Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Силиконовая форма для льда на 17 шариков переносная бутылка для замораживания и хранения льда с крышкой, Белый

Оценка пользователей 2.06/5

Отзыв от покупателя. Продавец: Lily dreams shop. Цвет: Белый

Зламалась після другого застосування

• Зозуленко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence

Переваги:
    - просто користуватися
    - прикольні круглі льодики

Недоліки:
    - потрібно притримувати форму руками, щоб була таки кругла форма
    - важко відкривати після холодильника

Загалом нормальна форма для льоду за своїх кошти

Достоинства:
    круглі льодики
    Недостатки:
    не завжди. тримає форму
    • Продавец  Beauty Sence

Доброго дня, Олексій! Дякую за зворотний зв'язок. З повагою компанія Beauty Sence.

• Виталий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine. Цвет: Серый

Дно а не товар , заказал бутылку - приехала с дефектом а именно не герметичная проклейка, связывался с продавцом , описал проблему - прислали замену точно такую же не герметичную бутылку ! Думаю ладно , две бутылку по цене одной пусть будут , но после сплошной ##ли с замораживанием , две бутылку порвались полностью после двух заморозок , и да , выше есть комментарий что сплошной геморой с добычей круглого льда , согласен полностью. Не рекомендую , 0/10

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Существование данного товара
  • Горячева Э***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty Sence

Немного неудобно ,и запарно ,но если много времени есть играться с этим то пойдет ,а так я бы продала это :( все ногти об это сломать можно и шарики сложно выходят ,за эти деньги не рекомендую

Достоинства:
    Эстетичные шарики
    Недостатки:
    Уходит много времени,неудобно
    • Продавец  Beauty Sence

Добрый день, Элина! Спасибо за обратную связь. С уважением компания Beauty Sence.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Skoobert. Цвет: Белый

Повернути товар не можливо, так як продавець (Skoobert) ігнорує звернення
    Розетка, будь ласка, зверніть увагу, даний продавець, як по мені - НЕНАДІЙНИЙ
    Рейтинг продавця (4,9/5 (204 оцінок)) - ЗАВИЩЕНИЙ

Достоинства:
    не знайшов
    Недостатки:
    Шарики заморожуються в формі між собою. В інструкції, після замороження, форма повинна полежати 3 хв при комнатній температурі, але після 10 хв виструсити шарики дуже важко.
  • Марина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ISMI MARKET. Цвет: Серый

Я дуже задоволена замовленням. Дуже корисна річ, непогана якість, рекомендую.

Достоинства:
    Дуже гарно ,що не вбирає в себе запахи холодильника.
    Недостатки:
    Не має
  • Дима Г***

Ужасно

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Некачественое
  • Володимир

З невеликим дефектом

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine. Цвет: Серый

Просто ужас, приехала сломанная форма(брак). Качество посредственное. Деньги продавец возвращать не хочет. Каждый день говорит что мол "да-да сегодня вернут". В вайбере игнорируют.

Достоинства:
    Недостатки:
    Весь товар сплошной недостаток
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine. Цвет: Серый

Задумка хороша, но выход льда еще то занятие.(

• Никита М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine. Цвет: Серый

Не покупайте! Ужасная дешевая поделка из алиэкспресса за 2 юаня. Она не герметичная как написано, жидкость проливается между стыков, шарики замерзают с пластинами по бокам из за щелей в закрытом состоянии. Использовать можно только как флягу в раскрытом виде, шарики заморозить нормальные не получится. Цена за такую китайскую дешевку завышена.

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Дешевая китайская поделка с завышенной ценой.
    Не герметичная для заморозки шариков. Не качественная.
  • Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine. Цвет: Серый

В інструкції не описані всі нюанси. Написано ну прям ідеально. Взагалі задумка товару хороша, але виконання і на практиці - сміття. Є багато нюансів. Як залити воду рівномірно, як зжати так, щоб не було простору. Якщо коротко - на картинці все виглядає круто, але на практиці сміття ще те. Ручка зламалась вже при першому використанні, а без неї ніяк не роздвинути корпус.
    Не раджу. Краще купляти вже заморожений лід в супермаркеті за 20 грн, або якісь більш стандартні штуки для льоду

Достоинства:
    Недостатки:
    Китайська ф!гня. Не купуйте
  • юрий к***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YShine. Цвет: Серый

Замовляв сіру, а прислали рожеву. Прикро.

Достоинства:
    Доставка вчасно
    Недостатки:
    Не той колір
  • Дмитро Н***

Отзыв от покупателя. Продавец: Столиця Покупок. Цвет: Белый

Добрий день! Прошу звʼязатись зі мною і повернути кошти за бракований товар, який не відповідає опису!
    Так зі мною звʼязувались, але я сказала щоб передали моє звернення адміністратору, сказали ок! Так досі ніхто не дзвонив!
    Будь ласка, відповідайте за свої слова та за свій товар! Знижка мені не потрібна, мати справу з вами більше не планую! Чекаю дзвінок від представника який має можливості вирішити ситуацію!

Недостатки:
    Не відповідає опису
    • Продавец  Столица Покупок

Доброго дня! Нам прикро, за таку ситуацію, але Вам вже було повідомлено 12.02.2024р., що товари з фізичним пошкодженням не підлягають поверненню, або обміну. Також, Вам надавали вже відповідь на попередні відгуки.

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Столиця Покупок. Цвет: Белый

Прошу звʼязатись зі мною і повернути кошти за бракований товар, або ж за товар який не відповідає опису!

Недостатки:
    Все
    • Продавец  Столица Покупок

Доброго дня! З Вами зв'язувався менеджер 12.02 та під час розмови було повідомлено, що повернути чи обміняти товар ми не можемо, тому, що тут йде фізичне пошкодження. Такі товари не підлягають поверненню або обміну. В якості компенсації надаємо Вам знижку 10% на наступну покупку в нашому інтернет-магазині.

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Столиця Покупок. Цвет: Белый

У вас в характеристиках написано, що форма забезпечить комфорт і легкість використання!
    Її неможливо відкрити! Ймовірно нам дісталась бракована, або ж вони всі такі! Тому мені не потрібна знижка 10%! Мені потрібно, щоб Ви відповіли за якість товару! Ще раз хочу нагадати, форма після діставання з морозилки була під теплою водою перед відкриттям, і ми її не відкривали більше ніж пару хвилин, потім спробували відкрити, і вона відкрилась але при цьому відразу відірвалась ручка, а кульки так і залишились на одній стороні форми, дістати їх так і не вдалось!
    Тому тут справа навіть не у відірваній ручці!

Достоинства:
    Не виявлено!
    • Продавец  Столица Покупок

Доброго дня! Нам прикро, що трапилась така ситуація, адже було продано багато даного товару та нарікань не було і перед відправкою він перевіряється. На жаль повернути чи обміняти товар ми не можемо, тому, що тут йде фізичне пошкодження. Такі товари не підлягають поверненню або обміну.  В якості компенсації надаємо Вам знижку 10% на наступну покупку в нашому інтернет-магазині.

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Столиця Покупок. Цвет: Белый

Прошу обміняти товар або повернути гроші!!
    Форму не можливо розкрити в замороженому стані! Відтоплювали водою, після чого при відкритті відпала ручка, а льод так і залишився приклеєним до однієї сторони!

Достоинства:
    Недостатки:
    Все недолік!
    • Продавец  Столица Покупок

Доброго дня! Нам прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань, адже було продано багато даного товару та нарікань не було. Обмін або повернення товару можливе протягом 14 днів з моменту отримання товару, але товар має бути без слідів використання та в цілій упаковці. При фізичному пошкодженні обмін товару не можливий. В якості компенсації надаємо Вам знижку 10% на наступну покупку в нашому інтернет-магазині.

• Костюк В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vegaz. Цвет: Белый

Жах! Після першого використання викинули! Потріскались всі силіконові частини після однієї заморозки! Не рекомендую ні товар, ні продавця.

Достоинства:
    Недостатки:
    Одноразова річ!