Отзывы покупателей о Краскопульт аккумуляторный, портативный, электрический, краскораспылитель с регулировкой ширины распыления, 2 аккумулятора
- Сергей Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Для рідкоі фарби норм працює,але як ним працювати якщо нові батареї сідають дуууже швидко)) стоіш з повним бачком розведеноі фарби а стіни ток розпочав фарбувати.Не рекомендую цей виріб!
- Достоинства:
- Ціна не висока,можна б було написати не поганий відгук аби не батареі((
- Недостатки:
- На двох нових повністю заряджених батареях пропрацював 15хв
- Продавец GETLUX
Шановний клієнте, дякуємо за зворотній звʼязок, очікуйте вирішення даної ситуації.
- Наталья Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Фарбу наносить "барашком" і вона має бути дуже рідка. Акумулятори тримають максимум пів години з переривами, а заряджається 2,5 години. Зарядний блок набагато легше за зарядний блок телефону, а це може свідчити про те що це найдешевший Китай, краще переплатити та взяти дорожчий, розчаровані якістю пристрою.
- Продавец GETLUX
Доброго дня! Нам дуже прикро, що товар Вам не сподобався, більшість клієнтів задоволені функціональністю пристрою. Нагадуємо, що у Вас є гарантія на 1 рік на цей товар, якщо виникнуть труднощі під час експлуатації - готові допомогти.
- Ярослав Е***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Краску он не распыляет. Только воду . Батарея не о чем. Категорически не советую. Просто по человечески. Считаю ,что должны убрать данное предложение. Это вообще-то обман.
- Достоинства:
- Только вода
- Недостатки:
- Игрушка.
- Продавец GETLUX
Доброго дня! Приймемо Ваше замовлення на гарантійне обслуговування, перевіримо та відремонтуємо товар. З Вами зв'яжеться менеджер для врегулювання питання, очікуйте.
- Ярослав Е***
Дякую за гарантії обслуговування. Але як повернути товар і отримати гроші?
- Продавец GETLUX
Якщо товар був у використанні, то повернення неможливе, лише гарантійне обслуговування.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Швидка даставка. Фарбопульт працює, батареї підзарядив. Спробую на ділі, відпишусь.
- Продавец GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- Валентина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Замовили фарбопульт, прийшов швидко. Спробували в роботі, залишилися задоволені. Рекомендуємо.
- Достоинства:
- Зручний в роботі
- Недостатки:
- Не знайшли
- Продавец GETLUX
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Товар відповідає своїй вартості
- Достоинства:
- Легкий,зручний
- Недостатки:
- Незнойшов,
- Продавец GETLUX
- Олег Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Доставили быстро, в работе прост
- Достоинства:
- Хороший аппарат
- Недостатки:
- Быстро разряжается аккумулятор
- Продавец GETLUX
- Геннадий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Відправили швидко,все працює, дуже задоволений!
- Достоинства:
- Все сподобалося
- Недостатки:
- Нема інструкції на українській мові
- Продавец GETLUX
- Ирина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Для новичка самое то, что надо, правда осваивать пришлось из других источников
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Нет руководства пользователя на понятном языке, для новичка это не удобно
- Продавец GETLUX
- Процюк О***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Відправили,швидко,товар відповідає опису.В роботі не пробував,але думаю все гаразд.Продавця рекомендую.
- Анатолій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Доставка миттєва.Якість відповідає ціні.Дякую.Рекомендуватиму друзям.
- Достоинства:
- Швидкість,уважність-респект
- Продавец GETLUX
- Анатолий К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Доставлено вчасно, товар якісний
- Достоинства:
- Компактний, легкий, ємність бачка.
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец GETLUX
- Руслан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX
Товар не соответствует. Отправили вообще другой. По характеристикам тоже не соответствует. Надеюсь эта китайщина прослужит хоть немного. У них указана Makita 1200 мл/мин в итоге вообще не понятный Китай без бренда 500-800/мин.
Вообщем не советую данный магазин.- Достоинства:
- Проверим
- Недостатки:
- Не Makita как заявлено
- Продавец GETLUX
- Продавец GETLUX
Добрий день, у нас були завантажені не вірні фото товару, але опис і характеристики зазначено вірно, подали інформацію на оновлення товару.
- Сергій Д***Продавец: GETLUX
Фарбопульт акумуляторний, 230в /50Гц оце клас просто мрія опис хочаб виправте.
- Продавец GETLUX
Доброго дня! Змінимо опис на сайті, подали на виправлення, дякуємо за зауваження.