Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Детский конструктор машинка ламборгини Brick Playing Popk игрушечный автоконструктор гоночный суперкар автомобиль подарок для ребенка спотивная машина

Оценка пользователей 4.43/5
  • Отзывы про товар продавца Artemis
  • Анна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Artemis

чотко все, вимагаю премію Петру, він крутий ващє
    конструктор теж вроді норм, принаймні коробка ціла, саме лего не дивилась бо на подарунок, а розпаковку робити не чотко було б

Достоинства:
    чотке лего, крутий Петро
    Недостатки:
    походу премію Петру все-таки не дали
  • Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Artemis

Конструктор класний. Деталі якісні, інструкція зрозуміла, все описано в подробицях. Збирається швидко

• Продавец  Artemis

Дякуємо за Ваш відгук) повертайтесь до нас за новими покупками)

• Крістіна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Artemis

Приїхала швидко, але недостатньо було деталей які були по інструкції, звичайно склали, але очікували на краще.

• Євген
    Отзыв от покупателя. Продавец: Artemis

Приїхало швидко замовив і на наступний день приїхало лего дуже гарно прикольне мінус в тому якщо в перше складаєте таку лего машину то вам буде важкувато його зробити бо часто будете плутати куди яку деталь класти

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Artemis

Сам автомобіль доволі гарний та якісний. Дітям сподобалося.

• Продавец  Artemis

Щиро дякуємо за Ваш відгук) раді, що Вам все сподобалось)

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Artemis

Конструктор моїм синочкам (13 та 6 років) дуже сподобався, деталі якісні, швидка відправка. Думала на пару тижнів вистачить, за три вечора склали машинку. P.s.: коробка від машини слугує як гараж для маленьких машинок.

• Ілля Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Little Brick Shop

Машинка гарна с зовні, але в середині дуже погано виглядає (вона пуста). В наборі нема тих детале які є в наборі з 1280 деталями

Достоинства:
    Машинка гарна
    Недостатки:
    Вона пуста в середині, немає тих деталей які є в наборі з 1280 деталями