Отзывы покупателей о Сплитер видеосигнала Stone 1x4 HDMI 4K дублирует сигнал на 4 выхода сплиттер (ST-SS022)
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Все працює, супер.
- Юрий К***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Хороша річ за свої гроші.
Хто буде купувати майте на увазі, що це розгалужувач, тобто він не підходить для розширення простору робочого стола, а тільки для дублювання на 4 екрана - Борислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Все працює
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Всё отлично. Работает норм
- Вячеслав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Придбав цей HDMI-розгалужувач для одночасного підключення кількох телевізорів. Пристрій повністю виправдав очікування: сигнал передається стабільно на всі 4 виходи, якість зображення 4K не погіршується. Підключення просте, корпус компактний та якісно зібраний. Працює без збоїв, чудове рішення для дому, офісу або рекламних екранів. Рекомендую до покупки.
- Достоинства:
- Стабільна робота, підтримка 4K, легке підключення, компактний розмір, якісна збірка.
- Сабадош І***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Супер!
- Євгеній Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Все працює добре, функцію виконує.
- Достоинства:
- Все працює
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Все працює, як заявлено. Без проблем працює в звʼязці з таким же розгалужувачем 1х2.
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Товар отримала швидко. Якісний, все працює, сигнал передає швидко, без затримки. Підключили одразу 4 телевізори. Рекомендую.,
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Якісно та швидко.
- Дмитро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Якісний товар. Відео сигнал передається без шуму .
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Валерий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Підключив і забув
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Не виявив
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Все супер, товаром задоволений. Швидка відправка, отримав навіть раніше ніж очікував
- Достоинства:
- Все працює, нічого не турбує
- Дмитрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Все хорошо, все работает
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Очень хороший разветвитель. Работает отлично и не требует никаких настроек. Просто подключил и все работает.
- Достоинства:
- 4 порта, работает с коробки, не требует настроек
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
- Олександр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
- Кловак Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
працює відмінно якщо задача в підключенні моніторів для відео. В мене була задача підключити через 1 порт відеокарти саундбар та портативний монітор. Але оскільки монітор та саундбар мали аудіо, то винда сприймає їх як 2.0 дублюючі колонки. і звук дублюється. томиу дивайс валяється без діла, благо був ще дісплей порт мільний купив перехідник hdmi->dp і тепер проблем немає. як будуть себе вести 4 монітора без аудіо каналів не знаю, сподіваюсь ніякої затримки або дублювання не буде. але в мене такої задачи немає, тому не перевірю як воно працює
- Достоинства:
- матеріали
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Працює цілодобово, без ніяких проблем. Якістю задоволений
- Назар С***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
- Продавец Schoff
Назаре, дякуємо вам за відгук! Дуже приємно чути, що розгалужувач відеосигналу Stone 1x4 HDMI 4K (ST-SS022) вас задовольнив і працює добре. Ми уважно стежимо за якістю товарів, тому ваша оцінка — чудове підтвердження того, що все рухається у правильному напрямку.
Якщо під час використання виникнуть запитання або потрібна буде допомога — завжди готові підтримати.
Дякуємо за покупку та бажаємо стабільної роботи обладнання!
- Ярик П***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Доставили раньше сроков, что скоротили мои рабочие моменты) заработал сразу после подключения
- Достоинства:
- Маленький
- Продавец Schoff
Дякуємо за ваш відгук, Ярику!
Раді чути, що розгалужувач Stone ST-SS022 працює одразу після підключення та допоміг заощадити ваш час. Дякуємо за приємні слова!
- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Замовляв 2шт. Працюють справно.
Доставка була без затримок - ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Все якісно, швидко!
- Павел Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Хороший сервис!
- ВікторОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Отримав товар швидко. Якістю та роботою задоволений.
Рекомендую!- Достоинства:
- Хороша якість. Ціна. Виконує свої задачі
- Дмитро І***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Дякую, все якісно та швидко.
- БоОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Отримав швидко, всі порти працюючи, задоволений!
- Достоинства:
- Простота використання, увімкнув і відразу працює.
- Недостатки:
- Незнайшов.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Чудовий пристрій. Свої функції виконую
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Розгалужувач придбала для сина, щоб підключити 2 екрани. Він задоволений, все працює.
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Купувався щоби вивести зображення на два мультиборди і проектор під час змагань. Відпрацював цілий день без нарікань. Адаптується автоматично під пристрій з найменшою роздільною здатністю, тобто кабель який сам по собі не виводить зображення на мультиборд(бо не підтримує 4к) з ноутбука починає працювати при підключенні проектора другим пристроєм (що дозволяє використовувати дешевші кабелі). Також передає звук на всі пристрої.
- Достоинства:
- Підтримує 4к, компактний, не гріється
- Недостатки:
- Не зауважив
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Все швидко приїхало. Працює бездоганно. Це те що я очікував. Купував на заміну 2-х - 2-х портових. Менше займає простору.
- Достоинства:
- 4-порта на вихід.
- Недостатки:
- Немає за такі кошти і функції
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Товаром задоволена
Сигнал роздає на 2 пристрої без затримок картинки і звуку
Доставка протягом доби
Загалом - 5 з 5- Достоинства:
- На мій погляд, все що заявлено - виконує на 100 %
- Александр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Хорошего качества, отличная работа менеджеров!
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Брал, что б подключить к ПК одновременно с 2-м монитором.
Всё сразу заработало, супер, интересно сколько бп продержится от него, но за такие деньги - огонь - TedienОтзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Раджу
- Достоинства:
- Працює чудово,задоволена
- Недостатки:
- Все супер
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: Schoff
Те, що було мені потрібно - транслює сигнал на 2-4 екрани водночас. Працює чітко, без нарікань.