- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: EVO+. Цвет: Черный. Ширина: 140
Чудовий каркас. Те що і очікував. Все працює, легко монтується.
- Достоинства:
- Міцний, якісний товар.
- Недостатки:
- Підставка під стакан трошки не сподобалась бо виглядає як дешева пластмаса. Схожу відчуття і від панелі керування, сам пластик виглядає дешевенько і нанесення на кнопках білим трохи жовтить краска.
- Продавец EVO+
Дякуємо за відгук! Приємного користування!
- ВаняОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Ширина: 140
Регулювання висоти працює плавно і практично безшумно. Стійкість хороша, бо зробив собі велику столешню. По висоті регулюється. Збірка швидка, багато часу не забрала. Враження залишились приємні
Добрий день! Дякуємо Вам за відгук! Бажаємо приємного користування!
- Ярослав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый. Ширина: 140
Хороший каркас майже під будь-яку стільницю
- Достоинства:
- Гарне, плавне регулювання висоти, хороша стійкість
- Недостатки:
- Не виявив
Добрий день! Дякуємо за відгук! Бажаємо приємного користування!
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный. Ширина: 140
Враження змішані.
Сама конструкція наче ок, але через 3 тижні регулювання перестало працювати.
Чекаю від Розетки інфо, що робити...- Недостатки:
- через 3 тижні регулювання перестало працювати
Добрий день! Нам шкода, що ви зіткнулися з такою ситуацією. На каркас виробу діє гарантія, тому ви можете звернутися до Сервісного центру Постачальника за телефоном: +38 063 503-03-22, і фахівці допоможуть вирішити це питання у найкоротші терміни.
- Олексій М***
Доповню свій відгук - звернувся до точки вадачі, де купляв. Пояснив ситуацію і запитав, що можна зробити, щоб не розбирати назад всю конструкцію. Відправили до тех.підтримки, там дали контакт сервісного центру. Комунікатором був Андрій. По телефону розпитав, що і як сталось, висунув теорію що це пульт контроллер. Домовились, коли ввечері буду вдома біля столі зідзвон (я попередив , що вдома буду після 20ї години, сказав ок, час без проблем). Зідзвонились, перевірили, так це виявився пульт. На наступний день мені відправили новий пульт і блок живлення (про всяк). Пульт замінив - все запрацювало.
Ітого, сервісом я дуже задоволений, тепер і товаром також! - Представник постачальника
Добрий день! Дякуємо за відгук! Ми раді, що Ви залишились задоволені сервісом та товаром! Бажаємо приємного користування!