- Тетяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: NMShoping. Цвет: Бежевый
Чудова сумка, вмістка, розмір і телефон і гаманець вміщається. Єдине що розчарувало, що є комбінація зі штучної шкіри, на замочках вже потріскалась за 3 місяці, це можна замінити. Ручка, та що пришита до сумки зверху,теж зі штучної шкіри і кант по ручці починає тріскатись. На такі мілкі деталі можна було і натуральні матеріали використати, навіть з залишків.
- Достоинства:
- Вмісткість
- Недостатки:
- елементи зі штучрої шкіри, які слугують недовго
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Рыжий
Сумка зручна, вмістка, функціональна. Пошита якісно
Представник постачальникаЛариса, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бежевый
Сумка чудова. Рекомендую
З повагою до кожного клієнта, Представник постачальника.
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
Не много тугая молния, может ещё разработается. А так прикольная сумка, выглядит прилично. Успела купить со скидкой.
- Достоинства:
- Цена и качество
- Недостатки:
- Не много тугая молния, одной рукой тяжело открывать/закрывать.