Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Краскопульт аккумуляторный, портативный, электрический, краскораспылитель с регулировкой ширины распыления, 2 аккумулятора

Оценка пользователей 4.3/5
  • Сергей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Для рідкоі фарби норм працює,але як ним працювати якщо нові батареї сідають дуууже швидко)) стоіш з повним бачком розведеноі фарби а стіни ток розпочав фарбувати.Не рекомендую цей виріб!

Достоинства:
    Ціна не висока,можна б було написати не поганий відгук аби не батареі((
    Недостатки:
    На двох нових повністю заряджених батареях пропрацював 15хв
    • Продавец  GETLUX

Шановний клієнте, дякуємо за зворотній звʼязок, очікуйте вирішення даної ситуації.

• Наталья Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Фарбу наносить "барашком" і вона має бути дуже рідка. Акумулятори тримають максимум пів години з переривами, а заряджається 2,5 години. Зарядний блок набагато легше за зарядний блок телефону, а це може свідчити про те що це найдешевший Китай, краще переплатити та взяти дорожчий, розчаровані якістю пристрою.

• Продавец  GETLUX

Доброго дня! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені функціональністю пристрою. Нагадуємо, що у Вас є гарантія на 1 рік на цей товар, якщо виникнуть труднощі під час експлуатації - готові допомогти.

• Ярослав Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Краску он не распыляет. Только воду . Батарея не о чем. Категорически не советую. Просто по человечески. Считаю ,что должны убрать данное предложение. Это вообще-то обман.

Достоинства:
    Только вода
    Недостатки:
    Игрушка.
    • Продавец  GETLUX

Доброго дня! Приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговування, перевіримо та відремонтуємо товар. З Вами зв'яжеться менеджер для врегулювання питання, очікуйте.

• Ярослав Е***

Дякую за гарантії обслуговування. Але як повернути товар і отримати гроші?

• Продавец  GETLUX

Якщо товар був у використанні, то повернення неможливе, лише гарантійне обслуговування.

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Швидка даставка. Фарбопульт працює, батареї підзарядив. Спробую на ділі, відпишусь.

• Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Валентина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Замовили фарбопульт, прийшов швидко. Спробували в роботі, залишилися задоволені. Рекомендуємо.

Достоинства:
    Зручний в роботі
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  GETLUX

• Олександр Ш***

Товар відповідає своїй вартості

Достоинства:
    Легкий,зручний
    Недостатки:
    Незнойшов,
    • Продавец  GETLUX

• Олег Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Доставили быстро, в работе прост

Достоинства:
    Хороший аппарат
    Недостатки:
    Быстро разряжается аккумулятор
    • Продавец  GETLUX

• Геннадий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Відправили швидко,все працює, дуже задоволений!

Достоинства:
    Все сподобалося
    Недостатки:
    Нема інструкції на українській мові
    • Продавец  GETLUX

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Для новичка самое то, что надо, правда осваивать пришлось из других источников

Достоинства:
    Цена, качество
    Недостатки:
    Нет руководства пользователя на понятном языке, для новичка это не удобно
    • Продавец  GETLUX

• Процюк О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Відправили,швидко,товар відповідає опису.В роботі не пробував,але думаю все гаразд.Продавця рекомендую.

• Анатолій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Доставка миттєва.Якість відповідає ціні.Дякую.Рекомендуватиму друзям.

Достоинства:
    Швидкість,уважність-респект
    • Продавец  GETLUX

• Анатолий К***

Доставлено вчасно, товар якісний

Достоинства:
    Компактний, легкий, ємність бачка.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  GETLUX

• Руслан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX

Товар не соответствует. Отправили вообще другой. По характеристикам тоже не соответствует. Надеюсь эта китайщина прослужит хоть немного. У них указана Makita 1200 мл/мин в итоге вообще не понятный Китай без бренда 500-800/мин.

Вообщем не советую данный магазин.

Достоинства:
    Проверим
    Недостатки:
    Не Makita как заявлено
    • Продавец  GETLUX

• Продавец  GETLUX

Добрий день, у нас були завантажені не вірні фото товару, але опис і характеристики зазначено вірно, подали інформацію на оновлення товару.

• Сергій Д***
    Продавец: GETLUX

Фарбопульт акумуляторний, 230в /50Гц оце клас просто мрія опис хочаб виправте.

• Продавец  GETLUX

Доброго дня! Змінимо опис на сайті, подали на виправлення, дякуємо за зауваження.