Отзывы покупателей о Гипоаллергенный сухой корм для собак маленьких пород Happy Pet с индейкой и лососем 15 кг

Оценка пользователей 4.25/5
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zoo Friend. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 15 кг

Дуже смачний смачний корм!Їдять вже другий день і від мішка не відходять!!!

Достоинства:
    Смачно пахне,свіжий !
    Недостатки:
    Не виявили!
  • Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zoo Friend. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 5 кг

беру вже не вперше, мопс їсть із задоволенням

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zoo Friend. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 10 кг

Моїй собацюні не сподобався. І мені не сподобався. На вигляд, як дуже дешевий корм, як для вуличних тварин, щоб тільки не померли з голоду.. Вуличних ним і кормлю.

Достоинства:
    ціна
    Недостатки:
    На вигляд, як дуже дешевий корм,
  • Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zoo Friend. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 1 кг

На жаль йорк їсть дуже погано.

Достоинства:
    Недостатки:
    Собака не в захваті
  • Олена К***

Дякую

Достоинства:
    Ще не знаю,перец цим брала телятину, їли гарно, зараз взяла індичку з лососем,попробувати,
  • Андрей У***

Всем доволен, чихуахуа думаю тоже. Сразу не захотела, на следующий день за уши не оттянуть. Отправили тоже быстро. Рекомендую.

• Валерій К***

По перше упаковка в реальності не відповідає картинці на сайті. Відсутній клапан, та й папір тупо г******й. Пес ( Йорк) при першій спробі внюхати його відвернувся.

Достоинства:
    Недостатки:
    Упаковка насторожує на « підвальне виробництво»
  • Людимила М***

Чудовий корм. В нас три китайські чубаті- їдять з задоволенням. Не капризують, вилизують тарілки. Це перший корм, який їм так сподобався.
    Дякую за швидке вілправлення, гарну упаковку і безкоштовну доставку. Супер. Рекомендую і корм , і продавця.

• Володимир Д***

Це перший наш корм, який собачка навіть не нюхала, а тупо з'їла

Достоинства:
    Відносно не дорого.
  • Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zoo Friend. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг

Супер!

• Галина С***

корм супер, мій мопс їсть із задоволенням

• Эдуард

Хороший корм, бобику нравится))

Достоинства:
    Цена, качество
  • Наталя Б***

Чихуа и такса кушают уже не первый мешок с удовольствием. Для чувствительного желудка чихуа подошел, проблем не возникло.

Достоинства:
    Мелкий, собакам нравится, подходит для проблемного желудка
    Недостатки:
    не нашли
  • Анастасия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Zoo Friend. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 20 кг

Тваринкам дуже подобається

• Нечаєва А***

Замовили корм, майже одразу подзвонив оператор, розповів все про доставку, запропонував скинути норми для годівлі, т.к. на маленькій пачці їх нема, корм прийшов у строки які повідомив оператор.
    Собака їсть їз задоволенням(маленька, 5 кг, без породи) поки що нарікань немає, взяли 1 кг на пробу
    Гранули маленькі,як в описі, запах нормальный

Корм не гіпоалергенний, тому дивіться склад перед тим як брати, щоб ботім не було претензій до магазину, як часто буває
    Як доість пачку, скоріш за все будемо ще брати

Достоинства:
    Розмір гранул, склад, чемний персонал, строки доставки, ціна
    Недостатки:
    Якщо ви замовляєте гіпоалергенний корм, то це не він, бо у складі два види білку тваринного походження, а також у складі є кукурудза (на що теж буває алергія)
    • Продавец  Zoo Friend

Доброго дня! Ми дуже раді, що Вашому улюбленцю сподобався наш корм)
      З приводу складу, то в цьому кормі немає основних алергенів, таких як курка,свинина,молочні продукти, соя, барвники та консерванти. Зрозуміло, що алергія може бути на будь-які продукти, це все дуже індивідуально, але це можна визначити тільки здавши аналізи на алергопроби.

• Вячеслав К***

Заказывали супер премиум пришёл премиум ,корм ужасный , собаки не едят

Достоинства:
    никаких
    Недостатки:
    эконом клас
  • Анна Г***

прочитавши состав корму то вирішили спробувати але нажаль великий недолік корм далеко не для маленьких порід гранула ну дужу за велика більше підходить для великих порід від 15 кг ну ні як не для малих порід ….

Достоинства:
    По составу +
    Недостатки:
    Дуже великого розміру корм