- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Непогана полиця, але не для зимового взуття. Ніякі черевики не стають.
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Складається швидко, після збирання виглядає надійно. Взуття заходить можливо трохи і тіснувато але це ж все із за компактності за яку і купував. Полки мають по середині заводську круглу дірку, мабуть конструкція передбачала щоб туди для надійності вставити трубу. :)
- Достоинства:
- ціна-якість
- Недостатки:
- Хлипкувата конструкція, при повному навантаженні трохи тягне в бік. Але не критично.
- Єлизавета Г***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Товар повністю відповідає опису. Легко збирається. За місяць користування - нарікань немає.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Сподобалась)
Акуратна, легка;
літнє взуття стає якраз, масивні черевики чи взуття великого розміру вже не дуже поміщається.
Цілком можна використовувати на кухні чи у ванній для організації простору.
Не надто міцна, пластик тонкий і крихкий, і оті "вушка", якими вона скріплюється, досить легко відламуються, тож збирати треба обережно, а розбирати в разі чого - ще обережніше.
Незважаючи на це, я нею дуже задоволена.- Достоинства:
- Гарна, легка, зручна у використанні
- Недостатки:
- Тонкий крихкий пластик, при збірці треба бути обережними
- Єрмоленко О***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Простенька штука, але дозволяє легко організувати взуття так, щоб не валялось повсюди.
Зроблено із пластику, збирається за п'ять хвилин. Трохи хитка, зате легка сама по собі.
В мене розмір 44-45, взуття влазить в комірку впритул, майже з перекриттям по ширині і трохи тирчить по довжині. Не проблема а фіча. Але якщо взуття більшого розміру, то не буде влазити.
Пластик трохи покарябався при доставці, так як елементи для збірки просто насипані в коробку. Але нічого такого, що б не вилізло в процесі експлуатації.
Думаю взяти ще один.- Достоинства:
- Ціна, легкість і простота
- Недостатки:
- Простий пластик, хиткість. Не підходить для розмірів більше 44-45
- ІннаОтзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
За такі гроші - норм!
- Достоинства:
- Розміри. Швидко можна зібрати
- Недостатки:
- Хліпкувата…
- Катерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass
Якість, зручність
- Кваша А***Отзыв от покупателя. Продавец: EMGlass