Отзывы покупателей о Скребок для языка VMHouse щетка от налета очиститель двусторонний для чистки бело-синий (0079-0004)

Оценка пользователей 4.95/5
  • Дмитро

Нема претензій

• Аліса П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-синий

Зручний у використанні, легкий, добре лежить у руці. Двосторонній формат — великий плюс. Очищує делікатно, але ефективно — відчуття свіжості після використання набагато довше тримається. Матеріал якісний, без неприємного запаху, легко миється. Колір приємний, виглядає акуратно у ванній. За свою ціну — чудовий варіант. Рекомендую

• Натали

Чудово, просто, функціонально

• Даніїл Г***

Допомагає

Достоинства:
    Допомагає
  • Крук Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-розовый

Все супер,швидко відправили,гарний скребок)

• Юлия Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-розовый

Хорошая штука, очень хорошо очищает !

• Любов С***
  • Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-синий

Класний скребок, набагато краще ніж чистити зубною щіткою. Рвотного рефлексу майже немає

• Нн
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-синий

очень хорошая вещи, раньше чистил щёткой, а сейчас попробовал этот скребок, вычищает очень хорошо

Достоинства:
    хорошо чистит
    Недостатки:
    нету
  • Бриндзак В***

Скребок як скребок)

• Еленка К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-синий

Получила заказик свой-протестировала ....супер очищает,очень понравился,только рвотный как был позыв так и остался,но обычной щёткой такого эффекта точно не сделть,рекомендую

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    На свои деньги очень даже ничего
  • Сергей К***

Все супер

Вітаємо, Сергію!

Щиро дякуємо за Ваш короткий, але дуже приємний відгук! Раді чути, що скребок для язика VMHouse виправдав Ваші очікування, і все пройшло "супер"! Для нас важливо, щоб наші клієнти залишалися задоволені якістю продукції.

Якщо у Вас будуть будь-які запитання або побажання щодо товару, ми завжди готові допомогти. Також радимо відвідати наш магазин, де Ви знайдете ще багато цікавих і корисних товарів за посиланням: ссылка Будемо раді бачити Вас знову!

• Валерий М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-синий

Отличный скребок для языка. Очень качественный.

• Лідія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-фиолетовый

Гарний та якісний. Дуже ефективний. Спробуйте!

• Продавец  VM HOUSE

Шановна Лідіє, доброго дня!

Дякуємо Вам за відгук та за те, що поділилися своїм досвідом! Ми раді чути, що Ви оцінили якість і ефективність нашого скребка для язика VMHouse. Ваша рекомендація для нас надзвичайно важлива, і ми дуже цінуємо, що Ви радите спробувати наш товар іншим покупцям.

Якщо у Вас будуть додаткові питання або зауваження, завжди будемо раді допомогти. До того ж, пропонуємо Вам ознайомитися з нашим широким асортиментом інших корисних товарів на сторінці: ссылка Там знайдете ще більше продуктів для щоденного догляду.

• Аня Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-синий

Хороший скребок. Взяла на всю сім'ю. Всім підійшло. Дякую.

• Продавец  VM HOUSE

Шановна Анно, доброго дня!

Щиро вдячні Вам за такий позитивний відгук! Надзвичайно раді, що скребок для язика VMHouse підійшов усій Вашій родині. Це свідчить про універсальність та високу якість нашого товару, що для нас є ключовим показником.

Якщо у Вас з'являться будь-які додаткові питання або потреба у нових продуктах, ми завжди будемо раді допомогти. Також рекомендуємо переглянути інші наші корисні товари на сайті: ссылка Там Ви зможете знайти багато цікавого для себе і близьких.

• Виктория Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-фиолетовый

Рекомендую. Відмінно чистить язик.

Вікторіє, доброго дня!

Дуже дякуємо Вам за відгук і рекомендацію нашого скребка для язика VMHouse! Нам надзвичайно приємно чути, що Ви залишилися задоволені якістю товару, і він чудово виконує свою функцію. Ми завжди прагнемо надавати нашим клієнтам найкращі рішення для щоденного догляду.

Якщо у Вас виникнуть запитання або побажання, будемо раді допомогти. Також запрошуємо ознайомитися з нашим повним асортиментом товарів на сторінці: ссылка Там Ви знайдете багато інших корисних товарів для здоров'я та комфорту.

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-оранжевый

Чудовий товар, гарно працює.

Денисе, доброго дня!

Щиро вдячні Вам за відгук! Нам дуже приємно дізнатися, що скребок для язика VMHouse Вас повністю задовольнив і відмінно виконує свою функцію. Якість та зручність наших товарів — це те, що ми ставимо на перше місце, тому раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.

Ми завжди готові допомогти з будь-якими питаннями, які можуть виникнути під час користування нашими продуктами. Також рекомендуємо ознайомитися з іншими корисними речами, які Ви можете знайти в нашому асортименті тут: ссылка Сподіваємось, там буде багато цікавого для Вас.

• Анна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-синий

Нормальний ефективний скребок. Якість чудова. Дуже зручно користуватись.

Анно, доброго дня!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що Ви залишилися задоволені скребком для язика VMHouse. Ми раді, що якість товару виправдала Ваші очікування і що користуватися ним дійсно зручно. Ваша думка для нас дуже важлива!

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання чи потребуватимете рекомендацій щодо інших наших товарів, не соромтеся звертатися. До речі, ми підготували для Вас багато нових цікавих пропозицій, з якими Ви можете ознайомитися за посиланням: ссылка
      Сподіваємось, знайдете там ще щось корисне для себе.

• Андрей У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-фиолетовый

Чудовий товар, якісний очищувач!

Вітаємо Вас, Андрію!

Дякуємо за відгук і за те, що поділилися своїми враженнями! Ми надзвичайно раді, що скребок для язика VMHouse відповідає Вашим очікуванням і виявився якісним та ефективним. Завжди приємно чути, що наші товари приносять користь і задоволення нашим клієнтам.

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання чи пропозиції, ми завжди на зв'язку і готові допомогти. До того ж, радимо переглянути інші наші пропозиції на сторінці: ссылка Ми впевнені, що Ви знайдете ще багато цікавого для себе.

• Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE. Цвет: Бело-оранжевый

Гарний скребок, якість чудова, не дряпає язик!

Вітаємо Вас, Олександро!

Щиро дякуємо за Ваш відгук про скребок для язика VMHouse! Дуже раді чути, що Ви задоволені якістю продукту та його делікатністю під час використання. Ми завжди прагнемо, щоб наші товари приносили максимум користі і комфорту.

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання чи побажання, будемо раді допомогти. Також запрошуємо Вас ознайомитися з іншими нашими товарами на сторінці: ссылка Там Ви знайдете багато цікавого і корисного для себе та близьких.