- Катерина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Я купила сковороду на подарунок, добре, що вирішила перевірити, ручка не прикручується, тому, що діаметр болта ширший за діаметр отвору, в який він повинен вкручуватися, можливо мені дали не ту ручку
- Геннадий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KotelokSHOP. Диаметр: 26
Сковорода отличная. Доволен полностью. Соаетую всем! Главное подготовте к работе по инструкции
- Достоинства:
- Вкусная еда получается
- Вік Т***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 24
Сковорода оправдала все мои надежды!
Огромное спасибо производителю!- Достоинства:
- Если вдруг не удалось с первого раза настроить, то можно перенастроить
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Все прекрасно. Качественная чугунная посуда
- ЛеонідОтзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Якісний український продукт. Швидка відправка, комфортна покупка.
- Достоинства:
- Вартує сплачених коштів
- Андрей Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Texnoposud. Диаметр: 26
Не рекомендую
- Достоинства:
- Сковородка хорошая.
- Недостатки:
- Заказал на сайте 28см, прислали 26
- Лилия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Дуже класна пательня! Готувати одне задоволення!
- Достоинства:
- Глибока, добре зроблено, не дуже важка.
- Недостатки:
Представник постачальникаПривіт! Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми раді, що пательня вам сподобалась і ви отримуєте задоволення від приготування. Якщо виникнуть додаткові питання чи побажання, звертайтеся до нас — завжди раді допомогти!
TM BRIZOLL
[email protected]
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
Після першого використання покрилась іржою.
Представник постачальникаПривіт! Дякуємо за ваш відгук. Іржа може з’явитися, якщо посуд не був правильно висушений після миття. Для чавунного посуду важливо після кожного використання ретельно висушувати його і змащувати тонким шаром олії, щоб запобігти іржавінню. Якщо проблема зберігається, будь ласка, звертайтеся на [email protected], і ми допоможемо вирішити це питання.
TM BRIZOLL
[email protected]- Ваня Ш***
не розумію навіщо купувати чавунний посуд якщо ти не знаєш як ним користуватись?
- Леся С***Отзыв от покупателя. Продавец: WMC. Диаметр: 26
Задоволена сковорідкою Вок.Один ньюанс для мене тяжка.Але за таку ціну задоволенна
- Дмитрий Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диаметр: 26
- Марина Г***Продавец: Rozetka. Диаметр: 24
Відмовилась від отримання цієї сковороди - бо також додали до неї ручку яка не прикручується, тому, що діаметр болта ширший за діаметр отвору, в який він повинен вкручуватися
- Достоинства:
- Недостатки:
- Присилають уже вдруге бракований товар
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук.
Нам важливо детально розібратися у ситуації. Будь ласка, надішліть фото отриманого товару та кріплення, про яке йдеться, щоб ми могли перевірити інформацію та надати предметну відповідь. Ви можете звернутися до нас через сервіс повідомлень ROZETKA або за контактами, вказаними в гарантійному талоні.
Після отримання фото ми обов’язково проведемо перевірку.
TM BRIZOLL.