День Рождения ❤️ ROZETKA 2025 | Скидки до 70%

Отзывы покупателей о Видеоняня цыфровая радионяня регулируемая камера видеонаблюдения двусторонняя связь ночное видение мониторинг температуры режим VOX

Оценка пользователей 4.62/5
  • Бурмінська Юлія

Все працює без жодних нарікань, камерою задоволена на всі 100%

Вітаємо!

Дуже дякуємо за відгук! Раді, що відеоняня повністю виправдала ваші очікування .Нехай служить довго.Звертайтесь, якщо щось знадобиться — завжди на зв'язку!

• Сергей Костюк
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Крута штука, працює на віддалені 15 метрів, показує температуру повітря, чудова видимість вночі. Все зрозуміло і просто в налаштуваннях. Рекомендую. Магазин агонь, швидко відпрацювали. Дякую

Вітаємо!

Дуже дякуємо за такий теплий та змістовний відгук!
      Раді, що відеоняня вам сподобалась і виправдала очікування — особливо приємно чути про гарну дальність дії та зручність у використанні.
      Ми завжди стараємось працювати швидко і якісно.
      Хай техніка служить довго та надійно! Звертайтесь, якщо щось буде потрібно

• Денис Голобородько
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Все працю як треба, дякую

Вітаємо!

Дякуємо за довіру та приємний відгук!
      Раді, що відеоняня працює як треба — нехай служить вам довго та надійно! Якщо що — звертайтесь, завжди раді допомогти

• Андрій Новик
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Работает без каких либо замечаний

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що відеоняня працює без жодних зауважень — нехай дарує вам спокій та впевненість, поки малюк відпочиває. Якщо знадобиться допомога чи консультація — завжди поруч!

• Анастасия Петренко
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Звʼязок слабкий,через 2 стіни не проходить сигнал.Дитина спить в кімнаті потім іде зала і кухня,покупала щоб слідкувати коли дитина проснеться і плаче бо коли готую нечую.Не раджу покупати

Вітаємо!

Шкода, що у вас виникли труднощі з сигналом. Відеоняня має радіус дії до 30 метрів у приміщенні, але через перешкоди, як-от стіни та зачинені двері, сигнал може слабшати. Якщо двері в кімнаті, залі та кухні закриті, це може впливати на якість зв’язку. Ми надіслали вам детальну інструкцію з порадами щодо покращення прийому сигналу.

• Наталія Б.
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Для квартири достатньо. Але не для приватного сектора, коли хочеш щось робити на вулиці. А дитина в домі.

Достоинства:
    Нормальна камера, гучність звуку регулюється. Можна виключити моніторчик, але працювати далі буде . Через мікрофон можна поговорити з дитиною. Включити колискові. Проста в використанні без інструкції . Все інтуїтивно
    Недостатки:
    Сигнал слабкий через вже метрів 30 від камери. Перешкода : 2 вікна.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам сподобалася камера та її функціональність, зокрема зручність керування, регулювання звуку та можливість спілкування з дитиною.

Щодо дальності сигналу – ця відеоняня розрахована на роботу в межах 30 метрів, що оптимально для квартири чи будинку. У відкритому просторі або через кілька перешкод сигнал може слабшати, що є нормальним для подібних пристроїв.

Бажаємо вам комфортного користування та спокою за малюка! Якщо виникнуть питання – ми завжди на зв’язку.

• Наталія Баляба

А чому у вас в описі дальність 30 м вказана?
      До цього була 300м
      Тому і брала, розуміючи , що сигнал буде слабше. Але ж не на стільки

• Анна Иванова

Чёткое изображение, внимательный продавец

Достоинства:
    Возможность подключения павербанка
    Недостатки:
    Не выявлено
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Анна!

Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що вам сподобалась відеоняня і вона відповідає вашим очікуванням. Дякуємо, що обрали наш продукт, і бажаємо приємного користування!

• Юрій Стебновський

Швидко, зручно, оперативно
    Зручний та простий у використанні

Достоинства:
    Компактний
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Юрій!

Дякуємо за ваш відгук! Нам приємно, що відеоняня виправдала ваші очікування. Нехай допомагає вам у повсякденному житті!

• Олександра
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Відеоняня хороша. Камера маленька, тому зручно використовувати як на вулиці у калясці, так і в кімнаті. Дуже виручає можливість підключення камери до павербанки.

Достоинства:
    Можливість підключення до павербанки

Вітаємо, Олександра!

Дякуємо за відгук! Нам приємно, що вам сподобалася відеоняня та її компактність. Дійсно, можливість підключення до павербанка робить її ще зручнішою для використання і вдома, і на вулиці. Нехай приносить вам спокій та комфорт!

• Яна Микитюк
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Було придбано на подарунок, тому не можу особисто нічого сказати щодо користування. Подруга ніби задоволена.

Достоинства:
    Чудова ціна
    Недостатки:
    Поки не виявлено
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо за відгук! Ми раді, що ваш подарунок приніс радість. Нехай користування буде приємним і приносить тільки позитивні враження!

Гарного вечора!

• Вікторія Цику
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже зручна у використанні. Рекомендую звернути увагу, не розчаруєтесь)))

Достоинства:
    Чіткий звук і зображення
    Недостатки:
    За час користування мінусів немає
  • Микола Пилипчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Відмінний девайс, працює без нарікань,

Достоинства:
    Нічний режим, чудовий звук
    Недостатки:
    Невиявлено
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Микола!

Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені відеонянею. Нехай вона стане надійним помічником для вашого спокою та комфорту!

• Сергій Клига
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

На кріпленні камери видно пошкодження. Від товара відмовився, навідь не було бажання перевіряти чи працює.

Доброго дня, Сергій!

Вибачаємось за принесені незручності, найближчим часом з вами зв'яжеться наш менеджер для уточнення всіх деталей.
      Ще раз приносимо свої вибачення за незручності, з радістю вирішемо ваше питання та зробимо усе можливе, щоб ви залишились задоволеними.

• Ірина Колісник
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Все працює добре, своїх коштів відпрацювує

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не має, але як для мене більший би діапазон камери(ширше) а так ок
    • Продавец  ІнтерХом

Доброго дня, Ірино!

Дякуємо за ваш відгук. Раді, що відеоняня задовольняє ваші потреби та варта своїх коштів. Щодо побажання щодо ширшого діапазону камери — ми обов'язково передамо вашу пропозицію виробнику для врахування в майбутніх моделях. Сподіваємось, що вона й надалі буде корисною для вас!

Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Работает, думал экран будет мал, но его достаточно.

Достоинства:
    Лучшее соотношение цена качество. Возможность подключить камеру к павербанку.
    Недостатки:
    Не нашел за эту цену, возможно хотелось бы больше функционала, не реагирует на звук и движение
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Олексій!

Дякуємо за ваш відгук! Дякуємо, що обрали наш продукт, і бажаємо приємного користування!

Якщо залишилися якісь питання, з радістю підкажемо, ми завжди на зв'язку. Гарного дня!

• Сніжана Горбатюк
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Камера попрацювала один день і на другий день перестала вмикатися. Чутно шум з динаміка, сама камера при цьому нагрівається, але не вмикається

Достоинства:
    Передає відео без затримки
    Недостатки:
    Тихо передає звук, камера перестала вмикатися на другий день
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Сніжана!
      Приносимо вибачення за ситуацію, що склалась і хочемо виправити її.
      В найближчий час з вами зв'яжеться наш менеджер для вирішення ситуцації.
      Гарного дня)

• Сніжана Горбатюк

Швидко зв'язалися та в короткі терміни здійснили заміну камери. Дякую магазину за приємне обслуговування

• Юлія

Все працює відмінно

Юлія, вітаємо)

Дякуємо за відгук! Раді, що все працює відмінно! Якщо у вас є ще якісь враження або питання, не соромтеся ділитися — ваша думка важлива для нас!

• Владислав Михайлюк
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Пришло все хорошо упаковано и в срок. Все работает четко. Хорошая вещь рекомендую!

Вітаємо)

Дякуємо за ваш позитивний відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою та обслуговуванням нашого магазину)

• Ростислав Бойчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже крутий пристрій! Підключили, перевірили, все працює! Якість відео відмінна! Дякую!

Вітаємо, Ростислав)

Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені своїм досвідом покупки у нашому магазині. Ваші слова надихають нас на подальшу роботу.

• Валерія

Камера працює добре.
    Не всіма функціями ще користувались. Але зображення доволі чітке.
    Няня класна! Дуже виручає!

Достоинства:
    Дуже зручно, що окремий моніторчик, ще й доволі непоганої якості.
    Можна регулювати гучність, включати мелодіі, бачити температуру у кімнаті дитини.
    Недостатки:
    Камера працює лише від живлення. Там немає акумулятора. То ж, якщо світла не буде, то і няня працювати не буде.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо)

Щиро дякуємо за ваш відгук! Ми вдячні за те, що ви висловили свою думку. Це допоможе нам вдосконалити нашу роботу.

• Олексій Зінченко

Так але камера type c та легко працює з павербанком, потужність камери десь від 0.5 до 1 Вт, то павера на довго вистачить

• Інна Величко
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Через рік материнства шкодую лише про одне!!! Що не купила цю відео няню раніше !!! Супер річ, тепер мені не треба лежати і охороняти сон дитини, поки дочка спить я можу прибратися, позайматися спортом, приготувати їжу

Інна, вітаємо)

Приємно знати, що вам сподобалась відеоняня! Ми завжди намагаємось зробити покупки приємними та зручними для наших клієнтів. Дякуємо за ваш відгук, і сподіваємося, що незабаром зможемо вас знову порадувати!

• Олексій Зінченко

Повезло вам, що діти так довго сплять:))

• Андрій Хоменко
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Видеоняня очень понравилось просто супер!!! Рекомендую

• Продавец  ІнтерХом

Андрій, добрий день! Дякуємо, що ви залишили відгук. Ми раді, що ви вибрали наш магазин, вам сподобався ваш вибір і користування приладом. Бажаємо гарного дня і настрою!)

• Марія Вовк

Доброго дня)
      Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Нам важливо знати, що ви задоволені)
      Будемо раді допогти вам знову)

• Светлана Мельник
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Очень удобная штука для современных родителей! Я могу спокойно выйти из детской комнаты пока дочка спит и не переживать когда проснется, я это узнаю в ту же секунду!Теперь спокойно занимаюсь своими делами, жалею что не купили раньше(( Работает хорошо, все хорошо слышно и видно, рекомендую

• Продавец  ІнтерХом

Світлана, доброго дня! Дякуємо за позитивний відгук, дуже приємно, що ваші враження позитивні і ви поділились ними з нами. Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного дня:)

• Катерина Кравчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

відеоняня справжній порятунок для нас! Тепер я завжди можу бути впевнена, що моя маленька донька в безпеці навіть коли займаюся домашніми справами в іншій кімнаті. Відео дуже чітке звук відмінний і я можу говорити з малюком через двосторонній зв'язок це надзвичайно зручно і дає спокій на душі

• Продавец  ІнтерХом

Катерина, доброго дня! Дякуємо за чудовий відгук, приємно знати, що очікування наших покупців виправдовуються і є лише позитивні емоціі. Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного дня)

• Олексій Зінченко

Ну звук так собі, в тиші динамік шипить, але це не критично

• Сергей Коновальчук
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Ця відеоняня це просто спасіння, можу спокійно займатися своїми справами і знати що з дитиною все добре однозначно рекомендую всім батькам

• Продавец  ІнтерХом

Сергій, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!

• Єлизавета Рибак
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Цей мій перший досвід користування такою відеокамерою. Все подобається, працює без затримок відео, хороший звук. Головне, тепер я можу залишити дитину коли вона спить і спокійно готувати обід,дуже задоволена

• Продавец  ІнтерХом

Єлизавета, добрий день) Дякуємо, що написали відгук. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою, спасибі, що обрали наш магазин) Приємного користування!

• Яна Юрчук
    Продавец: ІнтерХом

Чудово працює, користуємось кожного дня вже майже півроку!) ніяких нарікань

Недостатки:
    Нема жодного