Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Интеллектуальная IP-камера Wi-Fi Full HD, ANDER ONE, 360°, 2 объектива, для наружного и внутреннего видеонаблюдения поворотнаяi с микрофоном, ночной съёмкой, датчиком движения, в черно-сером дизайне (2197046587)

Оценка пользователей 4.5/5
  • Віталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Гарна камера, хороша якість! Буду ще одну купувати

Достоинства:
    Чітке зображення і вдень і в ночі
    • Продавец  LICVID-SHOP

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Все ок ще в процесі установки ітд
    Швидка доставка
    Швидка реакція на замовленя

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Все працює відповідно до ціни/якості.

Достоинства:
    Недорога робоча камера.
    Недостатки:
    Недорога камера.
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Юрій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Хороша камера. Все працює. До 20 метрів видно добре))

• Габор В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Чудова камера, легка інструкція. Швидке встановлення і картинка чітка

Достоинства:
    Чітка картинка відслідковування руху
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Гарна камера за свою ціну. Якісне відео вдень і вночі, все чітко видно. Додаток зручний, спрацьовує миттєво. Задоволений покупкою!

• Сергій К***

Цілком задоволений!

• Евгений Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Легко установить изображение отличное зимой ещё непробывал

Достоинства:
    Понятное устоновление реагирует только на человека на средней позиции
    Недостатки:
    Пока не замечал
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Класно працює легко підключається топ за свої гроші

• Руслан І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Досить непоганий варіант. Усе сподобалося.

• Тетяна Т***

Камера працює супер!
    Нічне бачення хороше!
    Відмінна якась за таку ціна

Достоинства:
    Все віддміно

• Олександр Л***

Відміно

Недостатки:
    Відсутнні
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Юрій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Досить непоганий варіант із бюджетного сегменту.Добротнаиі якісна.

• Іван Б***

Чудова якість зображення

• Олександр

Чудова камера

Достоинства:
    Нічна зйомка
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Петро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Камера непогана, користуюсь вже трохи більше 2 місяців і проблем не виявив, є свої недоліки в користуванні але з ними можна змиритись. Для тих в кого відсутній звук в програмі там є іконка з динаміком, її потрібно щоразу нажимати якщо ви закривали додаток. Звук непоганий, чути все добре в обидві сторони.

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Досить непогана за такий бюджет

Достоинства:
    Непогана якість зображення
    Недостатки:
    У режимі тривоги знімає тільки одна камера
    • Продавец  LICVID-SHOP

Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Немає можливості вибрати в налаштуваннях на кого реагувать камері. Реагує на все підряд, дощ, вітер, мухи тощо. Динамік теж слабий. Нічого не чутко що тобі кажуть

Достоинства:
    Більш менш видно обʼєкти
    Недостатки:
    Перелічені вище
    • Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що у вас виникли незручності під час користування, проте прагнемо надати технічні роз'яснення щодо налаштування та роботи камери:

Дякуємо, що відзначили видимість об'єктів та якість зображення.

Детекція руху та налаштування: За замовчуванням базовий датчик руху реагує на будь-які зміни пікселів у кадрі (рух гілок, дощ, комахи). Щоб зменшити кількість помилкових сповіщень, рекомендуємо у фірмовому застосунку зменшити рівень чутливості детекції (Sensitivity), налаштувати конкретні зони виявлення (Detection Zone) або увімкнути функцію розпізнавання силуету людини (Human Detection), якщо вона передбачена прошивкою вашої моделі.

Гучність та чіткість динаміка: Вбудований динамік у компактних IP-камерах розрахований на базовий голосовий зв'язок та короткі сповіщення. Також на якість і гучність передачі звуку в реальному часі може суттєво впливати швидкість та стабільність інтернет-з'єднання.

Бажаємо вам гарного та спокійного дня!

• Вячеслав Ф***

В застосунку немає такої функції зменшити чутливість камери. Так як і неможливо вибрати розпізнавання силуета людини. Обмеження зон також не вирішує проблему а тільки збільшує ризик проникнення по сторонніх людей. А коли починає іти дощ то камера зовсім скаженіє і починає хаотично рухатись реагуючи на падаючий дощ. Включаючи сповіщення, телефон просто розривається на спрацювання всього підряд. Тоді хочеться задати питання. Навіщо ця камера? Якщо немає змоги включить сповіщення і вчасно реагувать на незваних гостей. На рахунок динаміка. Мені зовсім не чутно що відбувається в місці де висить камера. Тільки сильні пориви вітру коли вони задувають у динамік і більше нічого. Голосовий звʼязок працює але я не чую що мені відповідають люди.

• Вячеслав Ф***

В характеристиках камери вказано що вона працює з мобільним додатком iCSee а в комплекті з камерою іде налаштування до до мобільного додатку V380 Pro. То яким додатком користуватись?

• Ярослав Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Камера хорошая за свои деньги, правда что размер великоват.
    3 звезды потому что приложение и его работа желает быть лучше, так как машины камера не определяет, когда качество ставишь хорошее тормозит ужасно картинка в приложении.
    Видео посмотреть на сд-карте возможности нет, т.к. он банально его не может открыть.
    Всплывает реклама постоянно при включении приложения.

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    Приложение
    • Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук та детальний зворотний зв'язок. Нам прикро, що робота застосунку викликала у вас незручності, проте прагнемо надати роз'яснення та технічні поради щодо використання камери:

Розробка застосунку: Наш магазин реалізує саме обладнання та не є розробником стороннього мобільного додатка. На жаль, ми не маємо можливості впливати на внутрішнє програмне забезпечення, його оновлення, інтерфейс або наявність рекламних баннерів від розробника софту.

Якість відео та виявлення руху: Затримки під час трансляції у високій якості (HD) та точність фіксації об'єктів найчастіше залежать від швидкості інтернет-з'єднання, рівня Wi-Fi-сигналу в місці встановлення камери та вибраного рівня чутливості датчика руху.

Робота з SD-картою: Складнощі з відтворенням записів з карти пам'яті зазвичай пов'язані з її форматом або швидкістю (рекомендується Class 10). Для відновлення коректного читання архіву достатньо виконати форматування SD-карти безпосередньо через меню налаштувань у застосунку.

Бажаємо вам гарного та спокійного дня!

• Андрій Г***

Добра річ

• Сергій К***

Товар відповідає дійсності, рекомендую

Достоинства:
    За свої гроші працює добре.
    Недостатки:
    Не виявлено поки що.
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Андрій С***

Все чудово задоволений

• Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Камера за свої гроші хороша. Відео чітке. Налаштування просте і зрозуміле.

Достоинства:
    Ціна, якість відео.
    Недостатки:
    Поки не виявила.
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Оксана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Ця камера просто супер, рекомендую її купити

• Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Камера супер! Працює добре, якість відео - СУПЕР. Тільки я помітив, що коли вмикаєш кольорове нічне бачення - камера перезапускається.

Достоинства:
    Якість камери і відео тішить.
    Недостатки:
    При увімкненні кольорового нічного бачення камера перезапускається.
    • Артем Т***

І ще, комплектний шнур виявився занадто коротким, тому довелося докупити додатковий кабель потрібної довжини.

• Продавец  LICVID-SHOP

• юра Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Замовляв 2 камери щоб була підтримка WiFi а мені якогось ₴&@@ прислали на sim картках 4g LTE.
    На повідомлення ніхто не відповів.

Достоинства:
    Недостатки:
    Розетка пише одне а по факту присилають зовсім інший товар
    • Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Ми завжди прагнемо, щоб наші покупці були задоволені на 100%, тому хочемо конструктивно прояснити ситуацію:

Щодо зв'язку в повідомленнях: Наш магазин ні в якому разі вас не ігнорує. Ви надіслали повідомлення у неділю — офіційний вихідний день нашої служби підтримки. З початком робочого тижня менеджери обробляють абсолютно всі запити в порядку черги.

Технічні особливості: Заявлені характеристики камери повністю відповідають опису — це саме IP Wi-Fi модель. Іноді через нюанси першого підключення у додатку або специфіку корпусу (наприклад, наявність слотів під карту пам'яті чи універсальний дизайн для різних лінійок) може здатися, що пристрій має інший функціонал.

Наш менеджер звʼяжеться з вами в особистих повідомленнях на платформі в порядку черги. Він допоможе розібратися з підключенням камери.

• Артем Д***

Така сама ситуація. Ніяк не вдається підключити. Ні через Bluetooth ні wifi. Камера бачить тільки sim карту. Повернув назад через резетку. Чекаю на кошти.

• Максим Д***

Працює добре,зображення гарне

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Камера працює добре . Якість зображення непогана. Вночі теж гарно видно . Віддалено можна ввімкнути тривогу , якщо плануєте когось попередити, що ліпше не робити нічого зайвого у додатку є реклама , але можна потерпіти цьому . Тепер була дуже висока температура надворі , перед тим - злива . поки витримала

• Станіслав Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Хороша камера за свої кошти. Проста в підключенні. На вулиці вже третій місяць працює добре.

Достоинства:
    Ціна; просте підключення.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Яковчук А***

Гарна камера.

Достоинства:
    Стабільна робота. Зручна в становленні.
    Недостатки:
    Не виявлені.
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Михайло Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Камера на свої гроші працює добре

• Михайло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Дуже гарної якості камера.
    Магазин швидко все виконав та доставив.
    Рекомендую

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Відстуні
    • Продавец  LICVID-SHOP

• Віктор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Замовив дану камеру, все прийшло ціле, дуже гарна якість зйомки як в день так і в ночі, рекомендую, за свої гроші саме те !

• Лілія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Жахлива якість камери, через 2 місяці роботи перестала працювати. Камера не знаходилася ні під дощем, ні в несприятливих погодних умовах, просто перестала працювати. Гарантія лише 14 днів, далі нічого не хочуть вирішувати і не ідуть на контакт з клієнтом. Абсолютно не рекомендую ні продавця , ні товар. Таку ж камеру можна купити на китайському маркетплейсі за нижчу ціну і хоча б шкода не буде

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює, додаток до камери стародавній і постійно з нього викидало юзера, мотлох одним словом
    • Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Прагнучи до максимальної прозорості у відносинах із клієнтами, хочемо надати чітку та юридично обґрунтовану позицію нашого магазину щодо цієї ситуації.

Інформація про гарантійний термін тривалістю 14 днів розміщена у відкритому доступі на сторінці товару — кожен покупець може ознайомитися з нею ще до оформлення замовлення. Згідно із чинним законодавством України, магазин має повне право відмовити у поверненні чи обміні товару, якщо гарантійний період уже завершився, а сам пристрій понад 2 місяці перебував в активній експлуатації.

Ми розуміємо, що регламентна відмова у поверненні коштів за вживаний товар після закінчення гарантії викликала у вас дуже бурхливу емоційну реакцію під час розмови з менеджером. Проте правила роботи та закони є єдиними для всіх, і наш персонал діє суворо в межах встановлених правил, зберігаючи професійний підхід.

Безперебійна робота камери протягом двох місяців є прямим доказом того, що товар було відвантажено абсолютно справним і без фабричних дефектів. Раптове припинення роботи техніки після тривалого використання найчастіше спровоковане зовнішніми чинниками (наприклад, критичним перепадом напруги в електромережі, що може вивести з ладу адаптер живлення).

• Юрій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Доброго дня. Придбав дану камеру з надією, що в ній є WI-FI так як це заявлено в описі та ХАРАКТЕРИСТИЦІ на сторінці про товар. Насправді дана камера є 4G LTE і можливість підключити її по WI-FI відсутня. Є прохання до продавця трішки змінити опис даного товару. Заберіть з опису на титулі та ХАРАКТЕРИСТИЦІ слово WI-FI його в даній модифікації немає але ця фраза збиває покупця.У останнього виникає думка, що є можливість підключитись по WI-FI теж. Покупці звертайте увагу на цей нюанс бо осадок до покупки виникає відразу і потрібно оформляти повернення товару.

• Продавец  LICVID-SHOP

Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Хочемо надати важливе технічне роз'яснення, щоб допомогти вам розібратися із пристроєм та підтвердити точність інформації на нашому сайті.

Дана модель камери є універсальним гібридним пристроєм і справді має вбудований модуль Wi-Fi (2.4 GHz), а також підтримує роботу через 4G LTE (SIM-карту) та LAN-кабель. Тобто опис та характеристики на сторінці повністю відповідають дійсності.

Враження, що Wi-Fi відсутній, зазвичай виникає через певні нюанси налаштування:

Частота бездротової мережі: Камера підтримує виключно частоту Wi-Fi 2.4 GHz. Якщо ваш домашній роутер роздає інтернет лише на частоті 5 GHz, камера просто не зможе виявити вашу мережу.

Синхронізація у додатку: Усі режими підключення (зокрема й перехід на Wi-Fi) активуються та налаштовуються безпосередньо через мобільний додаток V380 Pro під час первинної інсталяції.

Ми дуже відповідально ставимося до інформації, яку надаємо покупцям, і завжди готові допомогти розібратися зі складними технічними моментами. Наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом, щоб допомогти правильно підключити камеру до вашого Wi-Fi або, якщо ви все ж налаштовані на повернення, оперативно надати інструкції для оформлення процедури.

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LICVID-SHOP

Чудовий засіб, працює відмінно.