Отзывы покупателей о Тумба под духовку 60 см ДСП Дуб Сонома Белый без столешницы (К-6)

Код:  443197295
  • Богдан Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOUR SHELF. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Чудова тумба за свою ціну

Достоинства:
    Гарно виглядає
  • Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOUR SHELF. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый

Чудова тумба, все як в описі. Відправили швидко. Дуже добре упакована.

• Віта
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOUR SHELF. Цвет фасада: Дуб сонома / Белый. Цвет корпуса: Дуб Сонома / Белый

Нормальна тумба за свої гроші

• Віктор Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOUR SHELF. Цвет фасада: Венге. Цвет корпуса: Венге

Все згідно опису, кваліфікований і ввічливий пеисонал відповів на в і питання.

Достоинства:
    Простота інструкції, впорається і дитина.
    Недостатки:
    Відсутні
  • Артур

Вітаю! Товар хороший, як я і розраховував. Рекомендую. Є інструкція. Всі отвори зроблені та помічені. Шухляда зручна. Все зібрав сам за 10хв.
    Окремо хочу подякувати менеджеру. Дякую!!!) Ви, велика молодець. Зворотній звязок дуже бистро. Відповіла на всі запитання. Уточнила про наявність товару, та дуже бистро відправили (навіть, без передоплати. Хоча в умовах, була передоплата) Все чудово! Рекомендую продавця!

Достоинства:
    Якісно зроблено. Є мітки, отвори, ключ, всі кріплення, для шухляди теж.