.
- Недостатки:
- ніжки не чітко стоять. потрібно невелике регулювання і готово. ну з іншого боку це цілком нормально.
- Продавец Mother's chick
Щиро дякуєм, звертайтесь!
- Ірина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Товар прийшов бракований,один болт на стільці прокручюється і не фіксує спинку,на столі 2 сколи.Написала в чат на розетку,а вони відповіли ,що потрібно було провіряти на пункті,тільки мені цікаво як можна було зрозуміти,що болт бракований,мені потрібно було збирати її на пункті.Не рекомендую цього продавця.
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Бракований болт,сколи.
Добрий день! Нам щиро прикро, що сталась така ситуація. У таких випадках рекомендуємо звернутися до Сервісного центру постачальника за номером +38 063 503-03-22, ми допоможемо вирішити питання.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Товар не відповідає фото і опису! Лампа в комплекті відсутня і ви це просто не можете ніяк довести! Підтримка розетки жахлива - хамство і крик.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідає опису
- Володимир Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Гарна якість, легке збирання, повний комплект
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ключиками в комплекті можна збирати до ночі)
Добрий день! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!
- Войт О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Стіл класний, зібрали за 3години, бо виявилося, що не було всіх болтів((( стільчик м'який. Cин задоволений.
- Достоинства:
- Стильний, функціональний
- Недостатки:
- небуло всіх болтів для зборки((
Добрий день, Ольго! Дякуємо за відгук! Бажаємо тривалого користування! З приводу нестачі болтів Ви можете звернутись в Сервісний центр Постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і Вам допоможуть.
- Зинченко И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Комплектом очень довольны. В использовании уже более полугода .Очень удобно, что парта и стул растет вместе с ребенком. Собирается очень легко , справится даже женщина . Недостатков не обнаружили.
- Достоинства:
- Удобно, что парта и стул растут вместе с ребенком
- Недостатки:
Добрий день, Ірино! Дуже дякуємо за ваш відгук! Приємно знати, що ви задоволені комплектом і що він вже понад пів року радує вас у використанні. Бажаємо тривалого та приємного користування!
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Приємно вразила швидка доставка (ввечері замовила, на наступний день о 11:00 вже була на відділенні)
Все ціле. Комплект якісний. Дитина щаслива. Зібрали вдвох з чоловіком швидко- Представник постачальника
Добрий день, Аліно! Дякуємо Вам за відгук! Ми раді,що Вам сподобалась якість комплекту та швидкість доставки! Збірка дійсно не займає багато часу. Бажаємо приємного користування дитині!
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Дуже гарний комплект! Зручний, якісний. Купили саме цю модель сину по рекомендації знайомих. В комплекті було все. Зручно, шо лампа працює як від пауербанка, так і від розетки
- Достоинства:
- Якість, зручність
- Недостатки:
- Не знайшли
Добрий день, Тетяна! Дякуємо за відгук! Ми раді, що Вам сподобався комплект! Бажаємо тривалого користування!
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Все супер дякую
Добрий день, Юлія! Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Дуже якісний комплект, швидка доставка. Легка збірка
Добрий день, Світлана! Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що комплект вам сподобався та зібрався без зайвих зусиль. Бажаємо приємного користування!
- Валерия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Голубой
Стіл виглядає гарно, але.
По-перше, лампа приїхала розбитою.
По-друге, отвори для фіксації спинки стільця зроблені з іншого боку через що зафіксувати її просто неможливо (заглиблення для гайки з одного боку, а отвір з іншого все є на фото).- Достоинства:
- Гарний.
- Недостатки:
- Брак і розбита лампа.
Добрий день, Валерія! Дякуємо за відгук. Зверніться будь ласка в Сервісний центр Постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми Вам допоможемо вирішити всі питання з браком.
Доброго дня, Валерія! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання з лампою і фіксацією спинки зверніться будь ласка в Сервісний центр Постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми Вам допоможемо (замінимо лампу і т.д.)
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Розовый
Дуже класний комплект. Не потрібно ніякого інструменту щоб зібрати все є в комлекті. Дуже сподобалось що навіть накладки на коріселко є це топ. Якісно і красиво дитина зацінила. Єдине це як доп опція було б круто як б була відеоінструкція як збирати це б пришвидшило збірку в рази ))) а так все супер дійсно коштує своїх грошей.
- Достоинства:
- Накладки на кріселко
Весь інструмент для збирання в комлекті
Запасні деталі
Лампа на usb є блочок в комлекті
Регулювання парти і крісла по висоті - Недостатки:
- Кріплення лампи не дуже. Було б добре якісь фіксатори або можливість прикрутити
- Продавец EVO+
Щиро дякуємо за відгук! Ми дуже раді, що дитині все сподобалось. Бажаємо приємного та тривалого користування!
- Денис К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Поклали 2 однакові направляючі ,скинув фото , реакції,,нуль,,
Замовив сам у виробника деталь
Розетка треба налагодити зворотній зв'язок з клієнтами,поки що це ганьба(- Достоинства:
- Пока не поняв ,треба зібрати
- Недостатки:
- Продавець
- Иван Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Неправильная комплектация, положили две правые стенки для полки, в кол центр не дозвониться, в чат боте молчат!!!
Добрий день, Іван. Для вирішення питання комплектації Ви можете звернутися в Сервісний центр Постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і Вам обов'язково допоможуть.
- Пазына И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Доброго дня. Стіл гарної якості, все відповідає замовленню. Але в комплекті не додали 7 деталь(шестигранний вал), хотілось би вирішити це питання. Підскажіть до кого можна звернутися?
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Не вистачає деталі
Доброго дня, Ірина! Дякуємо за відгук! Для вирішення Вашого питання можете звернутися в Сервісний центр Постачальника за тел.: +38 063 503-03-22.
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Розовый
Парта та стілець чудові. Без дефектів та пошкоджень
- Продавец EVO+
Дякуємо за відгук. Приємного та тривалого користування.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороший набір
- Достоинства:
- Зручне у використанні
- Недостатки:
- Нема заглушок на фурнітуру
Добрий день, Микола! Дякуємо Вам за відгук! У разі виникнення питань по збірці або регулюванню комплекта BD-24 Ви можете звернутися в Сервісний центр Постачальника за тел.: +38 063 503-03-22, і ми Вам допоможемо.
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Прекрасний куточок для школярів
Доброго дня, Микола! Дякуємо Вам за відгук!
- Юрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый
Гарні та зручні парти для дітей. Різні кольори, дітям сподобалося. Купляли дві, на обох є невеликі сколи біля кромки. Не критично, але неприємно, бо покупка на довгий час.
- Достоинства:
- Регулювання висоти. Швидко та легко збираються.
- Недостатки:
- Сколи біля кромки.
Доброго дня, Юрій! Дякуємо Вам за відгук, користуйтеся комплектами із задоволенням. У разі виникнення будь-яких питань по якості, комплектності і збірці Ви можете звернутися в наш Сервісний центр за тел.: +38 063 503-03-22, і ми обов'язково допоможемо.
- Вікторія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Серый
Комплект отримали дуже швидко. Якість хороша, все ціле. Дитина дуже задоволена покупкою. Фото відповідають реальності. Збирається швидко.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец EVO+
Щиро дякуємо за Ваш відгук!
- Олександр П***
Не пам'ятаєте скільки за доставку заплатили, і в який регіон?