- Яна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Справді дуже хороша швабра, легка у виконанні, набагато полегшує миття підлоги.
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Швабра хороша! Мені все подобається.
- Юрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Класна швабра, працює як треба.
- Ольга З***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Гарна швабра за свою ціну
- Павло А***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Перше враження гарне, свою функцію виконує на 100%.
- Достоинства:
- 2 відсіка з чистою та брудною водою, не важко помити після закінчення прибирання.
- Недостатки:
- Поки не знайшов.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Задоволений
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Швабра гарно збирає бруд і, що найголовніше, кошачу шерсть. Під час очищення бруд гарно знімається, моп лишається абсолютно чистим і ледь вологим, не перемоченим. Хороша річ для тих, у кого є тварини.
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Товаром дуже задоволена.
- Іванна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Я шокована…
Підлога в моїй квартирі не знала що може бути такою чистою. Це щось неймовірне.
Дрібне сміття чіпляється до ганчірки, сама ганчірка відмиває навіть присохлу їжу від плитки. Я вже навіть шпалери нею помила і вікна зі сторони вулиці.
Варта кожної гривні, раджу на 100%- Достоинства:
- Не залишає сміття за собою, відмиває все з підлоги, руки сухі і чисті.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Кращої швабри я ще не бачила,вона супер
- Достоинства:
- Не треба руками возитися
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Якість пластику бажає бути кращою, особливо відро, стінки тонкі, проте спочатку швабра мені сподобалась, але вже через декілька разів використання, я помітила, що ганчірка погано намокає, 2-3 рази тернула, і вже потрібно знову мочити.
- Достоинства:
- Не потрібно мочити руки
- Недостатки:
- Дуже часто доводить мочити ганчірку
- Свет Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Чисто для влажной уборки
- оксана к***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Швидко відправили. Метал і пластик не самий дєшмкнський.
- Недостатки:
- Відро з чистою водою малувате. Хату 100 кв не вистачає помить
- Вєроніка К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Швабра мені дуже сподобалась і значно полегшила прибирання. У мене велика квартира — 130 квадратних метрів, і води у відрі цілком вистачає, щоб помити всю квартиру без постійного доливання.
Зі звичайною шваброю мити підлогу було важко: залишалися розводи, швидко накопичувався пил, результат не радував. Тут усе інакше — підлога чиста, без слідів і розводів, виглядає доглянутою після кожного прибирання.
Окремо хочу відзначити систему автоматичного віджиму. Дуже зручно, що не потрібно торкатися брудної води й мочити руки — усе відбувається швидко та автоматично. Це реально економить час і сили.
Загалом я повністю задоволена покупкою. Якісна, зручна та продумана швабра, яка чудово підходить навіть для великих квартир. Однозначно рекомендую! - Джора К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Очень удобная, легкая в работе. Отжим вообще бомба. Материал швабры и ведра тоже хорошие. Спасибо большое
- Кристина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Я у захваті мені вона дуже сподобалась, вимила три кімнати приблизно за годину, це з урахуванням пилососу. Брудна вода окремо, чиста окремо, так, треба доливати, але ж це краще ніж бруднити руки і міняти воду після кожної кімнати.
Навіть дитина 4 роки із задоволенням помила у своїй кімнаті
Писали що залишає розводи, не знаю у кого як, але зараз зима, сніг із сіллю, усе вимила на ура, ніяких розводів не залишилось, усе чисто і швидко- Достоинства:
- Зручно, швидко усе прибирається
Шкода що раніше не наважилась купити - Недостатки:
- Поки не знайшли
- Продавец Ecologist_ua
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що залишились задоволені!
- Elf K***
Скажіть, будь ласка, швабра все ще добре працює? Дуже зацікавила, бо це аналог мінки за більш адекватні кошти, але хочу знати на скільки її вистачає.
- Юлія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Відправили швидко. На даний час задоволена.
- Достоинства:
- Легка, компактна, добре вимиває підлогу
- Недостатки:
- Поки не знайшла)
- Антоніна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дякую за чудовий набір) сподобалась швабра і мити підлогу не мочивши рук), єдине ще не добре навчилась віджимати швабру,щоб менш було води на мопі і бажано гарно пилососом перед миттям прибрати сміття і пил) тоді буде ще краще…
- Достоинства:
- Швидко і не мочивши рук прибирати,саме задоволення, а також дуже зручно,що є в середині менше відро,яке виймається і швидко очищається)
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Світлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже задоволена товаром.
Прибирання в рази швидше.
Немає розводів,водичка у відрі постійно чиста.
Рекомендую. - Елена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Отличная швабра. Первая швабра в моей жизни, которая идеально моет , а не растирает по углам пыль и грязь.
Впервые за 15 лет при мытье полов не намочила руки.
Однозначно рекомендую!!- Достоинства:
- Легкая, маневренная, добирается во все углы.
- Недостатки:
- Не увидела
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Якісно зроблена швабра і відро. Прибирання стало легшим і зручнішим.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже класна швабра, мені сподобалась. Щодо розводів, їх залишає не швабра, а це залежить від засобу з яким миєте. Сама по собі швабра високої якості, дуже естетична і приємна у використанні!
- Недостатки:
- Квадратний моп не промиває кутки
- Продавец Ecologist_ua
Дякуємо за відгук! Дуже раді, що лишились задоволені, чекаємо з новими замовленнями! Гарного та спокійного дня!
- Ганна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Залишає розводи на плитці
- Достоинства:
- Зручно користуватись
- Недостатки:
- Залишає розводи на плитці
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Жахлива річ! Якщо вам треба реально чиста підлога то ця швабра точно не про чистоту бо якщо підлога після виглядає гірше ніж до то це проблема!швабра залишає жахливі розводи на ламінаті і плитці.Я незнаю з якого матеріалу ці насадки але це жесть!хоч мокра,хоч ледь волога,хоч з простою водою хоч з миючим яке йде в наборі але розводи нікуди не діваються.Я навіть мопи постірала і всеодно після миття сизий наліт і плями від води.Як можна зробити продукт настільки провальний!?у неї задача просто помити підлогу,але навіть сама дешева швабра справиться краще ,а тут 1500 грн на вітер і проблема в тряпці!
- Достоинства:
- Виглядає гарно ,справді все крутиться ,моп намокає,шерсть більш менш лишається на зубцях.Вода чиста,вода грязна.Розмір навіть підійшов ,бо я вагалась між великою і меншою.Все нормально окрім головного
- Недостатки:
- Не миє підлогу,а навпаки робить розводи і наліт.Підлогу хочеться витерти але це не допомагає.Змивається лише звичайною старою шваброю.Відро не зручно мити.
- Продавец Ecologist_ua
Вітаю, вперше такий відгук, матеріал морів мікрофібра. Шкода, що Вам не підійшов
- Святослав І***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Користувався до цієї швабри звичайною мотузковою шваброю з копійочки за 200 гривень.
переваги не відчув.- Достоинства:
- економія води,
класний зовнішній вигляд.
Легко миється.
Насадку можна зняти і випрати. - Недостатки:
- Важче відмити відро після прибирання.
Швабра миє взад вперед вліво вправо, насадка не крутиться.
- Продавец Ecologist_ua
Дякуємо за зворотній зв'язок, дані моделі і не мають крутитись при митті, лише при полосканні. Гарного дня!
- Яна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Классная швабра , металлическая конструкция.
- Достоинства:
- Отлично подходит для ежедневной уборки, руки чистые, тряпку полоскать не надо)
- Недостатки:
- Пока не нашла
- Анастасія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
З точки зору гігієни супер
- Дарья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Получила и сразу к делуМне очень понравилась швабра.Большой плюс,что приехала практически собранная,поэтому проблем со сборкой не было.Мыть удобно ведро после уборки.
- Достоинства:
- Лёгкая,красивая, удобная
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Задоволена придбанням ,дякую
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже задоволена шваброю! Великий плюс, що руки не потрібно мастити) Дякую за швидку відправку
- Достоинства:
- Хороша якість
- Константин Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
- Достоинства:
- Отжим супер и качественные материалы
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Дуже гарна швабра. В комплекті 2 мопи (насадки-тряпки), інструкція на англ, швабра, відро та пакетик з антибактеріальним засобом для миття підлоги. Мопи мікрофіброві але мають ще пластмасові маленькі ворсинки, гадаю для збору волосся/шерсті. Відео знімала під час розпаковки. Швабра зручна та компактна. Загалом, дуже задоволена.
- Достоинства:
- Автовіджим та очищення мопа
- Недостатки:
- Гадаю з часом буде недоліком пластмасові кріплення системи віджиму. Але поки все ідеально
- Продавец Ecologist_ua
Вітаю, дякуємо за відгук! Сподіваємось, швабра прослужить довго і в задоволення. гарного дня!
- Марина П***
Дякую за відео! Як працює швабра , вже місяць минув?
- Карина Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Швабра очень понравилась, сегодня забрала и вымыла ей всю квартиру. Качество реально хорошее.
Посмотрим насколько долго её хватит- Достоинства:
- Отжимает хорошо, хорошее качество
- Недостатки:
- Не нашла
- Дарина Х***
Підкажіть будь ласка,як зараз?
- ВячеславОтзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
Користуюся вже 2 місяці. Нарікань немає. Мити легко. Віджимає дуже гарно, руки не мастиш. Дуже зручна комбінація, рекомендую.
- Достоинства:
- Зручний набір
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua
- Продавец reco_ua
Дякуємо за відгук! Гарного та спокійного дня!
- Сергей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecologist_ua