Отзывы покупателей о Портативный мини кондиционер вентилятор тихий режим настольный напольный Tower Light Fan в виде башни офисный домашний питание от usb
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Це не кондиціонер. Це звичайний вентилятор, який ще натомість дуже шумить при роботі. а який коштує дуже дорого як для нього. Не витрачайте на це кошти.
- Достоинства:
- Переваг немає
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Оксана! Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань. Цей пристрій є портативним повітроохолоджувачем, принцип роботи якого відрізняється від класичного кондиціонера. Охолодження відбувається за рахунок випаровування води та спрямованого потоку повітря, тому ефективність залежить від умов використання. Рівень шуму також може відрізнятися залежно від обраного режиму роботи.
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Міні кондиціонер має гарний вигляд, сучасний, працює. Доставка швидка, продавець надійний
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Інна! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишилися задоволені придбанням.
- Алексей Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Кондиціонер класний, дає прохолоду, працює без нарікань)
- Продавец KayDzen
Вітаємо, Олексій! Дякуємо за відгук! Нам приємно, що Ви вподобали наш товар. Завжди Вам раді!
- Яна С***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Вчора забрала, увімкнула… не скажу, що прям сильно допомагає. Хотіла увімкнути вночі біля ліжка- сильно почав шуміти(
Але все ж таки , коли прямо біля мене стоїть- трохи відчувається прохолода.- Недостатки:
- Не дуже тихий(
- Продавец KayDzen
Вітаємо Яна! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Завжди Вам раді.
- Борис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Купил себе на дачу такой мини кондиционер, включаю под утро когда дом нагревается. Очень сильно помогает в жару
- Руслан М***Отзыв от покупателя. Продавец: KayDzen. Цвет корпуса: Белый
Поставили возле дивана и теперь даже засыпать стало комфортнее) Хороший и компактный, мощности с головой хватает.
- Продавец KayDzen
Вітаю, Руслан! Дякуємо за відгук. Раді, що Ви оцінили та задоволені замовленням.