- Тетяна Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудова щітка для язика, гарно очищує
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Луде корисна річ! Рекомендую, чистить чудово
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудовий! Я задоволена покупкою
- Андрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Нормальні шкребки, тим паче за свою ціну
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Єгор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Супер. Рекомендую
Вітаємо Вас, Єгоре!
Щиро вдячні за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що наш скребок для язика VMHouse виправдав Ваші очікування. Ми раді, що Ви оцінили його якість і вирішили поділитися своєю рекомендацією з іншими покупцями.
Якщо у Вас виникнуть будь-які питання або потрібна буде допомога з вибором інших товарів, звертайтеся до нас — завжди раді допомогти. Також запрошуємо переглянути наш широкий асортимент корисних товарів за посиланням: ссылка Ми впевнені, що знайдете для себе ще багато цікавого та потрібного.
- Альона В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Відмінний товар. Рекомендую.
Альоно, доброго дня!
Дякуємо Вам за відгук і рекомендацію! Нам дуже приємно, що Ви оцінили наш скребок для язика VMHouse як «відмінний». Ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів товарами високої якості, і ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими.
Якщо у Вас виникнуть будь-які питання чи побажання, будемо раді Вам допомогти. До того ж, запрошуємо Вас ознайомитися з нашим повним асортиментом товарів на сторінці: ссылка Там Ви знайдете ще більше цікавих та корисних речей для дому та догляду за собою.
- Надія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудовий скребок. Виконує свою задачу на всі 100%!
Вітаємо Вас, Надіє!
Щиро дякуємо за такий позитивний відгук! Дуже раді, що скребок для язика VMHouse повністю відповідає Вашим очікуванням і відмінно справляється зі своїм завданням. Ваша задоволеність є для нас найкращим підтвердженням якості нашої продукції.
Якщо у Вас виникнуть питання або пропозиції, ми завжди раді Вам допомогти. Також радимо відвідати наш магазин за посиланням: ссылка
де Ви зможете знайти ще більше товарів, що зроблять Ваш догляд за собою ще комфортнішим.