Топи продажів

Отзывы покупателей о Видеоняня цыфровая радионяня регулируемая камера видеонаблюдения двусторонняя связь ночное видение мониторинг температуры режим VOX

Оценка пользователей 4.92/5
  • AI аналіз відгуків
    42 відгуки:  89% позитивних, 7% нейтральних, 4% негативних
    Більшість покупців дуже задоволені відеонянею: відзначають її зручність, простоту використання, хорошу якість відео і звуку, стабільну роботу й додаткові корисні функції, як двосторонній зв'язок та датчик температури. Найсильніші сторони — легкість у налаштуванні, автономність від павербанку, якість зображення та простий інтерфейс. Декілька недоліків стосуються дальності сигналу, незначних шумів у динаміку й рідкісних випадків заводського браку.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Поліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Чудова відеоняня, повністю виконує свою функцію, із розряду купив - включив - працює) Ніяких заморочок з налаштуваннями, працює все від павербанка, зображення, ну, прийнятної якості

Достоинства:
    Простота підключення, робота в умовах блекаутів (без вайфай, від павербанку), достатній функціонал, інфрачервоний режим
    Недостатки:
    Зображення могло би бути якіснішим, але це, мабуть, уже питання іншого бюджету)
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Поліна!

Дякуємо за такий детальний і щирий відгук!
      Раді, що відеоняня виправдала ваші очікування та зручно працює навіть під час блекаутів. Бажаємо, щоб вона служила надійно й допомагала вам у щоденному комфорті!

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Чудова радіоняня за свою ціну. Зображення чітке, звук стабільний, підключення просте. Великий плюс — камера може працювати від павербанка, тож не прив’язана до розетки. Зручно брати із собою або використовувати при відключеннях світла. Рекомендую.

Вітаємо, Ольга!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що радіоняня сподобалась. Бажаємо комфортного користування та спокійних моментів!

• Антон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Відеоняня працює супер ! Якість відео відмінна і звук все добре працює зручно що можна зарядити адаптер і камери підключити до павербанка ! Дуже зручно в наші часи коли мало світла )

Достоинства:
    Якість відео звук,добре тримає заряд !

Вітаємо, Антон!

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що відеоняня вам сподобалася: якість відео та звуку відмінна, а можливість заряджати камери від павербанку додає зручності, особливо при слабкому освітленні.
      Нехай користування приносить тільки комфорт і спокій!

• Кристина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Чудова відеоняня. Гарна якість картинки і звуку, бо попередня наша іноді видава дивні звуки кипіння. Коректно показує температуру в кімнаті і час, самостійно перемикається на нічний режим. І чудово, що з пультом, телефон вільний

Достоинства:
    Чудова няня

Вітаємо, Кристина!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що відеоняня вас повністю задовольнила та допомагає вам слідкувати за дитиною!
      Користуйтесь із задоволенням.

• Богдана
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже хороша річ. Шкодую, що не придбала раніше.

Маленька, зручна, нічого зайвого (хоча там є якісь колискові, але я навіть їх не вмикала). Батарея на батьківському блоці тримає добре. Камера сама адаптовується до освітлення і коригує зображення (автоматично вмикається нічний режим) .
    Є датчик температури, який працює дуже чітко ( в кімнаті є термометр по якому звіряю)

З мінусів для мене це хіба наявність лампочки - індикатора на камері) бо дитина після пробудження лізе до неї відразу і тягне камеру до рота, маленька же))

А так то відеоняня ідеальна. Всім рекомендую

Вітаємо, Богдана!

Дякуємо за такий детальний і теплий відгук!
      Раді чути, що відеоняня вам подобається і зручно користуватися всіма її функціями.
      Сподіваємося, що ваша малеча завжди буде під надійним наглядом, а ви — спокійні.
      Дякуємо, що рекомендуєте нас!

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Класна штука! Поставили в кімнаті малому – і тепер я не бігаю кожні 5 хвилин. Видно і чути все нормально, Рекомендую.

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що відеоняня допомагає вам зручно стежити за малюком і що все працює чудово. Дякуємо, що рекомендуєте наш магазин!

• Інна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Через рік материнства шкодую лише про одне!!! Що не купила цю відео няню раніше !!! Супер річ, тепер мені не треба лежати і охороняти сон дитини, поки дочка спить я можу прибратися, позайматися спортом, приготувати їжу

Інна, вітаємо)

Приємно знати, що вам сподобалась відеоняня! Ми завжди намагаємось зробити покупки приємними та зручними для наших клієнтів. Дякуємо за ваш відгук, і сподіваємося, що незабаром зможемо вас знову порадувати!

• Олексій З***

Повезло вам, що діти так довго сплять:))

• Вікторія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Товар прийшов не ушкоджений. Користуємось вже майже 2 місяці і покищо все влаштовує. За такі кошти чудовий варіант відеоняні! Рекомендую.

Достоинства:
    Гарна якість відео, звук працює.
    Недостатки:
    Немає кріплення до кроватки
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Вікторія!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Дуже раді, що відеоняня вас влаштовує та вже добре зарекомендувала себе у використанні.
      Бажаємо комфортного та спокійного користування!

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже задоволена товаром. Проста в налаштуванні і використанні. Картинка чітка, звук нормальний.

Достоинства:
    Подобається, що показує температуру в кімнаті. Не треба додатково термометр.
    Недостатки:
    Не знайшли.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Аліна!

Дякуємо за такий детальний відгук!
      Раді чути, що ви задоволені якістю зображення, звуком і простотою у використанні.Нехай пристрій і надалі служить вам надійно!

• Юлія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Камера дуже класна! Дуже задоволена)
    Приїхала вже налаштована, тільки включила і все працює.

Достоинства:
    Картинка чітка і кольорова, і чорно-біла. Звук. Можна підключити до павербанку. Швидка доставка.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Юлія!

Дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Ми дуже раді, що ви оцінили якість картинки та звуку. Окремо дякуємо, що відзначили можливість роботи від павербанка — у нинішніх умовах це справді незамінна перевага для безперебійної роботи камери.
      Нехай камера служить довго та забезпечує вам спокій і комфорт!

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Класна річ! Подарувала дітям , як допомогу для догляду за новонародженою онукою. Батьки задоволені, ця відеоняня дуже допомагає. Рекомендуємо!

• Продавец  ІнтерХом

Добрий день, Ірина! Щиро дякуємо відгук!

Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені покупкою.

Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.

• Роман Г***

Все працює чудово !

Вітаємо, Роман!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що все працює чудово. Користуйтесь із задоволенням і дякуємо за ваш вибір!

• Вернигора М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Все швидко та якісно! Камера та звук ідеально все передає! Дуже потрібна річ матусям

Вітаємо, Марина!

Щиро дякуємо вам за відгук.
      Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю зображення та звуку і відзначили швидкість роботи пристрою. Раді, що відеоняня стала для вас справді корисною та потрібною річчю.

Користуйтесь із задоволенням і спокоєм! Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди поруч.

• Анастасія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже класна, виконує свої функції на відмінно

Вітаємо, Анастасія!

Дякуємо вам за чудовий відгук.
      Нам дуже приємно, що відеоняня вам сподобалась і відмінно виконує свої функції. Користуйтесь із задоволенням та спокою вам і вашій родині.

Завжди раді допомогти, якщо виникнуть будь-які питання!

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Все відповідає опису, покупкою задоволений.

Вітаємо, Роман!

Дякуємо вам за відгук.
      Нам дуже приємно, що відеоняня повністю відповідає вашим очікуванням і ви задоволені покупкою. Користуйтесь із задоволенням та нехай вона допомагає вам бути спокійними за малюка.

Якщо виникнуть будь-які питання чи потрібна буде допомога — ми завжди раді допомогти!

• Анастасія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Для такого чіткого зображення та якості, дуже гарна ціна. Легко підключити та користуватись. Швидко доставили.

Достоинства:
    Чітке зображення, швидка доставка
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  ІнтерХом

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що ви задоволені якістю зображення, зручністю підключення та швидкою доставкою. Приємно, що відеоняня повністю виправдала ваші очікування!
      Бажаємо вам комфортного користування та лише позитивного досвіду надалі!

• Олена Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже хороша відеоняня. Гарно працює, легка у використанні, чудове зображення. Доставили товар дуже швидко. Задоволені як продавцем, так і товаром!

Вітаємо, Олена!

Дякуємо за такий чудовий відгук!
      Нам дуже приємно, що відеоняня виправдала ваші очікування, зручна у використанні та має якісне зображення. Окрема подяка за відзначення швидкої доставки — ми стараємось для вас!

Бажаємо вам комфортного користування та лише приємного досвіду надалі!

• Крістіна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже гарна річ за свої кошти. Екран працює без кабелю, добре тримає заряд, гарне зображення вдень та вночі. Свої функції виконує на всі 100%. Задоволена покупкою.

Вітаємо, Крістіна!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що екран повністю виправдав ваші очікування, добре тримає заряд та демонструє якісне зображення і вдень, і вночі. Приємно знати, що ви задоволені покупкою та оцінюєте її ефективність на всі 100%!
      Бажаємо й надалі комфортного користування продуктом!

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

За свої кошти дуже гарний комплект,якість картинки супер,з підключенням все просто

Достоинства:
    Швидка доставка,гарна якість
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Олександр!

Дякуємо за відгук!
      Раді, що комплект вам сподобався, якість картинки супер, а підключення виявилось простим.

• Кузьмич А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Доброго дня! Замовлення отримала, задоволена, товар сподобався в роботі, все працює, питань нема) Дякую!

Вітаємо, Анастасія!

Дякуємо за ваш відгук та позитивні слова!
      Дуже раді, що відеоняня сподобалась і працює без проблем.

• Валентин С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Відео няня супер. Камера хороша, Відео яскраве, багато функціональна. Продавець супер, Швидко доставка.

Вітаємо, Валентин!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що відеоняня та камера виправдали очікування, а доставка була швидкою. Приємно знати, що функціональність і якість задовольняють!

• Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Все ціле, працює, те що треба

Достоинства:
    Відео, акб
    Недостатки:
    Поки що немає
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Микола!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що все працює і відповідає очікуванням. Сподіваємося, що пристрій і надалі приноситиме вам задоволення та користь!

• Костянтин Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Є все що необхідно від радіоняні, гарна ціна і якість зображення, легке встановлення, камера з екраном працюють одразу без налаштувань з коробки. Єдине що хотілося б, щоб трохи відредагували опис і вказали, що акумулятор тільки в екрані (для мене не було принциповим, але для когось може бути).

Достоинства:
    Якість зображення, акумулятор у екрані, є блоки живлення і кабелі на обидва пристрої, легка експлуатація
    Недостатки:
    За ці гроші ніяких
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Костянтин!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що радіоняня вам сподобалася. Ваші зауваження щодо опису ми врахуємо, щоб інші покупці відразу бачили всі деталі про акумулятор. На 3-му фото також показано, що камера може працювати від павербанку, тож для тих, кому це важливо, є додаткова зручність.

Дякуємо, що відзначили всі переваги — нам дуже важливо, щоб наші пристрої були зручними та надійними!

• Юлия Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Видео няня отличный недорогой вариант! Приобрело ее после того как сломалась популярная версия от Motorola. Монитор очень неплохо держит заряд и хватает на достаточно большей промежуток времени без подзарядки.

Вітаємо, Юлія!

Дякуємо за відгук!
      Раді чути, що відеоняня стала для вас відмінною та недорогою альтернативою. Бажаємо зручного та надійного користування!

• Олена Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Очень была приятно удивлена качеству товара Во всю пользуюсь и пока не было не одного замечания

Вітаємо, Олена!

Дякуємо за відгук!
      Раді чути, що відеоняня вас приємно здивувала якістю і поки не викликала жодних зауважень. Бажаємо зручного та надійного користування!

• Наталка Г***

Ми дуууже задоволені, не очікувала такої якості за 2кгрн
    Перед цим ми повернули тошибу за 7к
    А ця малютка в деяких аспектах виявилася навіть кращою, що нас здивувало

Достоинства:
    Ціна якість зображення розмір
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Наталія!

Дуже раді чути ваші позитивні враження!
      Приємно знати, що пристрій виправдав очікування і навіть перевершив попередній досвід. Дякуємо за те, що поділилися своїм відгуком — він буде корисний іншим покупцям.

Бажаємо вам комфортного користування!

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

За свои деньги камера отличная, пока проблем не наблюдается, хорошо выполняет свои функции.

Достоинства:
    Цена, простота использования
    Недостатки:
    Пока нету
    • Продавец  ІнтерХом

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що камера сподобалась і добре виконує свої функції. Бажаємо зручного користування та багато комфортних моментів!

• Оксана Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Товар приїхав доволі швидко. Все працює) покупкою задоволена)

Достоинства:
    Якісне зображення

Вітаємо, Оксана!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що відеоняня приїхала швидко і працює на відмінно. Бажаємо спокійних і безпечних моментів за спостереженням за малюком!

• Виталий Щ***

Відео нянею задоволений

Вітаємо, Віталій!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що відеоняня вам сподобалась і ви задоволені покупкою. Якщо виникнуть питання або потрібна буде допомога — завжди раді допомогти!

• НАТАЛЯ К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Відеонянею задоволена, все відповідає опису, дисплей тримає заряд досить довго . Розміру екрана достатньо, спершу думала буде замалий, але ні, видно добре

Вітаємо, Наталя!

Дякуємо за відгук!
      Раді, що ви задоволені відеонянею і що все відповідає опису. Приємно чути, що заряд тримається довго, а розмір екрана виявився зручним у користуванні.

• Егор Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Покупав у подарунок, працює як зазначено в описі

Вітаємо, Єгор!

Дякуємо за відгук!
      Раді, що відеоняня сподобалась і працює відповідно до опису.

• Яна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Все швидко прийшло, все працює, гарна якість зображення

Достоинства:
    Якість зображення
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Яна!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що замовлення прийшло швидко, все працює справно, а якість зображення вас повністю задовольнила.
      Бажаємо приємного користування!

• Ваня Г***

Рекомендую

Достоинства:
    Монітор компактний і все добре і зрозуміло
    Недостатки:
    Покищо нема
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Іван!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що монітор відеоняні вам підходить — компактний і зрозумілий у користуванні. Дякуємо за рекомендацію та бажаємо комфортного користування!

• Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Зручний у користуванні, невеликий зручно брати з собою

Вітаємо, Оксана!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що відеоняня виявилася зручною та компактною, і її легко брати з собою. Нехай користування приносить лише комфорт і спокій!

• Вікторія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Брала на подарунок. Гарний товар, отримувач задоволений.

Вітаємо, Вікторія!

Дякуємо за ваш відгук!
      Приємно чути, що подарунок сподобався і отримувач залишився задоволений. Дякуємо, що обрали нас!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Камерою повністю задоволений. Ціна - якість. Дякую!

Достоинства:
    Хороший звук, якісна картинка, заряд батареї.

Вітаємо, Андрій!

Дякуємо вам за відгук!
      Раді, що камера вас повністю задовольнила та що співвідношення ціни й якості виправдало очікування.
      Бажаємо комфортного користування!