- Ангеліна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Сітка виявилася набагато зручнішою, ніж звичайні сита.
- Ольга У***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
В описі товару вказано, що "Пластикове покриття запобігає корозії металу каркасу, захищає від вологи та механічних пошкоджень" " Основні характеристики:
Матеріал каркасу: металевий дріт/покриття із пластику"... але каркасний дріт не покритий пластиком, а саме в цьому був пріоритет при виборі сітки у цього продавця. І ніякої документації на товар. Продавець недобросовістний.- Достоинства:
- Недостатки:
- Каркасний дріт без пластикового покриття - буде ржавіть. Ячейки більші чим 2 мм буде залазить дрібна мошка.
- Продавец StarLight
Доброго Вам дня! Інформація в карточці товару була відкоригована. Приносимо Вам свої вибачення за незручності через дезінформацію з нашої сторони.
- В.Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісний, компактний, легкий
- Достоинства:
- Якісний, компактний, легкий
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Все чудово. Всім задоволений!
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Доставка швидка, добра упаковка.
Якісна та зручна сушарка. Рибу та фрукти ще не пробувала, а от м'яту, липу, любисток та різні трави для чаїв дуже зручно і швидко сушити.- Достоинства:
- Велика, вмістка, якісна, зручна в зберіганні та догляді.
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец StarLight
- Інна З***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар доставлений швидко, продавцем задоволена
- Достоинства:
- Чудова якість сітки
- Продавец StarLight
- Виктор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
добра
- Достоинства:
- добра
- Владислав А***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
По розміру більша ніж в іншому магазині, по якості норм. За цю ціну "вау" ефекта не очікуєш.
Чи купив би я ще раз, то так!- Достоинства:
- Розмір