Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Постельное белье полуторное Viluta Ранфорс 23233-1-5 210х143 см

Оценка пользователей 4.56/5
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

• Катерина К***

Відмінна якість. Відповідає всім вимогам, щільний матеріал і приємний на дотик.

Достоинства:
    Цікавий малюнок.
  • Анастасія Г***

Хороший набір, якісна тканина, не линяє

Достоинства:
    Якісний комплект за адекватну ціну

Дякуємо за ваш відгук!
      Ми дуже раді, що ви оцінили якість нашого комплекту.
      Бажаємо вам приємного користування!

• Елена И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

Кольора насичені. Матеріал м'якенький і приємний на дотик. Розмір співпадає. Дуже задоволена замовленням.

Достоинства:
    Якість та ціна.
    Недостатки:
    Немає.

Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався наш комплект. Бажаємо вам приємного користування нашою продукцією!

• Людмила С***

Гарний комплект, приємні кольори, чудова якість Viluta

Достоинства:
    Якість і ціна
  • Наталья Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Nice Son. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Если бы цвет был чуть насыщенным, тогда оценила бы на отлично.

Достоинства:
    Хороший материал
    Недостатки:
    Цвет намного серее чем на фото, розовый почти сливается с серым
  • Анна Н***

Доброго дня,хочу подякувати вам за вашу роботу.Сьогодні отримала неймовірно гарний комплект постільної білизни.Після придбання телевізора отримала 300 бонусів на наступну покупку,тож придбала цей комплект білизни.
    Якість супер.Доставили раніше навіть ніж було обіцяно.Кольори дійсно не такі яскраві,як на фото .Але вони спокійні та вишукані.Дуже сподобався комплект та обслуговування.Будемо і надалі співпрацювати .Ви - найкращі!!!

Достоинства:
    Якість чудова!!!
  • Ігор Д***

Дуже дякую.

• марія ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

....

Достоинства:
    непоганий комплект але кольори не насичені