Отзывы покупателей о Сковорода-вок чугунная Brizoll W-30-1 30 см

• Татьяна П***

Проблема решена

Таким казанком користувалася якийсь час, сподобався - замовила аналогічний. Проте, отримала суцільний брак - саме ту сковороду, яку покупець Володимир повернув рік тому. Обурена подібним відношенням до покупців і з боку виробника, і з боку продавця.

Достоинства:
    Зручний для приготування їжі
    Недостатки:
    Суцільний брак
    • Продавец  Казанофф

Сковорідка, яку замовляв Володимир, була успішно повернена виробнику ще в минулому році) Вашу сковорідку перед відправкою оглядали, лиття не ідеальне, але це чавун, і це треба розуміти. Ніяких сколів і тріщин не було на ній. На пошті ви не оглянули товар, хоча в нас на кожній посилці наліпка: ОГЛЯДАЙТЕ БУДЬ ЛАСКА ПРИ ОТРИМАННІ! Якби був здійснений огляд, не було б ніякої проблеми. Ми пішли вам на поступку, згодились щоб ви переслали за наш рахунок назад, хча якщо клієнт забирає, повернення потім йде за його рахунок. Менеджер вам сказав, що кошти поверне коли посилка буде в нас. Курьер привіз її в середу: 30.11.2022 року. Через 30 хвилин після цього вам зробили повернення коштів. Хоча ще раз зазначу: ми відправляли цілу сковорідку, а від вас отримали назад з тріщинами та сколами...

• Татьяна П***

Панове Казанофф, не полінуйтеся уважніше розглянути і порівняти мої фото з фото, які надіслав Володимир. Неозброєним оком помітна повна ідентичність тріщин та подряпин. Ваш допис ще раз підтверджує вашу недоброчесніть як продавця.

• Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Казанофф. Диаметр: 28

02.11.2021 был получен заказ на Укрпочте. Оплачен. На почте распаковал его не полностью, проверив комплектность товара и уделив внимание больше крышке стеклянной. Дома обнаружили, что сковорода повреждена - треснутая с двух сторон возле ручек. При этом крышка стеклянная без повреждений (в коробке на сковороде распологалась). Есть подозрения, что сковорода не треснула по пути, а ее такую отправили. Просьба заменить на исправную

Достоинства:
    Сама по себе сковорода, может быть, и хорошая, но проверить не удалось
    Недостатки:
    Товар ненадлежащего состояния
  • Дарья
    Отзыв от покупателя. Продавец: Казанофф. Диаметр: 30

К работе магазина никаких претензий нет, все хорошо упаковано и вовремя отправлено. А сама сковорода оставляет желать лучшего, вся в зазубринах

Недостатки:
    Чугун с зазубринами
  • Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Казанофф. Диаметр: 28

Розширює можливості на кухні. Але необхідно пам'ятати, що вона потребує особливого поводження (зазирніть на сайт виробника).

Достоинства:
    Надійна, доступна.
    • Валентина

А можно готувати на ній на вогні?

• Андрій А***
    Продавец: Казанофф. Диаметр: 28

Прислали товар із заводським браком - пошкодженням стікла на кришці через неправильну фіксацію парового клапана, хоча товар був оплачений повністю. Погодився на заміну товара без браку, як результат: через десять днів після оплати мого заказу немає ,а повернутий мною бракований wog два дні лежить на почті, ніхто не забирає і новий відповідно не відправляє, на мої повідомлення не відповідають.