- Полина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Якість відео няні відповідає опису, все без зауважень.
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що якість відеоняні відповідає вашим очікуванням і повністю вас задовольнив.
Бажаємо комфортного користування!
- Христина О***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Налаштували бистро, показує чудово, задоволені покупкою.
Вітаємо, Христина!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що налаштування пройшло швидко, а роботою пристрою ви залишилися задоволені.
Бажаємо приємного користування та нехай покупка ще довго радує вас!
- Лілія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Качественная связь и удобное управление, всё устроило.
Вітаємо, Лілія!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви залишилися задоволені.
Бажаємо приємного користування!
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Немає інструкції на українській мові. Налаштувати камеру інтуїтивно точно не вийде.
- Недостатки:
- Це взагалі неповага до покупця - продавати товар без інструкції українською!
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Олександр!
Нам прикро, що у вас виникли труднощі під час налаштування. Насправді ця камера підключається дуже просто та інтуїтивно, і більшість наших клієнтів синхронізують її за лічені хвилини.
На жаль, ми не завжди можемо впливати на заводську комплектацію та наявність друкованих інструкцій від виробника. Проте ми дбаємо про наших покупців, тому для вашої зручності безпосередньо в картку товару було додано детальну електронну інструкцію українською мовою. Ви можете завантажити її у будь-який момент.
- Поліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Покупкою задоволлені. Сигнал стабільний по всій квартирі, а налаштування пристрою просте й зрозуміле. Для молодих батьків це справді корисний помічник, який дарує більше спокою та впевненості.
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що пристрій виправдав ваші очікування та став надійним помічником для вашої родини.
Бажаємо приємного користування та спокою щодня!
- Рената С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Подключение заняло всего несколько минут. Покупкой довольны, рекомендуем!
Вітаємо, Рената!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді, що підключення пройшло швидко та без труднощів, а покупка вас порадувала. Бажаємо приємного користування та тільки позитивних вражень!
- Вероніка Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Дуже задоволені покупкою! Зображення чітке, звук якісний, двосторонній зв’язок працює без затримок. Тепер завжди спокійні за малюка, навіть коли знаходимося в іншій кімнаті.
Вітаємо, Вероніка!
Щиро дякуємо за ваш теплий відгук!
Дуже раді, що відеоняня виправдала ваші очікування та допомагає бути спокійнішими у щоденних справах. Нехай пристрій і надалі дарує комфорт, зручність та впевненість у кожній хвилині.
- Владислав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Камера жахлива, ніякого нічного бачення і близько немає, на рухи теж реагує раз через раз. Є бажання просто повернути назад, бо вона не виконує своїх функцій
- Недостатки:
- Погана якість, немає нічного бачення, немає реагування на рухи
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Владислав!
Нам прикро, що у вас виникли труднощі під час використання камери. Описані вами проблеми (відсутність нічного бачення та збої детектора руху) зазвичай не є дефектом самої моделі, а пов'язані з особливостями налаштування в додатку або умовами встановлення.
Нічне бачення: Переконайтеся, що в налаштуваннях додатка активовано автоматичний режим (IR-Cut). Також камера не повинна дивитися через віконне скло, оскільки інфрачервоне підсвічування відбивається від нього і «засліплює» об'єктив.
Датчик руху: Спробуйте підвищити рівень чутливості датчика в меню керування та перевірте стабільність вашого Wi-Fi з'єднання — за слабкого сигналу сповіщення можуть надходити із затримкою.
Адресу сервісного центру для перевірки надали вам у приватних повідомленнях.
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Вночі майже нічого не видно! Опис на сайті не відповідає дійсності!!!
- Достоинства:
- Не бачу переваг.
- Недостатки:
- Неможливо закріпити на стінку заважає кабель під'єднання. Дуже погане підсвічування нічного бачення. Тому в темряві нічого не видно.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Сергій!
Дякуємо за ваш зворотний зв'язок.
Нам прикро, що у вас виникли труднощі під час користування камерою. Опис камери повністю відповідає дійсності.
Функція нічного бачення в цій моделі є, проте її необхідно увімкнути в налаштуваннях мобільного додатка камери. Що стосується монтажу: дана модель розроблена як настільна/полична розумна камера (зокрема для використання як відеоняня), тому конструкція її підставки не передбачає настінного кріплення.
- Ярослава С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Підключили, налаштували, працює без збоїв, дуже зручно користуватись.
Вітаємо, Ярослава!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що підключення та налаштування пройшли легко, а пристрій працює стабільно без збоїв. Бажаємо приємного користування та будемо раді бачити вас знову!
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Камера отличная, связь стабильная, . Рекомендую.
Вітаємо, Юлія!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що камера вам сподобалась, а зв’язок працює стабільно. Дякуємо за рекомендацію та бажаємо приємного користування!
- Леонид Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Камера держит связь стабильно .. Можно спокойно наблюдать за малышом без особого напряжения.
Вітаємо, Леонід!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що камера забезпечує стабільний зв’язок і допомагає вам спокійно спостерігати за малюком. Бажаємо, щоб і надалі користування було комфортним та приносило лише спокій і впевненість!
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Пожалкувала, що не дала більше грошей за кращу відеоняню. Розчарована(
Зображення із затримкою, самостійно вмикається нічний режим при включеному світлі, гріється, мікрофон з телефона на камеру не вмикається, з додатком без 100 грам не розібратися- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Зображення із затримкою, самостійно вмикає нічний режим у кімнаті з світлом, не зрозумілий додаток
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Анна!
Дякуємо за ваш детальний відгук. Нам дуже шкода, що користування камерою викликало у вас розчарування.
Робота камери, трансляція відео у Full HD та передача звуку напряму залежать від стабільності та швидкості вашого Wi-Fi з'єднання (або мобільного інтернету на телефоні). Навіть якщо камера "може працювати без інтернету" (записувати на картку пам'яті), для онлайн-перегляду та двостороннього зв'язку потрібен якісний сигнал.
Спробуйте перевірити швидкість інтернету або тимчасово перезавантажити роутер. Також переконайтеся, що в налаштуваннях телефона надано всі дозволи для додатка камери (зокрема доступ до мікрофона).
Камера реагує на рівень освітленості за допомогою спеціального датчика. Якщо камера стоїть у кутку, куди падає тінь, або світло в кімнаті є недостатньо яскравим (чи специфічного спектра), датчик може сприймати це як сутінки.
Спробуйте змінити розташування камери або кут нахилу, щоб на її фронтальну частину потрапляло більше світла. Також у багатьох додатках можна вручну вимкнути автоматичний нічний режим або налаштувати його чутливість.
Для компактних smart-камер, які постійно транслюють відео у високій якості (Full HD) та використовують процесор для обробки зображення/руху, незначне нагрівання корпусу є абсолютно нормальним робочим процесом. Це передбачено конструкцією для відведення тепла.
Сучасні додатки для "розумного дому" мають багато функцій, що іноді ускладнює перше знайомство з ними.
- Поліна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Користуємось, налаштували без проблем.
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що все вдалося легко налаштувати і ви вже користуєтесь із задоволенням.
Нехай пристрій служить вам довго та приносить лише позитивні враження.
- Арсен С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Пристрій виконаний з якісних матеріалів, має продуманий дизайн і приємний зовнішній вигляд. Загалом відповідає очікуванням.
Вітаємо, Арсен!
Щиро дякуємо вам за відгук!
Дуже приємно, що ви оцінили якість матеріалів, дизайн та загальне виконання пристрою.
Бажаємо вам приємного користування та лише позитивних вражень надалі.
- Амалія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Камера з чітким зображенням, сигнал стабільний навіть у великій кімнаті. Виконую свої завдання .
Вітаємо, Амалія!
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що камера має чітке зображення та стабільний сигнал навіть у великій кімнаті.
Нехай і надалі справно виконує свої завдання та приносить лише позитивний досвід користування!
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Еще хотелось бы добавить, что если выходишь посмотреть смс или еще что, то уже через минуту камера опять подключается. Если камеру выключить из сети, то также будет идти подключение, хотя камера так и не заработает
С маленькими детьми это критично. Пока она виснет и подключается ребенок может проснуться- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Вікторія!
Розуміємо вашу тривогу за дитину, проте описані вами моменти — це не збій камери, а базова логіка роботи абсолютно будь-якого бездротового смарт-пристрою.
Коли ви згортаєте додаток, щоб почитати СМС, смартфон задля економії батареї переводить додаток у «сплячий режим» і розриває активний відеопотік. Коли ви повертаєтеся, камера зобов'язана заново встановити захищене з'єднання з вашим смартфоном. Це займає кілька секунд. Камера не може транслювати відео «в нікуди», коли додаток закрито.
Якщо ви витягли камеру з розетки, додаток на смартфоні все одно намагатиметься надіслати запит на сервер, щоб знайти пристрій. На екрані буде писати «підключення...», оскільки додаток шукає камеру, яка раптово зникла з мережі, і чекає на відповідь. Смартфон не може знати, що ви фізично вимкнули прилад із розетки, поки не спливе час очікування (тайм-аут).
: Щоб камера не перепідключалася щоразу, коли ви відволікаєтеся на СМС, увімкніть у налаштуваннях вашого смартфона функцію «Картинка в картинці» (Picture-in-Picture). Тоді вікно з дитиною буде маленьким поверх усіх СМС та месенджерів, і зв'язок не перериватиметься ні на секунду.
- Вікторія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Не сказала бы, что подключение интуитивное. Но это мелочи. В итоге разобралась.
Первый раз вышла из приложения, а когда зашла назад зависла картинка. Идет подключение, но так и не подключается. Перезагрузка камеры и приложения не помогают. Кажется, что видео немного тормозит( за эти деньги терпимо)
Но простотой использования я пока недовольна.
Возможно ли выходить из приложения, чтобы оставалась мини версия видео?
Было бы отлично добавить инструкцию на украинском.
Из плюсов цена и размер( удобно брать с собой)- Достоинства:
- Цена, портативность
- Недостатки:
- Тормозит
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Вікторія!
Описані вами «зависання» та проблеми з підключенням є наслідком неправильного використання приладу, а не недоліком камери.
Пояснюємо, чому виникли ці труднощі та як працює техніка:
Коли ви просто згортаєте або закриваєте додаток, камера не розриває попередню сесію миттєво. Якщо ви одразу намагаєтеся зайти знову, закритий канал зв'язку ще зайнятий («зависла картинка»). Потрібно зачекати 10–15 секунд для оновлення сесії або коректно виходити з перегляду.
Швидкість та плавність трансляції у Full HD якості на 100% залежать від пропускної здатності вашої Wi-Fi мережі та завантаженості процесора смартфона, а не від вартості камери. Якщо сигнал слабкий, відео буде затримуватися.
Функція міні-версії відео (PiP) налаштовується безпосередньо у дозволах вашого смартфона (в операційній системі iOS або Android), а не в самій камері. Вам потрібно увімкнути відображення поверх інших додатків у налаштуваннях телефона.
Камера має стандартне для всіх смарт-пристроїв підключення. Рекомендуємо перевірити стабільність вашого інтернету та налаштування смартфона.
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Камера с нормальной картинкой всё видно чётко, связь держит стабильно даже на расстоянии, реально удобная штука для дома,.
Вітаємо, Марія!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви задоволені якістю зображення та стабільністю зв’язку. Нехай камера й надалі надійно допомагає вам у побуті та дарує спокій за дім!
- Евеліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Вполне удобный товар, стоит своих денег без лишних напрягов.
Вітаємо, Евеліна!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що пристрій виявився зручним у використанні та виправдав ваші очікування. Бажаємо приємного користування й надалі!
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Зручно користуватися, сигнал стабільний, зображення чітке.
Вітаємо, Володимир!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви задоволені якістю зображення, та зручністю у використанні. Нехай пристрій і надалі працює бездоганно!
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Камера в мене не підключається . Я приєдную WiFi,мені пише ,що немає зʼєднання
Вітаємо, Оксана!
Дякуємо за зворотний зв’язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з труднощами при підключенні камери.
Напис «немає з’єднання» при підключенні до Wi-Fi зазвичай не означає несправність пристрою, а вказує на особливості налаштувань мережі. Ось кілька порад, які допоможуть вирішити проблему:
Частота Wi-Fi: Камера працює виключно з мережами 2.4 ГГц. Більшість сучасних роутерів є двочастотними (2.4 та 5 ГГц). Під час першого налаштування важливо, щоб ваш смартфон був підключений саме до мережі 2.4 ГГц.
Скидання налаштувань: Перед повторною спробою обов’язково затисніть кнопку Reset на 10 секунд до звукового сигналу. Це видалить старі спроби підключення з пам'яті пристрою.
Дозволи додатка: Переконайтеся, що ви надали мобільному додатку (O-KAM Pro або аналог) доступ до Геолокації (GPS) та Bluetooth — без цього телефон часто не може «побачити» камеру.
Перевірте пароль від Wi-Fi. Камери іноді не сприймають специфічні символи (наприклад, %, $, #) або занадто довгі паролі.
Ми вже надіслали вам у приватні повідомлення (або в попередній відповіді) детальні поради та інструкції щодо налаштування. Найчастіше питання вирішується перевіркою частоти Wi-Fi (2.4 ГГц) або скиданням налаштувань (Reset).
Будь ласка, ознайомтеся з рекомендаціями та дайте нам знати про результат. Чекаємо на ваш зворотний зв’язок — ми обов’язково допоможемо вам усе налаштувати, щоб камера працювала коректно!
- Анжеліка Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Зручно, що є двосторонній зв’язок і датчик температури. Користуємось щодня, все працює стабільно.
Вітаємо, Анжеліка!
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже раді, що ви задоволені функціоналом і стабільною роботою пристрою. Нехай і надалі служить вам надійно щодня!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Отличная видеоняня за свои деньги. Картинка хорошая, ночью тоже видно нормально. Связь стабильная, звук чистый, удобно, что есть обратная связь. Пользуемся каждый день — полностью довольны.
Вітаємо, Олег!
Дякуємо за ваш відгук.
Раді чути, що відеоняня повністю виправдала ваші очікування та добре показує себе у щоденному використанні.
Користуйтеся із задоволенням!
Якщо виникнуть запитання — завжди раді допомогти.
- Даниил Е***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Хороша відеоняня, проста у використанні. Працює відмінно, звук чистий.
Вітаємо, Даннил!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що відеоняня вам сподобалась і виявилась простою у використанні. Нехай і надалі працює стабільно та допомагає вам у щоденному догляді.
- Каріна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Купували для новонародженого — дуже допомагає у повсякденному житті. Режим VOX зручний, екран вмикається тільки коли є звук, це економить заряд. Акумулятора вистачає надовго, не потрібно постійно підзаряджати. Зображення на LCD екрані чітке, керування просте та зрозуміле.
Вітаємо, Каріна!
Щиро дякуємо за такий змістовний відгук!
Дуже раді, що відеоняня стала корисною у догляді за новонародженим.
Нехай пристрій і надалі допомагає вам у щоденних справах та дарує спокій
- Алина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Дуже задоволена цією відеонянею! Якість зображення хороша. Зручно, що є двосторонній зв’язок — можна заспокоїти дитину голосом, не заходячи в кімнату. Також приємно здивував датчик температури, тепер завжди знаю, чи комфортно малюку. Сигнал стабільний, навіть через стіни ловить без проблем. Однозначно корисна річ для батьків.
Вітаємо, Аліна!
Щиро дякуємо за такий детальний і приємний відгук!
Нам дуже радісно чути, що відеоняня стала для вас корисною у щоденному догляді за малюком.
Нехай користування буде й надалі комфортним та спокійним для вас і малюка.
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Альберт Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Екран достатньо чіткий, акумулятор тримає нормально. VOX режим зручний — екран вмикається тільки при звуці, що економить заряд.
Вітаємо, Альберт!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви оцінили чіткість екрана.
Нехай пристрій стане вашим надійним помічником у догляді за дитиною!
- Омелян К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Дуже корисна річ для молодих батьків. Тепер можемо бачити, що робить малюк.. Відчуття спокою стало набагато більше.
- Продавец ІнтерХом
Добрий день, Омелян! Щиро дякуємо відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Арсен Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Связь стабильная, даже через стены ловит нормально. В целом, вещь реально облегчает жизнь родителям
- Продавец ІнтерХом
Добрий день, Арсен! Щиро дякуємо відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Ганна І***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Камера непогана, але не дуже широкий кут оглядовості має. Трохи помучилися, щоб на висоті її встановити, адже треба джерело постійного живлення туди протягнути було.
Нічного бачення також немає- Недостатки:
- Немає нічого бачення. Невеликий оглядовий кут
Вітаємо, Ганна!
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що ви зіткнулися з труднощами при налаштуванні. Щодо нічного бачення: ця модель підтримує дану функцію, вона зазвичай вмикається автоматично при недостатньому освітленні або активується в налаштуваннях додатка. Перевірте, будь ласка, чи не закрите скло об’єктива плівкою.
Щодо живлення — так, камера потребує постійного підключення для стабільної роботи 24/7. Що стосується кута огляду, сподіваємося, можливість повороту на 360° допоможе вам охопити всі необхідні зони. Якщо функція нічної зйомки все ж не запрацює — будь ласка, напишіть нам у чат з продавцем, ми обов’язково допоможемо розібратися!
- Полина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Камера дає классну чіткість. Зручно слідкувати за домом.
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що якість зображення вас задовольнила і камера допомагає зручно слідкувати за домом. Користуйтесь із задоволенням і дякуємо за ваш вибір!
- Рената Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Камера добре працює.
Вітаємо, Рената!
Дякуємо вам за відгук.
Нам дуже приємно, що камера працює добре і ви залишились задоволені покупкою.
Користуйтесь із задоволенням! Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди поруч.
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Це реально крута штука! Рекомендую тим, хто хоче почувати себе безпечніше, але не хоче мудрувати з технікою годинами.
Вітаємо, Світлана!
Щиро дякуємо вам за такий позитивний відгук.
Нам дуже приємно, що пристрій виправдав ваші очікування і ви відзначили його простоту у використанні та відчуття безпеки. Саме на це ми й орієнтуємось — щоб техніка була зручною та зрозумілою для кожного.
- Ірина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Нічний режим дуже слабенький, аби хоч трохи було видно дитину, камеру потрібно ставити за декілька сантиметрів від неї Періодично пропадає звук.
Вітаємо, Ірина!
Дякуємо вам за зворотний зв’язок!
Ми щиро цінуємо, що ви поділилися своїм досвідом — це допомагає нам робити сервіс кращим.
Щодо ситуації з нічним режимом та звуком, рекомендуємо:
1. Перевірити відстань до об’єкта
Для чіткого інфрачервоного підсвічування камера має стояти на оптимальній відстані — зазвичай 0,5–2 метри, надто близьке розміщення може давати пересвіт, а надто далеке — слабке зображення.
2. Переконатися у стабільності Wi-Fi
Стрибки мережі можуть впливати на звук та зображення. Якщо можливо, розмістіть камеру ближче до роутера або перемкніть на 2.4 GHz (ця частота працює стабільніше на дальніх відстанях).
Якщо після цих рекомендацій ситуація не зміниться — ми завжди готові допомогти вам детальніше розібратися!
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Дуже погано якість вночі, не видно майже нічого
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погана якісь, максимально незручний додаток
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Владислав!
Ви залишили відгук без замовлення, і ми не можемо знайти ваше замовлення в системі. Будь ласка, надайте номер, щоб ми могли зв’язатися з вами та допомогти вирішити питання.