Отзывы покупателей о Внешний аккумулятор Power Bank WUW Y114 40000mAh черный, портативный павербанк 2 USB+Type-C для смартфона, планшета, наушников, универсальный аккумулятор с LED индикатором заряда

• Вікторія П***

Товар не відповідає дійсності

Недостатки:
    Не відповіла дійсності
  • Таня Т***

Також пррйшов інший павербанк

• Марія Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Надіслали зовсім інший павер банк,значно дешевший за цей

Недостатки:
    Обман
  • Артем Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

заказал павербанк пришел вообще другой тратит заряд в простое когда не пользуюсь не берите

Достоинства:
    нету
    Недостатки:
    очень много
  • Юрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BC.point. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Заказал повербанк Lenyes,а прислали не то что я заказывал.Емкость меньше,фирма другая и стоит дешевле.Писал продавцу,звонил-тишина

Достоинства:
    Красивый
    Недостатки:
    Прислали не то что я заказывал.
    • Продавец  BC.point

Шановний Юрію, доброго дня!
      Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам щиро прикро, що ви отримали товар, який не відповідає вашому замовленню. Це точно не той досвід, який ми прагнемо надати нашим клієнтам.

Будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки для вирішення ситуації – ми запропонуємо обмін або повернення товару. Також просимо вибачення за відсутність відповіді — ми обов’язково з’ясуємо, чому ваші звернення залишилися без уваги.