- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Було в наявності . Актуальний опис . Ціна якість . З магазину акамулятор місяця не витримує після заряджання цим пристроєм почти місяць і норм . Мишка працює годин по 8 кожного дня і активно працює . Швидка доставка .
- Дмитро Т***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Працює надійно, заряжає швидко та повністю. Дуже зручно не купувати одноразові батарейки. Дякую!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Зламалсь через тиждень
- Недостатки:
- Не купуйте, зламалось
- Продавец StarLight
На цей товар Ви маєте повноцінну гарантію терміном в 3-и місяці та термін обміну/повернення в 14-ь днів. Тобто Ви могли звернутися до нас у відповідний спосіб задля отримання безкоштовної заміни товару, або поврнути товар та отримати повну суму за замовлення. В будь-якому випадку дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару.
- Павел Р***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Якісний, недорогий і безвідмовний пристрій для базових потреб. Рекомендую як основний або запасний зарядний пристрій для дому.
- Продавец StarLight
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Чекаю вирішення питання, отримання не того що треба!
Прийшло в комплекті батареї на 600mAh.- Достоинства:
- ?
- Недостатки:
- ?
- Продавец StarLight
Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через пересорт товару на складі.
- Татьяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Батарейки гарнi, заряд тримають
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Товар непоганий, батарейки заряджає, в комплекті 4 батарейка. Подивлюся на скільки вистачить.
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Пристрій працює. Замовлення виконали своєчасно.
- Достоинства:
- Света К***Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight
Купили заради інтересу перевірити чи працює так як пишуть. Так, працює і дійсно заряджає батарейки) будемо користуватись)
Дякую.- Продавец StarLight