Отзывы покупателей о Сухий корм Optimeal для стерилізованих котів лосось 10 кг

Отзыв от покупателя. Продавец: Мугівара. Вес 1 шт: 4 кг

Отлично

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ZooLis

Киця зацінила корм тому рекомендуємо

Достоинства:
    Швидкість доставки та ціна
    Недостатки:
    Не має
  • Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Купувала цей корм декілька разів. Весь час все було добре - коти задоволені, іли з апетитом. А ось до цього корму вони навіть підходити не хочуть. Взагалі його не ідять, навіть не нюхають!

Достоинства:
    Недостатки:
    котам не смакує
      Представник бренду

Вітання! Коти знатні гурмани, їхні смакові вподобання можуть змінюватись впродовж життя. Комусь з них може смакувати корм з лососем та креветками, і зовсім не подобатись з ягням та овочами, і навпаки. Саме тому кількість смаків котячого корму у рази перевищує кількість позицій у лінійках кормів для собак. Пам'ятайте, новий корм необхідно вводити у раціон улюбленця поступово впродовж 7-10 днів, аби уникнути шлункових розладів. Обирайте суперпреміальне харчування, яке найбільше до вподоби вашому улюбленцю.

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 10 кг

Коти не їдять взагалі. Напевне претензія не до якості корму, як до самого смаку лосося. Хоча до цього вологий корм з лососем їли.

• Татьяна К***

супер

• Олексій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Котик їсть із задоволеням.

• Лілія М***

Чудовий корм, киця задоволена

• Лілія М***

Киця задоволена. Якісний збалансований корм

• Володимир Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 700 г

Можливо корм суперовий, але мій кіт його не їсть взагалі

• Наталья К***

І мої теж не стали((

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 700 г

Спершу їла, але трохи кішка вирішила розтягнути на довгий час цей корм

• Ілона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Пару днів їли охоче. Потім відмовились. Доїдали більше ніж п'ять місяців ці півтора кілограма.

• Ганна М***

Не слід забувати що коти все ж таки гурмани і якщо переходите на новий корм, це потрібно робити поступово, наприклад потрохи додаючи новий до старого. Інакше можна штовхнутися з такою проблемою як у вас. А корм цей дуже якісний і я вже давно рекомендую його усім знайомим з стерелізованими котами!

• Ілона

Дякую виробнику за відповідь. Котам не зайшов саме цей корм, на відміну від кормів з індичкою або яловичиною. Вочевидь, купувати його, і, відповідно, переводити котів на нього не буду.
      Щодо іншого коментаря-рекомендації) Нашим котам корм не зайшов, про це залишила відгук. Маю власних пухнастих експертів з харчування. Саме їх вибір є підставою для мого відгука. А також для майбутнього вибору корму для наших стерилізованих котів.

• Богдан Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 4 кг

Нормальний корм. Перейшли на нього з іншої фірми-виробника без проблем.

• Галина

Отличный корм,свежий

Достоинства:
    Хорошая цена
  • Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 4 кг

Очікувала інший результат, має сильний запах риби, коти їдять неохоче(

Недостатки:
    Сильний запах риби

• Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RichPets. Вес 1 шт: 4 кг

Отличный , свежий корм !

Достоинства:
    Хорошая цена
  • Олег К***

Киці подобається

• Світлана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Коти їдять із задоволенням.

Достоинства:
    Невеличкого розміру шматочки.
  • Яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Заказывала относительно недавно, чтоб лежал как запас, неделю назад открыли. Кот рыгает дальше чем видит от него, хотя по срокам все норм и по условиям хранения все соблюдалось. Возможно такая партия, ТК берём не первый раз и все было ок. Но больше брать не буду.

Представник бренду

Добрий день, Яна. Ми хочемо допомогти вам розібратись у цій ситуації. Будь ласка, зверніться на Гарячу Лінію виробника-компанії Кормотех за номером 0 800 50-36-03 У голосовому меню оберіть кнопку 4 (Скарги і пропозиції) та дочекайтесь з’єднання з оператором. Це найшвидший спосіб зареєструвати ваше звернення. Після реєстрації вашого запиту інформацію буде передано у Відділ контролю якості для детальної перевірки. На ваше звернення вам нададуть зворотній зв'язок за номером, з якого ви телефонуватимете.

• Валентин В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Не 5 зірок по одній причині - дуже специфічний запах "риби", як для людини - трохи воня:) кішка не в захваті була, але на пакеті вказано, що переводити на корм треба кілька днів, тож перейшли потрохи. Дуже зручне пакування (застібка), гарна ціна по акції, кішка їсть

Достоинства:
    Гарний заявлений склад, розмір гранул, зручна застібка на пакуванні
    Недостатки:
    Специфічний запах, не всім підійде
  • Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Найкращий корм! Кіт перестав після нього набирати вагу ,хочу до цього також були для стерилізованих котів корми ,то кіт набирав вагу дуже швидко . Рекомендую!

Достоинства:
    1. Склад топ
    2. Киці смакує
    3. У киці немає частого голоду ,як було на іншому кормі
  • Дрон М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Годуємо кота "по графіку", попередні корми або швидко йому набридали, залишав у мисці на поталу собаці, або втамовували голод не надовго і він починав репетувати вже через пару годин після прийому. Вбачаю також кореляцію його вподобань з розміром гранул. Цей виявився оптимальним, більші гранули не вгризає, менші - вважає за сємєчкі. Ніколи добре не набирав масу, а тут піднаїв здорового м'ясця (не жирку, а саме м'ясця), напевно таки корисного в цьому кормі вдосталь. Шерсть теж поліпшилася, навіть повноцінно вилиняв, хоча раніше цей процес затягувався на пару місяців. Загалом - Кіт задоволений. Трошки дорогувато порівняно з попереднім, але абсолютно виправдовує свою вартість.

Достоинства:
    Вочевидь, корисний
    Недостатки:
    Поки нема
  • Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Зараз акція на цей корм і звичайно ж ми знову купили його нашій кішці, чому вона дуже зраділа.

Достоинства:
    Ціна і якість як завжди на висоті
    Недостатки:
    Запах риби, але нашій кішці подобається
  • Софія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Класний корм за свої кошти, котик взахваті )

• Олена М***

Нашому котові корм сподобався! Дякую

Достоинства:
    Знижка та доставка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Олена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Киця їсть із превеликим задоволенням, мисочка завжди чиста. Замовлення на Розетці - завжди на висоті!!!

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Корм луже сподобався моїм трьом котам.Їдять із задоволенням.

Достоинства:
    Якість
  • Ганна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Моє безпородне дворічне щастя не з великим задоволенням їло, проте сусідська кішка їсть аж прицмокуючи. Можливо моєму просто не до вподоби рибний корм. Зручна пачка з застібкою, шматочки невеличкі, рівномірні.

Достоинства:
    хороший корм зі знижкою
    Недостатки:
    не виявила

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Купувала зі знижкою для спроби, корм має сильний запах риби, але кішка зʼїла з задоволенням. Наша кішка британка, їй 16 років, спочатку життя вона їла телятину, курине філе, яйця та іншу їжу, а потім ми рішили перейти на корм, так ось, спробували ми багато різного корму преміум класу, але зупинилися на Optimeal, так як їй він більш усіх сподобався.

Достоинства:
    Ціна, чудова якість, як завжди
    Недостатки:
    Сильний запах риби, але кішки сподобався
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Купив за знижкою дві упаковки. Киця їсть із задоволенням. Проблем ніяких не має. Новинка супер.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Запах
  • чепа м***

Кішка їсть добре,їй подобається

Достоинства:
    Купувала по скидці
    Недостатки:
    Не виявили
  • Юрий К***

Дома 2 кошки Девон-Рекс
    Если хорошо Optimeal для стерилизованных с говядиной и индюшатиной
    Решили попробовать с лососем, кошки его стали есть плохо
    Вместе лосось / говядина в пропорции 30/70 едят
    Наверное используем с лососем и вернемся к вариантам говядина и индюшатина

Недостатки:
    Плохо едят

• Марина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Бере вже не вперше, (рибою пахне) коту подобається

Достоинства:
    форма
    Недостатки:
    запах
  • Светлана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Кішка їсть із задоволенням.
    Дякую магазину за знижку і швидку доставку!
    Для власників це суттєво, коли хвостаті не голодні)

Достоинства:
    Ціна і якість
  • Наталья С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Добавляю на пачку этого корма (1.5 кг) , корм Проплан для стерилизованных котов (иногда обычный Проплан) 0.5 кг. Кошка эту смесь ест очень хорошо, проблем не возникало ни с чем. Поэтому этот корм буду покупать

Достоинства:
    Цена по акции вполне привлекательна, неплохой состав
  • Євген О***

Купував за знижкою. Кицька їла з задоволенням. Рекомендую

• Марта
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Вес 1 шт: 1.5 кг

Котик їсть корм з задоволенням, гарна шерсть від нього

Достоинства:
    Співвідношення якість і ціна
    • Саша

Чому тоді 2 зірки?