Отзывы покупателей о Подгузники Huggies Overnights Pants Трусики 5 12-17 кг 24 шт. (5029053581095) (210205)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Фрунзе К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Дуже класні а головне що не протікають

Катерино, доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
      З усіх питань Ви завжди можете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Взяла на пробу,тому що син 7 міс протікає кожну ніч. Перепробувала багато підгузків. Поки що так і не знайшла необхідних. Ці також протікають, 2 розміри спробувала.

Достоинства:
    Якість гідна
    Недостатки:
    З протіканнями не справилися

Доброго дня, Людмило!
      Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за те, що Ви про це написали. Для нас дуже важлива Ваша думка про якість нашої продукції. Зверніться до нас на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22 для більш детальної консультації.

• Мілена І***

Спробуйте підгузки і можна також трусики Huggies elite soft, вони ж тепер extra care, з трьома дітками перевірено. Рекомендую.

Мілено, доброго дня!
      Дякуємо Вам за оцінку і за те, що обираєте продукцію ТМ Huggies!
      З усіх питань Ви завжди зможете звернутися на гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Підгузки гарної якості, користуємося вже два місяці

Світлано, доброго дня!

• Анютка М***

Гарні памперси . Дитинки комфортно

Достоинства:
    Тонкі але не протікають

Анно, доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук!
      Ми раді, що Ви обрали з лінійки TM Huggies трусики-підгузки, які ідеально підходять Вашому малюку.

• Артем Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Якісне, як і вся продукція Huggies.
    Дитина спить в підгузку ніч, на ранок шкіра без подразнень.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявив

Артеме, доброго дня!

• Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Підгузки супер! Жодного разу не підвели!

Достоинства:
    Відповідають опису.

Наталіє, доброго дня!

• Лариса Б***

Рекомендую

Ларисо, доброго дня!

• Ганна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Якщо чесно здивована низькою якістю від цього бренду, дитина прокидається мокра це просто жесть. Такі підгузки не те що на ніч не тримають їх днем 2 години максимум можна носити.

Достоинства:
    Недостатки:
    Швидко протікають

Доброго дня, Ганно!

• Марина

Найкращі

Марино, доброго дня!

• ПОДОЛЯК М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Это самые самые хорошие трусики! Малыш спит ночью с комфортом, так как нигде ничего не протекает и они на 100% выполняют свою функцию- защищают 12 часов! Я довольна покупкой и жду новых акций!

Достоинства:
    Защищают малышей 12 часов
    Недостатки:
    Нет недостатков! Бывает очень высокая цена на них!

Маріє, доброго дня!

• Руслана Х***

Супер.

Достоинства:
    Витримають ніч без протікання.

Руслано, доброго дня!

• Инна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Не рекомендую! Залишилась дуже не задоволена, протікають вже через 4 години, взагалі ніякої різниці зі звичайними трусиками. Компанія тримає покупця за дурня, підняли ціну і зробили інший малюнок і типу нічні, але насправді такі ж погані як і денні.

Недостатки:
    Швидко протікають, ні про які 12 годин і мови не йде, максимум 4

Шановна, Інно!
      Нам дуже шкода, що Ви розчаровані покупкою та дякуємо Вам за те, що Ви про це щиро написали. Ми дуже цінуємо наших споживачів і хочемо запевнити Вас, що вся продукція ТМ Huggies відповідає високим стандартам, що підтверджується міжнародними сертифікатами якості ISO 9001, а також проходить відповідні лабораторні тестування щодо її ефективності. Трусики-підгузки нічні Huggies Overnights Pants розроблені спеціально для нічного використання, адже вони мають м’якіші матеріали та посилений поглинаючий шар у порівнянні із трусиками Huggies Pants для хлопчиків та дівчаток. Кожен випадок використання трусиків-підгузків є індивідуальний, тому ми рекомендуємо Вам спробувати більший 6й розмір, який буде краще відповідати вашим очікуванням і краще підходити потребам вашого малюка.
      Для більш детальної консультації Ви можете звернутись на нашу гарячу лінію за номером телефону: 0 800 30-23-22.

• Шевчук П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

попа в дитини залишалася мокра, нічого особливого окрім назви, що вони нічні, не побачила

Доброго дня, Поліно!

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Чудові трусики, гарно тримають всю ніч. Самі трусики дуже мʼякенькі, дитині комфортно

Анно, доброго дня!

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Дуже задоволена, вони мягенькі і чудово тримають вночі

Маріє, доброго дня!

• Ірина С***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 48

В мене троє діток і купляла різні марки,як дешеві так і дорогі,але саме ці мені найбільше сподобались,не протікають,мають приємний запах,не збиваються,м'які,за свою ціну дуже якісні.Витримують більше 12 годин

Достоинства:
    не протікають,мають приємний запах,не збиваються,м'які,за свою ціну дуже якісн
    Недостатки:
    Недоліків немає

Ірино, доброго дня!
      Дякуємо Вам за відгук!
      Ми раді, що Ви обрали з лінійки TM Huggies підгузки-трусики, які ідеально підходять Вашому малюку.

• Ксенія К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Не рекомендую. Дуже жахливі трусики,мають замах пластику. Коли дитина попісяє наповнювач збивається в комки. В мене дитина важить 10 кг вони нам в притик, навіть маловаті

Достоинства:
    Немаж
    Недостатки:
    - Маломірки
    - Мають замах пластику
    - За таку ціну можна купити кращі
    - Наповнювач збивається в комки

Доброго дня, Ксеніє!

• Аліна К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Дитина пісяє один раз і дуже пахне мочою, протікають - це точно не нічні памперси ((( вдягаю вдень і через кожну годину змінюю

Достоинства:
    Недостатки:
    Жах а не підгузки

Доброго дня, Аліно!

• Вікторія К***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Не РЕКОМЕНДУЮ.Зовсім не схожі на хагіс еліт софт.
    Збиваються комками, буквально після одного випорожненн.дитині незручно.
    Зовсім за таку жахливу якість не коштують тих грошей.

Доброго дня, Вікторіє!

• Ирина Ч***
    Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 24

Хорошие трусики,не разу не подвели .Резиночка мягкая, полномерки, по толщине средние.В принципе остались довольны трусишками)

Достоинства:
    Посадка высокая,мягкая резиночка, без запаха
    Недостатки:
    ----

Ірино, доброго дня!