Отзывы покупателей о Шелковая наволочка «Чумацький Шлях» для подушки 70х50 см Наволочка от морщин из 100% натурального шелка Mulberry 19 момми Хаки (1174-02)

Оценка пользователей 4.88/5
  • Лідочка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Розовый

Колір відповідав заявленому, приємна тканина, пошита якісно. Сподівалась, що на бирці буде більше інформації про тканину.

• Продавец  Тиша в домі

Доброго дня. На бірці вказана базова інформація про тканину - склад та назва тканини. Більш детальна інформація вказана в картці товару на маркетплейсі.

• Ліна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Молочный

Гарна якість тканини і пошиття. Приємна на дотик.

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Молочный

Дуже сподобалась ця шовкова наволочка в молочному кольорі! Ніжна до шкіри та волосся. Вже декілька років я користуюсь шовковою наволочкою іншого бренду, але на блискавці. Без неї виявилось зручніше, а ще не рветься в місцях кріплення блискавки. Ціна, звісно, не маленька, але вона вартує кожної копійки.
    Дякую виробнику і рекомендую до придбання!

• Світлана С***

Дуже якісна наволочка, рекомендую

• Стефанія Б***

Неймовірна наволочка!

Достоинства:
    М'яка, приємна на дотик, чудовий колір
    Недостатки:
    Шкода, що не було більше наволочок лавандового кольору. Я б замовила ще декілька!
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Молочный

Супер якість. По дефолту пакування не саяткове

• Продавец  Тиша в домі

Дякуємо за відгук. Наволочка була відправлена у крафтовому конверті з фірмовою наліпкою, зараз переходимо на брендований крафтовий конверт.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Розовый

Дуже гарні наволочки на подарунок

• Катерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Лавандовый

Перший раз в житті купували шовкові наволочки.

Шукали в інеті де які кращі, знайшли цей бренд і ще один, для експерименту замовили собі різні, я ось цю собі придбала бо колір сподобався.

По відчуттям - обидві наволочки на дотик і по текстурі - однакові.

Достоинства:
    Добре для волосся і сну.
    • Продавец  Тиша в домі

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Розовый

Чудова, не пошкоджує волосся та шкіру обличчя

Достоинства:
    Якість, кольорова гама

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Молочный

Гарна наволочка, колір відповідає обраному.

дякуємо!

• Тетяна Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Розовый

Приємна на вигляд і при використанні.

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Черный

Наволочка якісно пошита, тактильно приємна, спати на ній одне задоволення.

• Лариса
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Черный

Наволочка понравилась. Пошита качественно. Очень приятно спать на ней.

Достоинства:
    см выше.
    Недостатки:
    пока не нашла
    • Продавец  Тиша в домі

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Молочный

М'яка, прохолодна. Можливо, навіть, менше подразнення на голові

Дякуємо

• Тетяна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Молочный

Наволочка чудова, приємна на дотик, колір відповідає замовленню. Дякую.

Дікуємо!

• Вікторія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Молочный

Наволочка дуже ніжна та приємна на дотик, ще не використовувала, однак впевнена, що не розчарує. Дякую

• Олеся Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Хаки

Дуже приємні відчуття!)

Достоинства:
    Дійсно шовк

• Катерина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Розовый

Замовляла рожевого кольору, прислали молочну. Для кого це критично, зверніть увагу, бо то вже не перший такий відгук

Достоинства:
    Приємна на дотик
    Недостатки:
    Зовсім інший колір
    • Продавец  Тиша в домі

Вітаємо Катерина, вибачаємося це наша помилка. Готові оперативно замінити на потрібний колір. Він у наявності.

• Марина В***

Чудова

Достоинства:
    Приємна
    Недостатки:
    1 мало, треба більше
    • Продавец  Тиша в домі

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Бирюзовый

Наволочки дуже сподобалося, приємні на дотик, гарний колір. Продавець швидко відправив посилку. Наволочки мали гарне пакування в крафтовий конверт.

Достоинства:
    Всі

Дякуємо!!

• Надія

Наволочка хороша.
    Але замовила білу,на фото біла,а прийшла молочного кольору.
    Коли замовляла білу,то розраховувала,що вона підійде до мого комплекту постільної білизни.

• Продавец  Тиша в домі

Дякуємо за ваше зауваження! Ми виправили колір із білого на молочний. Щодо кольору на фото — він відповідає реальному виробу, оскільки знімок було зроблено з фізичного товару.

• Мар'яна К***

дуже зручна приємна наволочка

Достоинства:
    якість

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Розовый

Придбала дві штуки, вони неймовірні, спати одне задоволення

Достоинства:
    Без застібки молнії, якісний шовк, гарно пошито
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Тиша в домі

• Светлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Лавандовый

Чудові наволочки , розмір, колір , якісно пошито . Все сподобалось , буду купувати ще )

• Лапіда М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Молочный

Тканина дуже приємна, але упаковка... Простенький конверт, який не промокає, ніякої подарункової упаковки! Я брала на подарунок, дуже засмучена!

Достоинства:
    сама річ приємна
    Недостатки:
    відправка без попереднього дзвінка
    • Продавец  Тиша в домі

Вітаємо Маріанна, дякуємо за відгук. Наволочка відправляється у подарунковому крафтовому конверті з нашою фірмовою наліпкою, але цього разу склад помилково відправив у звичайному конверті. Вибачте. Запропонували вам за наш рахунок дослати подарункову упаковку.

• Юрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Тиша в домі. Размеры: 50 x 70. Цвет: Бирюзовый

Купляв на подарунок дівчині.
    Сподобалася чудова якість шовку, тканина дуже приємна.
    До того ж прикольна подарункова упаковка.

Достоинства:
    Приємний матеріал. Гарно тримається на подушці. Подарункова упаковка