Отзывы покупателей о Угловой распашной шкаф для одежды Мастер Форм Тетрис 620х376х2000 Венге магия/белый 31122

Оценка пользователей 4.6/5
  • Наталля В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет фасада: Дуб Сонома. Цвет корпуса: Дуб Сонома

Дуже гарний товару!!!

Достоинства:
    Кутовий гарної конструкції
  • Ілона З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет фасада: Белый. Цвет корпуса: Белый

Все супер. Маленька але вмістка шафа! Все приїхало в цілісності.

Достоинства:
    Компактна
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Dominus Form

Дякуємо за те, що Ви знайшли час, щоб оцінити нас та нашу роботу! Ми цінуємо, що Ви надали перевагу, обравши нашу продукцію і будемо раді допомогти Вам зробити наступну покупку у нас!

• Руслан Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет фасада: Венге магия. Цвет корпуса: Венге магия

Шкаф хоть и мал на вид но вместительный ,хороший ,стал как влитой.

Достоинства:
    Вместительный
    Недостатки:
    Отверстия под полки некоторые насквозь не критично вообще не видно от слова совсем
    • Продавец  Dominus Form

• Алеся Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dominus Form. Цвет фасада: Нимфея альба. Цвет корпуса: Нимфея альба

Шкаф норм , но пришлось сделать на заказ 3 полки. Шкаф очень вместительный !

Достоинства:
    Габариты и вместимость
    Недостатки:
    Мне не хватило полок)))вешалку не применили .
    • Продавец  Dominus Form

• Валентина О***

При транспортуванні був один куток тріснутий, але це була верхня дошка тому не критично. Моє побажання щоб замість вешалкі поставити штангу для одягу. Шафа дуже вмістка Все мені подобаеться, дякую!

Достоинства:
    Шафа з виду мала, але дуже містка.
    Недостатки:
    Для мене немає.
    • Продавец  Dominus Form

Бій меблів перевізником - це привід відмовитися від отримання, та отримати нову шафу, ця та інша інформація щодо приймання меблів була надіслана клієнту у вигляді Пам'ятки ще до відвантаження.

У цю шафу неможливо встановити штангу саме через особливості її конструкції, що дозволило зробити її такою компактною.