Отзывы покупателей о Гарнітура Jlab GO Work Wireless Headset Black (IEUHBGOWORKRBLK4)

• Сергій З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Після року користування надломився мікрофон у основі навушника при простій спробі зміни його положення. Того ті хто таки вирішить взяти цю модель раджу зайвий раз не змінювати положення

Це вже не перший схожий коментар тут. Представник на гарячій лінії з попереднього сказав що випадок не гарантійний і побажав гарного дня

Достоинства:
    Достатньо хороший звук для відео дзвінків, легко вимикати мікрофон
    Недостатки:
    Схоже досить крихкі
  • Арсен
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Майже півроку в користуванні.
    Почну одразу з суті - ніколи, ніколи я більше не ризикну проміняти джабріки на типу іменитий ноунейм типу Омеріканські бреД.

З хорошого - непоганий мікрофон і нормальний звук якщо не перемикатися... Все, далі виключно лажа.

1. Мультипоінт працює криво і частіше за все переключається на інший пристрій один раз і більше до першого пристрою до перезавантаження не повертається

2. Якщо телефонію налаштувати на "Головні телефони Jlab", а система за замовченням буде на "Навушники Jlab", то кілька разів навушники спрацюють як треба - при вхідному дзвінку перемикнуться на "Головний телефон" і назад... 5-6 разів це рекорд, далі все, тільки перезавантаження. Знову ж таки, джабріки в точно таких умовах на цьому ж комп'ютері працюють як і має техніка від справді достойного бренду

3. Режим головного телефону наче має покращувати і виділяти саме голос, а тут залежно від тембру співрозмовника іноді навпаки перетворюється в кашу.

4. Дуже незручні амбушюри. З одного боку - бачили очі що купували... Хоча з самого початку були сумніви до такої форми, але щось повівся на опис Омериканського бреДу

5. В описі вказано USB-C адаптер, в описі до цієї моделі, що я купив, але знаєте що про покупця стосовно цього думає Омеріканській бреД? "Характеристики та комплектація товару можуть змінюватися виробником без повідомлення", - це офіційна відповідь підтримки на питання чому в мене немає "свистка" (приймача)... На відгуку ж світиться що я придбав ЦЕЙ товар? - Так. В ЦЬОМУ товарі вказано USB-адаптер? - Так. В мене він був? - Ні. Але виробник вважає, що достатньо вказати що характеристики можуть змінюватися....

Замість висновку - китайські ноунейми більше дорожать репутацією , ніж цей Омеріканський бреД

Все ж висновок - з такою кількістю глюків і нюансів ціна цієї гарнітури до тисячі грн... За ті кошти, що я викинув (інакше не скажеш) - це мусор...

Достоинства:
    Непоганий мікрофон
    Недостатки:
    Жахливий звук в режимі головного телефону, глюки з перемиканням, незручні амбушюри
    • Арсен

Доповню... Вони настільки глючні, що навіть одна зірка - це завищена оцінка... Просто треба змиритися, що я викинув 3 тис грн просто на вітер і не робити собі нерви... Бо пригорає неймовірно

• Артем Л***

А яка модель Jabra у вас була раніше, та як довго тримала батарея? Читав відгуки, що у Джабра швидко деградує батарея, типу через рік-півтора тримає всього кілька годин. Обираю між цими і б/у Джабра, тому питаю.

• Арсен

На жаль не згадаю, але зайшов доповнити відгук - в цих зламалася дужка зліва там де два саморізи... Мусор

• Віктор О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

В загальному навушники класні, класний звук, хороше мікро, візуально виглядають добре. Матеріали теж гарні. 3 типи підключення до девайсів. Зручна кнопка мюта, плюс індикація виключеного мікрофону, що під час роботи дуже зручно. Якби була можливість поставити 4.5 то поставив би саме цю оцінку.

Тепер до недоліків, для себе виявив 2
    Перший взагалі мізерний - регулювання звуку лише через натискання кнопки, без можливості затиснути кнопку і зменшити до певного рівня, але це реально на любителя.
    Другий більш знанчий, так як користуюся 2 ноутбуками, то кожен раз перепривʼязувати навушники не дуже зручно, але і адаптер не завджи зручно, чомусь його вирішили зробити гігантського розміру(( USB адаптер для мишки вдвічі менший). І щоб підʼєднати його до ноутбуку доводиться відєднувати кабель живлення. Якби був адаптер нормально розміру сміливо можна було б ставити 5.

Щодо надійності нічого не можу сказати, користуюся лише 2 тижні.

Достоинства:
    Хороший звук та мікрофон, автономність
    Недостатки:
    Type-c адаптер великого розміру
    • Арсен

Про адаптер..
      У вас він хоча б є)))
      Мені сказали, так як я купляв цю модель до листопада, а виробник має право міняти все що хоче - мені не положено)))

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

3 месяца и микрофон сломан.

Достоинства:
    Звук достойный.
    Недостатки:
    Как гарнитура для своих денег - не надежный девайс.

Дмитре, вітаємо!

Дякуємо за вибір навушників JLAB!

Ми раді повідомити, що на всю продукцію JLAB, придбану у офіційних партнерів в Україні, поширюється офіційна розширена гарантія – 2 РОКИ!

Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання навушників JLAB, і ми зробимо все можливе для вирішення проблеми.

Незважаючи на те, що механічні пошкодження не стосуються гарантійних випадків, ми намагатимемося завжди максимально швидко допомогти Вам. Для цього, будь ласка, зверніться до служби підтримки клієнтів за номером телефону 0 800 50-24-05 і ми з радістю допоможемо Вам, а в разі потреби – замінимо Ваші навушники на нові.

• Констанин

Микрофон 9/10
    Звук в наушниках 8/10 даже бассы есть и сурраунд
    Ловит далеко, и на втором этаже и на улице и на балконе
    Заряда хватает
    Цена качеству соответствует

Достоинства:
    Качество микро в зуме/дискорде для мобильных разговоров 10/10
    Недостатки:
    Почему то плохо микрофон записывает в телеграмм аудио
  • Елена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black

По сравнению с проводными Sennheiser PC 8 USB не почувствовала никакой разницы при подключению через кабель. При подключении через bluetooth звук чуть выше, басов меньше, но качество звука очень-очень неплохое. Есть встроенные в наушники эквалайзер, работающий в двух режимах: голос и музыка. При переключении эквалайзера в режим музыка, звук становится лучше. Если слушать новости, то разницы в звуке от изменения режима эквалайзера я пока не очень слышу. Может в будущем найду где режим голоса действительно стоит использовать.

Музыку слушаю мало. Покупала в основном для просмотра фильмов, видео, для работы в google meet и zoom. Как гарнитура все заявленные функции выполняет. При соединении по bluetooth микрофон работает отлично как с телефоном (xiaomi mi 9t pro), так и ноутом. Запись голоса по bluetooth на диктофон оказалась даже лучше, чем при подключении по проводу. К микрофону замечаний нет.
    У меня квартира 44 м2. Внутри квартиры соединение по блютуз не теряется. Подключается гарнитура к двум устройствам. Задержки звука при просмотре видео не было.
    С xiaomi mi9t Pro соединяются по bluetooth с использованием кодека АСС. Правда телефон пишет, что устройство не совместимо и могут быть ошибки, но звук отличный, микрофон работает, ошибок не замечено. Точно так же наушники звучат при соединении с ноутом (windows 10). А, вот, при подключении к Xiomi mi max по bluetooth звук намного тише. Для комфортного уровня звука надо выдвигать ползунок почти на полную громкость. И качество звучания намного хуже. Наверное все зависит от кодеков, установленных на телефонах. Примите это во внимание, если собираетесь использовать наушники со старым смартфоном.
    Подводя итог, хочу сказать, что свои проводные Sennheiser PC 8 USB я покупала приблизительно за 1200-1300 грн за 2 года до большой войны. Единственное, чем они уступают этой модели, так это отсутствием bluetooth.
    Материалы, из которых сделаны наушники, тоже не вызывают нареканий. Все добротно, ничего не шатается, не скрипит, не отламывается. Но не могу сказать, что наушники очень удобные. Sennheiser PC 8 USB намног легче, я их почти не чувствую. Эти же оказались тяжелее, больше давят на уши, но зато обеспечивают лучшую (хотя и не полную) звукоизоляцию. Кто-то писал, что за рабочий день от них не устал. Не думаю, что такое возможно. Уже через час хочется снять и походить без них.

На мой взгляд цена завышена. Звук и микрофон отличные, но свобода от проводов этого не стоит.
    О покупке не жалею, но восторга не испытала. Застуживают оценки "хорошо".

Достоинства:
    Свобода от проводов. Звучат нормально, микрофон справляется, можно не напрягать голос.
    Недостатки:
    На мой взгляд, цена завышена.
  • Анастасія
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Придбала для роботи із телефонією, основним критерієм було, щоб були безпровідні і вимикався мікрофон, дуже підкупило, що є індикатор на мікрофоні. І що Ви думаєте, саме коли я у діалозі з клієнтом кричіть моя дитина , я намагаюсь вимкнути мікрофон, а він не реагує…. Я в щоці. Допомогло тільки перезавантаження гарнітури. У мене питання, це глюк? Це якось можна усунути ?

• Сергей
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

Неймовірна якість у всіх сенсах. 44 години безперервної роботи на 80% гучності, а якщо 50% (так набагато комфортніше, буде значно довше)
    Відмінний гучний звук та супер мікрофон.

Достоинства:
    Мікрофон, автономність, якість звуку та матеріалів. Гібридність підключення.
    Недостатки:
    Не виявив
  • Олеся
    Продавец: Rozetka. Цвет: Black

На роботу замовили одразу обидві моделі, бо давно бачила класні відгуки і навіть не очікувала, що в нас зʼявляться) Розкажу за цю Go Work:
    1. Для робочих мітів саме те, що треба! Хороший мікрофон, чітко передає, можна тихо розмовляти не заважаючи колегам. Сторонні шуми помічені не були. Всі зацінили і попросили посилання на розетку))
    2. Заявлена автономність у 45 годин - поки на словах вражає, по факту: 4 робочі дні пропрацювали і навіть не до половини розрядилися. Скоріш за все, там навіть більше запасу часу. Ну чи можна просто підключити через кабель аукс і забути про зарядку взагалі.
    3. Окремо скажу, що дійсно зручні самі навушники. Приємний матеріал, мякенькі і вуха не горять. Не давлять, укладку не псують, дівчата розуміють про що я)

Найприкольніша штука це мультіпоінт! Вона, до речі, і в дешевшій моделі є. Так от це правда дуже і дуже зручно, що можеш без напряму перемикатися на дзвінки і з ноута, і з телефона.

Достоинства:
    Якісний мікрофон, зручні, мультіпоінт, можна підключати по кабелю