Отзывы покупателей о Пояс грелка при месячных электрогрелка массажер для критических дней при спазмах для согревания поясницы живота поясницы спины 3 температурных режима антиколиковая беспроводной термопояс

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Хороша річ, купував двічі по жінки пояс в результаті забрала дочка. Тримає заряд близько півтори години. Не сильно видно під одягом, можна ходити в ньому на вулицю.

Достоинства:
    Видає підходящу температуру для поліпшення самопочуття
    Недостатки:
    Не рекомендую заряджати кабелем з комплекту, один з вох перегрівався і поплавився.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Олександр!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що пояс добре виконує свою функцію та зручно носиться. Дякуємо за важливе зауваження щодо зарядки. Сподіваємося, що і надалі він приноситиме користь та комфорт!

• Владислав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Зручна форма, досить непогана якість пластмаси, внутрішня частина приємна на дотик, не тисне нічого не болить, нагрівається швидко, гріє добре, розслаблення відчуває майже одразу.

Достоинства:
    Компактність, якість, ціна
    Недостатки:
    Не зрозуміло де верх де низ пристрою, і для чого функція вібрації?
    • Продавец  ІнтерХом

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді чути, що пояс-грілка вам комфортний, швидко нагрівається та приносить відчуття розслаблення.
      Щодо вашого питання: верхня та нижня частини пристрою не впливають на його роботу — грілка ефективно гріє всю область незалежно від орієнтації. Функція вібрації призначена для додаткового масажного ефекту, що допомагає ще більше розслабити м’язи та зняти напруження.

Дякуємо, що відзначили компактність та якість — для нас це важливо!

• Ольга Б***

Все працює дуже добре

Вітаємо, Ольга!

Дякуємо вам за відгук.
      Раді чути, що все працює добре та ви задоволені покупкою!

Якщо раптом виникнуть питання — завжди раді допомогти.

• Л
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

отримала грілку. чудовий стан, в комплекті йде інструкція та кабель для зарядки.

Достоинства:
    гарний стан товару, чіткі інструкції, швидка комунікація компанії
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо!

Дякуємо вам за чудовий відгук!
      Нам дуже приємно чути, що ви залишилися задоволені станом грілки, комплектацією та якістю обслуговування.
      Нехай грілка служить вам довго та приносить лише тепло й користь! Якщо виникнуть будь-які запитання — завжди раді допомогти.

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Через три дні дізнаюсь чи працює при критичних днях)))

Достоинства:
    Дівчина ще не спробувала, але мені вже подобається, гріє класно, масажер теж цікавий. Рекомендую
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  ІнтерХом

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що вам вже сподобалось. Сподіваємося, що і в критичні дні він виправдає очікування та приноситиме комфорт. Гарного користування!

• Владислав Б***

Наречена задоволена) можна брати

Вітаємо, Владислав!

Дякуємо вам за чудовий відгук!
      Нам дуже приємно знати, що наречена задоволена поясом.
      Нехай користування приносить лише комфорт і тепло.

• Михайло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Класна грілка, дівчина задоволена)

Вітаємо, Михайло!

Щиро дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що покупка виправдала очікування. Користуйтесь із задоволенням)

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Купляв дружні, все сподобалось, працює справно, гріє. Дякую!

Вітаємо, Олександр!

Дякуємо за ваш відгук!
      Раді, що пояс сподобався і працює справно. Нехай користування приносить лише позитивні враження! Дякуємо за довіру.

• Ярослав К***

Замовляв для дівчини. Все сподобалось
    Працює справно і виглядає якісно
    Швидко обробили замовлення, проконсультували та відправили
    Якісний сервіс і товар. Рекомендую

Достоинства:
    Швидкість обробки замовлення, якісне пакування і товар
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Ярослав!

Дякуємо за відгук!
      Раді, що пояс сподобався і сервіс вас приємно вразив. Дякуємо за рекомендацію!

• Владислав Т***

Все подобається . Дякую

Дякуємо вам за відгук!
      Нам дуже приємно, що вам усе сподобалося.
      Користуйтеся із задоволенням, а якщо виникнуть запитання — завжди раді допомогти.

• Людмила М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Товар прийшов дуже швидко, свої функції виконує, ввічливий продавець.

Вітаємо, Людмила!

Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що грілка працює добре, доставка була швидкою, а обслуговування задовольнило. Бажаємо комфортного користування!

• Христина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Пояс чудовий, подобається що на USB зарядці, можна грітися навіть під час відключення світла
    Той хто мучиться з бутилками і грілками, це дуже класна альтернатива

Достоинства:
    Автономність

Вітаємо, Христина!

Дякуємо за чудовий відгук!
      Раді, що пояс вам сподобався і став зручною альтернативою звичайним грілкам.
      Нехай дарує комфорт і тепло навіть під час відключень світла!

• Юлія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже задоволена цим гріючим поясом! Реально допомагає під час болю в животі — тепло розслабляє, спазми зникають, і стає набагато легше. Зручний у використанні, швидко нагрівається й тримає комфортну температуру. Тепер у критичні дні почуваюся спокійніше й без зайвого дискомфорту.

Достоинства:
    Має кілька режимів температури та масажну вібрацію.
    • Продавец  ІнтерХом

Вітаємо, Юлія!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що пояс допомагає знімати спазми та дарує тепло й комфорті. Користуйтесь із задоволенням!

• Данил Д***

Жінка каже топ

• Продавец  ІнтерХом

Данил, вітаємо! Дякуємо за зворотний зв'язок, приємно знати, що вам подобається користуватись і вам приносить користь. Приємного користування надалі і гарного настрою)

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Хочу додати до власного відгуку.
    Якщо хтось ще роздумує – брати чи не брати – дуже рекомендую! Це справді порятунок для тих, хто мучиться в ці дні і п'є пачками таблетки. Пояс - теплом і легкою вібрацією заспокоює ниючий біль. Я дуже задоволена покупкою!

Ольга, вітаємо)

Дякуємо за чудові слова! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені. Сподіваємося на нові покупки!

• Сутырина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже зручна, м'яка. Реальна допомога жінкам, які страждають при болючих менструаціях. Магазин швидко відправив і доставили. Значний плюс - це гарантія 3 роки

Достоинства:
    Якість, гарантія
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  ІнтерХом

Олександра, добрий день) Дякуємо, що написали відгук. Нам приємно знати, що ви задоволені покупкою, спасибі, що обрали наш магазин) Приємного користування!

• Наталі С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Чудовий пояс, кілька режимів вібрації, нагрівання, заспокоює ниючі болі внизу живота. Я щомісяця нервово гріла пляшку з водою бігала та міняла, а з цим приладом таких проблем немає, Дуже раджу!

• Продавец  ІнтерХом

Наталі, вітаємо! Дякуємо за позитивний відгук, раді, що обрали наш магазин:) Гарного дня!

• Лілія З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Зручна, потрібна річ! Дякую виробникам! Дуже раджу всім, кому складно в "ці" дні)

• Продавец  ІнтерХом

Лілія, доброго дня! Дякуємо за відгук, для нас важливо знати вашу думку. Бажаємо приємного користування і гарного настрою)

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Пояс справді "працює". Дуже рада такому придбанню.

• Продавец  ІнтерХом

Тетяна, доброго дня! Дякуємо за гарний відгук, дуже приємно, що ваші враження позитивні і ви поділились ними з нами. Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного дня:)

• Марія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Приятный материал, очень качественно выполнен. Кто страдает от болей в "эти" дни - обязательно купите такой пояс! Для меня это стало спасением.

• Продавец  ІнтерХом

Марія, доброго дня! Нам дуже приємно, що ви отримали тільки позитивні емоції від користування, для нас важливо, щоб речі придбані у нас приносили користь і задоволення, дякуємо, що поділились враженнями:) Вдячні, що обрали наш магазин! Гарного дня)

• Валентина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Дуже крутий пояс!! Всі подруги просять артикул, під вільним одягом його ще й не видно, ідеальний варіант, якщо у вас сильні менструальні болі

• Продавец  ІнтерХом

Валенитина, вітаємо! Раді, що ви залишили відгук і обрали наш магазин:) Приємного користування і настрою!

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом

Це круто! Не чекала такого ефекту – реально працює, як заявлено. Офігенна річ.

• Продавец  ІнтерХом

Ольга, добрий день! Дякуємо, що ви залишили відгук. Ми раді, що ви вибрали наш магазин, вам сподобався ваш вибір і користування приладом. Бажаємо гарного дня і настрою!)