Отзывы покупателей о Наушники Razer Kraken X Lite (RZ04-02950100-R381/R3M1)

Оценка пользователей 3.52/5
на основе 521 отзыв
  • Максим К***
  • Ірина Д***

Чудові навушники

• Евген Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Пишу цей коментар після 2 років активного використовування ціх навушникив. Що я зрозумів за цей час? Це те що я більше ніколи не куплю собі техніку від рейзер.

З цим брендом я знайом дуже давно, приблизно ще з 2011 року,коли тільки почала появлятися крута переферія для геймерів, і райзер напевно на той час було найголосніше ім'я котре чули всі. Але якось так сталося що усі мої друзі котрий купляли собі круту переферію від рейзер, постійно мені жалилися на те що в них щось ломалося що мене постійно дивувало,бо я думав, ну не може бути так що людина котра бережно ставиться до своїх речей, буде казати що в нього миша через рік починає дабл кликати,чи то лагати скрол. Але як виявляється може
    Так от,купив я значить собі ці навушники ще у 21 році бо побачив по акції. Вирішив дати бренду так сказати шанс. Вони довго просто лежали в коробці,і ось приблизно два роки тому я почав іх активно використовувати. Не буду тут жалітися на звук котрий спочатку здався мені якимось не дуже насиченим,бо зрештою до нього можно звикнути, чи до мікрофона бо взагалі я його не використовував. Що погано у ціх навушниках та це іх конструкція. Приблизно місяць три назад я зрозумів що вони якось дуже свободо сидять в мене на голові,і оглянувши іх я помітив тріщину на оголовьї навушників,це мене здивувало дуже сильно бо я побачив таке уперше за усе моє життя. Я би міг сказати так може я іх постійно роняв,тому вони почали ламатися,але ні. Вони впали в мене лише один раз за увесь час,та і то не з дуже великої відстані. Я вирішив іх підклеіти цю тріщину бо вона була не дуже велика,але потім ціх тріщин стало ще більше,і це просто жах. Як висновок, для себе я зрозумів лише одне,для мене бренд razer дорівнює оверпрайсовому переплати за бренд,котрий ніяк не підтверджує це своєю якістю. Дуже шкода,я споживався що усі мифи про якість рейзер це лише миф але ні...

Недостатки:
    Якість пластику
  • Глеб Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Когда купил по акции , сейчас поменял на JBL по акции ,приблизительно такая же цена .Так могу сказать ,что эти наушники хлам, по сравнению с теми что я купил . Дешёвый хрупкий пластик . Какие то программы надо качать и ещё какую то ерунду делать . А без программы ,звук как с туалета . Купленные мной науники, работают в разы лучше без всяких программ ,так ещё и микро съёмный .

Достоинства:
    В долгом пользовании их нет
    Недостатки:
    Наушники низшего уровня ,которые долго не живут
    • Роман П***

А что за JBL взял?

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DSW Systems. Цвет: Black

Мне всё понравилось , звук шикарный , уши не болят

Достоинства:
    Звук
  • Денис В***

Плюси:
    Ціна: Головна перевага цієї моделі. Співвідношення ціни та якості просто вражаюче. За таку вартість очікуєш меншого, але Razer приємно дивує.
    Звук: Звучання чітке та збалансоване, з виразними басами, що важливо для повного занурення в ігровий процес. Для своєї цінової категорії звук дуже гідний.
    Комфорт: Навушники надзвичайно легкі. Амбушури м'які, добре прилягають і не тиснуть навіть після кількох годин використання.
    Сумісність: Завдяки стандартному 3.5 мм роз'єму вони універсальні і легко підключаються до ПК, PlayStation, Xbox, Nintendo Switch та мобільних пристроїв.
    Дизайн: Класичний, стриманий чорний дизайн, без зайвих елементів.
    Мінуси:
    Мікрофон: Мікрофон незнімний і має базову якість. Він добре виконує свою функцію для внутрішньоігрового чату, але для професійного стрімінгу не підійде.
    Матеріали: Конструкція повністю пластикова, що обумовлено низькою вагою та ціною. При цьому вона відчувається досить міцною.

Достоинства:
    Недостатки:
    Мікрофон
  • Елена Ч***

Отличные наушники. Свои функции выполняют на все 100%

Достоинства:
    Цена / качество
    Недостатки:
    Пока не выявлено
  • Данило Д***

Прекрасные наушники

Достоинства:
    Звук отличный
  • Олександр К***

Абсолютний шлак
    Дешево і неякісно. Данні навушники, погано налаштовуються, крихкі, слабкі по звуку, пропускають шуми, і їх мікрофон не бачить половина звукових карт. Єдине що радує - це ціна.

Достоинства:
    Ціна, дизайн.
    Недостатки:
    Звук, ергономіка, міцність, софт та підписки на нього, матеріали, дріт, мікрофон, драйвера.
  • Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Загалом дуже зручні. Працюють стабільно. Якісні матеріали.

З мінусів тихий мікрофон і відсутність регулятора гучності

Достоинства:
    Матеріал. Якість. Надійність. Зручність
    Недостатки:
    Тихий мікрофон. Відсутність регулятора звуку
  • Даниил П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black

Бомбові уши за свої гроші звук бомба

• Александр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: TutTehno. Цвет: Black

Хорошие наушники, отслужили 2 года верой и правдой. Своих денег пожалуй стоят. Начал трескаться пластик на оголовье и вылазить кожзам из-под него. Ну как говорится: ничто не вечно.
    Буду искать новые, но уже с шумоподавлением.

Достоинства:
    Хороший звук. Удобные.
    Недостатки:
    Очень слышны окружающие звуки. Не вечны)
    • Продавец  TutTehno

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що навушники служили вам добре.
      Якщо вирішите обрати нову модель, будемо раді допомогти вам з вибором!

• Анатолій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Все супер! Але не було ключа активації для Razer App як на фото.

Достоинства:
    Дуже дуже гарний просторовий звук; Можливість налаштувати чіткість звуку у додатку
    Недостатки:
    Не було ключа активації для Razer App як на фото

• інкогніто
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

мікро сміття, не передіит не рекомендую, пробув у мене 1,5 года мікро капут, лижать уже в мусорці, краще б купиа хатор!

Достоинства:
    нема
    Недостатки:
    все
  • Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Гарного звуку ,тут не чекайте,Краще не пожалійте ще якусь тисячу і купіть щось норм.

Достоинства:
    Не болять вуха при тривалому прослухуваеннв
    Недостатки:
    Звук
  • Валерій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Відразу не працював мікрофон, або працював дуже тихо. Віддав на гарантійний ремонт - відповіли, що дефект не підтвердився, при цьому мікрофон запрацював добре. Після пари тижнів знову перестав працювати мікрофон.
    Знову віддавати в СЦ не став, так як постійно потрібні навушники, а результат їх ремонту вже відомий.
    Купив окремий мікрофон.
    Якщо потрібен мікрофон в навушниках - ці не раджу.

Достоинства:
    Непоганий звук
    Недостатки:
    Мікрофон
  • Юрий
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Покупал, видел отзывы про дужку, что она ломается, но из-за вкусной цены купил, примерно на полтора года хватило дужки, в плане звука все идеально

Достоинства:
    Звук
    Недостатки:
    Дужка
  • Оксана Б***

Дитині дуже сподобалося.

• Дмитрий К***

Дуже тихий мікрофон

• Олексій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Black

Не рекомендую для покупки

Достоинства:
    Неплохое звучание
    Недостатки:
    Не отображается микрофон, не работает..
    7.1 код поступил на эмейл Неверный.. подключится не могу..
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Через рік лопнула дужка.Здав по гарантії і чекаю вже місяць рішення сц.Не раджу ні Розетку ні навушники

Звертався 3 рази- без толку

• Олександр

Не купляйте цей непотріб вони в сервіс центрі говорять що ви це самі зламали Ці не до душі навіть не дивляться відгуки і фото покупців з цим бракованим товаром зробленим з поганої пластмаси для пляшок.

• Георгий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Black

Потрясающие наушники, кайфую от них

• Дмитрий

• Денис Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Якість навушників бомба, Мікрофон хороший, якість резини проводу теж хороша дуже.

Достоинства:
    Якість, Звук, Мікрофон

Через рік викинеш

• Михаил М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Брал их за полную сумму считаю что дорого , если б их покупать за 1200 идеальные наушники

Достоинства:
    Razer
    Недостатки:
    Слегка хлипкие , звук посредственный
  • Павло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Навушниками користуюся не постійно, коли хтось в кімнаті щоб не заважати, щось таке, тобто на день я міг їх носити 1-2 години(не кожного дня), решту часу вони просто стояли на столі(не безпосередньо на сонці) і одного дня приблизно місяці через 1.5 верхня подушка просто тріснула і виліз паролон.

Достоинства:
    Звук, вигляд
    Недостатки:
    Якість матеріалів, збірка
  • Тимофей К***

Прожили 2 года, в итоге пластмасса сломалась где ушки и все гг вп бб гл хф

Достоинства:
    2 года прожили
    Недостатки:
    Пластмасса
  • Дмитро А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Використовую вже 3 рік і я дуже задоволений ними шнур дуже файний і постійно в свободно рухається.рекомелндую

Достоинства:
    Проблем не було дуже добрий варіант
    Недостатки:
    Подушки посипались залишилася тканина на них взагалі теж добре
  • Роман

Классный звук.

Достоинства:
    Отличная шумоизоляция от внешнего мира.
  • Стас Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Наушники хорошие, но со временем треснул верхний ободок и пришлось заклеивать и так же повторилось 4 раза, а так в общем хорошое наушники и качественные звук как с микрофона, так и в самих наушниках, на голову не давят. Хороший бюджетный вариант, хоть и не долгий

Достоинства:
    Звук, качество микрофона
    Недостатки:
    Качество пластика
  • Алексей Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

пришел брак, и сильно давит на уши
    а так, звук нормальный
    примерно такой же, как и остальных моих наушников от этой фирмы

Достоинства:
    звук
    Недостатки:
    сильно давит на уши/голову
  • Илья Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

За свои деньги ПО СКИДКЕ- имба 5/5, но через 2 года ежедневного использования, супер бережного! Сломалась дужка, так что минус 2 балла, 3/10

• Анастасія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Рік користування, проблем не виявили

• Вадим Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Давят на голову. Если сильнее вытащить ушки из дуги то просто сползают и не держатся на уровне ушей. Звук странный, неприятный. Микрофон ужасный, звук словно из бочки, с посторонним шумом, убрать его некуда - будет постоянно торчать на виду даже если он не нужен.

Достоинства:
    Упаковка, удлинитель
    Недостатки:
    Звук, микрофон, давят
  • Евгений Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

перестал работать наушник спустя пару месяцев (2-3)

Достоинства:
    хороший микрофон
    Недостатки:
    материал

Вітаємо!
      На дану модель діє гарантія 24 місяці. Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для перевірки на працездатність та гарантійного обслуговування: ссылка

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Не рекомендую купувати ці навушники. Я вже не кажу про якість звуку і типу різні заявлені прибамбаси, які по суті пустишка. Та саме головне - це пластик з якого зроблена арка. Ви можете уявити собі, щоб навушкини зламались у трьох місцях? Я перший раз користуюсь такими навушниками. В мене навіть китайські навушники прожили довше. Так враження, що цей пластик - це кусок сміття змішаного з клеєм, щоб хоч якось трималось купи. Я розчарований Райзеном. Просто гроші на вітер.

Достоинства:
    Навіть не знаю які. Подовжувач мабуть.
    Недостатки:
    Звук - такий собі. Пластик з якого зроблена арка - дуже не якісний.
    • Станіслав

Через 2 роки арка розсипалась повністю в мене)

• Юрій П***

такаж сама проблема з дугою, користувався десь близько року потім зламалась дуга "підмотав" скотчем щоб не розвалились і користувався.... потім ще зламались в іншому місці. Висновок: не варто купувати.