Отзывы покупателей о Устройство для зарядки аккумуляторных батареек типа АА/ААА от сети JIABAO JB-212

Оценка пользователей 4.25/5
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Було в наявності . Актуальний опис . Ціна якість . З магазину акамулятор місяця не витримує після заряджання цим пристроєм почти місяць і норм . Мишка працює годин по 8 кожного дня і активно працює . Швидка доставка .

• Дмитро Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Працює надійно, заряжає швидко та повністю. Дуже зручно не купувати одноразові батарейки. Дякую!

• Ігор

Зламалсь через тиждень

Недостатки:
    Не купуйте, зламалось
    • Продавец  StarLight

На цей товар Ви маєте повноцінну гарантію терміном в 3-и місяці та термін обміну/повернення в 14-ь днів. Тобто Ви могли звернутися до нас у відповідний спосіб задля отримання безкоштовної заміни товару, або поврнути товар та отримати повну суму за замовлення. В будь-якому випадку дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через заводський брак товару.

• Павел Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Якісний, недорогий і безвідмовний пристрій для базових потреб. Рекомендую як основний або запасний зарядний пристрій для дому.

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Чекаю вирішення питання, отримання не того що треба!
    Прийшло в комплекті батареї на 600mAh.

Достоинства:
    ?
    Недостатки:
    ?
    • Продавец  StarLight

Дякуємо за зворотній зв'язок та приносимо вибачення за незручності через пересорт товару на складі.

• Татьяна П***

Батарейки гарнi, заряд тримають

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Товар непоганий, батарейки заряджає, в комплекті 4 батарейка. Подивлюся на скільки вистачить.

• Павло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Пристрій працює. Замовлення виконали своєчасно.

Достоинства:

• Света К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StarLight

Купили заради інтересу перевірити чи працює так як пишуть. Так, працює і дійсно заряджає батарейки) будемо користуватись)
    Дякую.