Отзывы покупателей о Гипоаллергенный сухой корм для собак Happy Pet с говядиной 3 кг

Оценка пользователей 4.8/5
  • Отзывы про товар продавца Zoo Friend
  • Людмила В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zoo Friend. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Купую тільки цей корм . Рекомендую.

Достоинства:
    Не сухий, гарна якість.
  • Олена Р***

Купую постійно. Гарні працівники, швидко відправляють. Собаки їдять з задоволенням.

• Людмила В***

Гарна якість корму. Рекомендую. Кормлю собак тільки цим кормом на протязі декількох років. Дуже задоволені всі. Я, тим що знайшла якісний корм за помірну ціну.

Достоинства:
    Якісний корм
  • Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zoo Friend. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Дякую за якість корму,за безкоштовну доставку, хвостики дуже задоволені і окремо вдячні за дарунок ,будемо з вами співпрацювати далі, тихої ночі

• Світлана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zoo Friend. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг

Моя Найда їсть із задоволенням. Уже не вперше купую Ваш корм .Доїмо то знову куплю

Достоинства:
    усе норм
    Недостатки:
    не бачу
  • Юрій Т***
    Достоинства:
    собака їсть з задоволенням
  • Наталія Г***

Чудовий корм, собака з загостренням алергії відмовлялась від усього, я здивована як вона ним хрумтіла, спостерігаємо декілька днів і якщо все норм - замовимо ще

Достоинства:
    Пакування у паперовий пакет, довольна собача моська
  • Микола Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zoo Friend. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 8 кг

Для своєї ціни зійде.

• Сергій

Відмінно. Рекомендую!

• Сергій

Відмінно. Рекомендую!

• Мар'яна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zoo Friend. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 5 кг

Для французького бульдога не підійшов

• Ольга Р***

Мій бігль хрустить з задоволенням, попередній корм міг день стояти в мисці, а цей майже відразу з'їдає) проблем з ЖКТ не має, шерсть блискуча. Брали 2 різних на пробу і обидва собачці сподобались

Достоинства:
    доступна ціна та гарний склад
    Недостатки:
    трохи твердуваитй порівняо з іншими марками і величенькі гранули
  • Людмила В***

Дуже рекомендую цей корм. Тепер купляю тільки цей корм для двох песиків. Корм жирний і приємно пахне.

Достоинства:
    Гарний ,якісний корм
  • Катерина Б***

Собачці смакує,приємний аромат на відміну від інших кормів)
    Не звернула увагу,що доволі великий за розміром корм,але не критично.

Достоинства:
    Смачно собачці
  • Людмила В***

Купила на пробу 2 пачки по 1 кг. Спочатку мої 2 собачки не хотіли їсти. Я насипала у одну миску 3 вида корму. Так цей корм залишався у тарілці протягом місяца. Але згодом почали істи. Тепер серед 3 видів корму, у першу чергу, з'їдать оцей. Шерсть, запах , все у нормі.Тому вирішила замовити 10 кг.

• Надія

Американська акіта корм їсть добре. Алергії немає, шерсть у хорошому стані. В цілому кормом задоволена.

Достоинства:
    Корм добре впливає на здоров'я.
    Недостатки:
    Не виявили
  • Ольга П***

Вперше замовила корм для свого улюбленця в цьому магазині і дуже рада що не помилилася,так як довго не могли знайти якісний продукт )Корм добрий
    собака їсть із задоволенням ! Приємно здивована надзвичайно швидкою доставкою ,обов'язково буду купувати ще і всім рекомендую !Окремо дякую за подаруночок !

Достоинства:
    Швидка доставка ,якісний продукт !
  • Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zoo Friend. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Моя девочка лопает так,что аж за ушами трещит!

Достоинства:
    Одни плюсы.
    Недостатки:
    НЕТ.
  • Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: COMPETS. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Корм супер. Собака мае алергію. Тому для їжі -це гарний варіант.

Достоинства:
    Гарна ціна
  • Світлана Б***

моїй Найді подобається , навіть моя киця тихенько у неї під"їдає
    Спасибі фірмі

Достоинства:
    усе норм
    Недостатки:
    не бачу