Отзывы покупателей о Мощный электрический аспиратор LELIK™ Aero MAX, аккумуляторный назальный соплеотсос с 5 уровней мощности, голубой + Подарок Детский маникюрный набор LELIK 4in1, безопасный уход за ногтями младенца, зеленый

• Дробіняк В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Крута і незамінна річ для батьків.

Достоинства:
    Потужний, є мелодія та світло для відволікання уваги малечі
  • Виктор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Річ корисна. Свою задачу виконує.

Вітаю, Віктор.

Дякуємо за відгук.

Раді, що електричний аспіратор LELIK Aero MAX добре виконує свою задачу та став корисним у використанні.

Нехай і надалі прилад допомагає швидко та комфортно справлятися з необхідними задачами.

• Маргарита Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дуже сподобався, не тільки мені, але й дитині, а це найголовніше. До цього були істерики при чищенні носика, але з цим аспіратором не разу не заплакала дитина, музика та світло відволікають. Не разу не пошкодувала, що взяла саме його. А ще швидка доставка, в день замовлення одразу відправили і наступного дня вже був у мене.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Музика та світло
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  DZYGARI

Вітаю, Маргарито!

Дякуємо за такий теплий і детальний відгук про електричний аспіратор LELIK Aero MAX. Дуже приємно чути, що пристрій сподобався не лише вам, а й дитині, і що музика та підсвітка допомагають зробити процедуру очищення носика спокійною та комфортною.

Раді також, що ви відзначили швидкість відправки та сервіс.

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Аспіратор працює добре ,свою роботу виконує. Коли дитинча захворіло (2місяці) ,і почався нежить ,то дуже нас виручав,забирав з носика всі сопелькі ,і дитина дихала вільно.

Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Сніжана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Аспіратор сподобався . Потужний, є 3 насадки різного розміру, дуже зручно мити, води не боїться. Також є світло та музика приємна, не гучна. 5 режимів потужності. Користувалися декілька разів, поки все подобається

Достоинства:
    5 режимів потужності, 3 насадки, світло, приємна, не гучна музика, легко миється, складається, водонепроникний

Вітаємо, Сніжано!

Щиро дякуємо за відгук про аспіратор LELIK Aero MAX. Раді, що ви відзначили саме ті переваги, за які його цінують батьки: потужне всмоктування, різні насадки під вік малюка, легке миття, захист від вологи, підсвітку та спокійну музику — усе це робить процедуру комфортнішою і для дитини, і для мами.

Нехай пристрій і надалі допомагає швидко й без зайвого стресу справлятися з нежитем

• Анастасія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Опрацювали замовлення швидко, відправили в той же день, Все запаковано охайно, аспіратор вартує своїх грошей, потужності вистачає з головою! Рада свєму вибору. рекомендую іншим!

Вітаємо, Анастасія!

Щиро дякуємо за ваш відгук і рекомендацію
      Раді, що аспіратор LELIK Aero MAX виправдав очікування — має достатню потужність, зручний у використанні та дійсно допомагає швидко впоратися із закладеністю носика. Також приємно чути, що ви відзначили швидку відправку та акуратне пакування — для нас це важлива частина сервісу.

Користуйтеся із задоволенням та нехай малюк завжди почувається комфортно

• Наталия Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Швидко відправили. Аспіратор гарний та зручний, в комплекті є щіточка для чистки насадок. Працює на 5 режимах.Зручно що є контейнер для зберігання.Приємний подарунок, набір для нігтів теж якісний та в контейнері

Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Наталія!

Дякуємо вам за такий детальний і приємний відгук
      Раді, що електричний аспіратор LELIK Aero MAX з 5 рівнями потужності виявився для вас зручним у використанні та повністю виправдав очікування. Щіточка для очищення, контейнер для зберігання й продумана комплектація справді допомагають підтримувати гігієну та порядок щодня.

Окремо приємно, що вам сподобався і подарунковий манікюрний набір LELIK 4in1 — намагались, щоб він був таким же практичним і якісним.

Дякуємо за довіру та швидкий зворотний зв’язок!

• Олена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Чудовий продавець, швидка відправка, якісний товар та приємна комунікація! Рекомендую.

Вітаємо, Олено!

Щиро дякуємо за теплий відгук і рекомендацію
      Раді, що надпотужний електричний аспіратор LELIK Aero MAX та сервіс залишили у вас позитивні враження. Приємно знати, що ви відзначили швидку відправку, якість товару та комунікацію — це дійсно важливо для батьків, коли такі речі потрібні без зволікань.

Нехай аспіратор і надалі допомагає легко та комфортно доглядати за малюком.

• Ольга А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Замовляла аспіратор для носика. Все оформили дуже швидко: сьогодні замовила — і вже наступного дня отримала посилочку. Окремо хочу відзначити приємних і уважних менеджерів та якісний сервіс.
    Аспіратор для носика виглядає дуже якісним, але, на щастя, поки що не було нагоди повноцінно його випробувати.

Однозначно рекомендую і магазин, і їхні товари!

Вітаємо, Ольго!

Дякуємо вам за відгук і приємні слова про сервіс та швидкість відправки

Раді, що надпотужний електричний аспіратор LELIK Aero MAX, акумуляторний назальний соплевідсмоктувач, 5 рівнів потужності справив гарне перше враження якістю та комплектацією. Сподіваємось, що використовувати його доведеться якомога рідше, але якщо виникне потреба — він допоможе швидко, делікатно й комфортно для малюка.

Дякуємо за довіру та рекомендацію нашого магазину!

• Вікторія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дякую за швидку обробку замовлення

Достоинства:
    Все Чудово , швидкий сервіс , якісний товар

Вітаємо, Вікторіє!
      Дякуємо вам за відгук і теплі слова. Раді чути, що надпотужний електричний аспіратор LELIK Aero MAX повністю виправдав очікування, а сервіс і швидка обробка замовлення залишили приємне враження. Для нас дуже важливо, щоб товар був якісним, а обслуговування — зручним і оперативним.

Дякуємо за довіру та бажаємо здоров’я вам і вашій родині.

• Светлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Чудовий девайс , почала з механічного, дитина боялась, вередувала. З електричним набагато легше дитині прочистити ніс.. музика, підсвітка відволікає , дитинкі не боляче … Добре малюку, добре батькам, що тут скажеш. Рекомендую!

Достоинства:
    Швидко зробили відправку!
    Недостатки:
    Не виявлено, все чудово!
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Світлано!
      Дякуємо за такий щирий і змістовний відгук Раді чути, що надпотужний електричний аспіратор LELIK Aero MAX став для вас справжнім полегшенням у догляді за малюком. Дуже цінно, що музика та підсвітка допомагають відволікти дитину, а сам процес проходить без болю та стресу — комфортно і для малюка, і для батьків.

Дякуємо за рекомендацію та довіру до бренду LELIK

• Екатерина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дуже задоволена. Аспіратор просто чудовий .Були сумніви чи допомогає він вибирала з багатьох варіантів ,зараз хворіємо то він дуже виручає . Жалкую що не купила його раніше.В користуванні вже місяць.

Достоинства:
    Легкий у використанні. Впорався зі своїми задачами. Підходить для дітей різного віку.
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Катерино!
      Дякуємо за такий щирий і детальний відгук Раді чути, що надпотужний електричний аспіратор LELIK Aero MAX повністю виправдав ваші очікування та справді допомагає в момент хвороби. Приємно знати, що після місяця використання ви залишилися задоволені результатом, зручністю та універсальністю пристрою для дітей різного віку.

Нехай аспіратор і надалі буде надійною підтримкою для здоров’я малечі, а хвороби минають якомога швидше

• Трубина Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Отличный аспиратор, хорошо вытягивает сопли, не боится воды,что важно, поскольку предыдущий выкинула через полгода, так как в него попала вода.

Вітаємо, Олено!
      Дякуємо за ваш відгук і довіру. Раді чути, що аспіратор добре справляється зі своєю задачею та що ви оцінили захист від вологи — це справді важлива перевага для щоденного використання. Нехай пристрій і надалі буде надійним помічником та приносить лише позитивний досвід.

• Денис С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Наразі питань що до аспіратора не має, користувались пару разів, і витягували соплі із носі, все гаразд.

Недостатки:
    Не знайшов.
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Денисе!
      Дякуємо, що поділилися досвідом використання Раді чути, що аспіратор працює ефективно та допомагає швидко впоратися із закладеністю носика. Нехай користування надалі буде таким же зручним і результативним

• Михаил К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Аспіратор дійсно якісний, продавець швидко відправив, зворотній зв'язок- працює на відмінно. Дякую! 5 зірок

Достоинства:
    Якісний товар, відповідальний продавець
    Недостатки:
    Тут немає
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Михайле!
      Щиро вдячні за високу оцінку та довіру до LELIK Aero MAX. Приємно чути, що аспіратор працює відмінно й виправдав ваші очікування. Ми цінуємо ваш зворотний зв’язок і завжди прагнемо підтримувати якість на високому рівні.

• Тетяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дуже гарний аспіратор. Вагалася чи буде справлятися але справляється на всі .

Достоинства:
    Легко мити. Великий контейнер. Гарний органайзер для зберігання.

Вітаємо, Тетяно!
      Раді, що ви залишились задоволені аспіратором LELIK Aero MAX! Дуже цінно, що відзначили ефективність, зручність миття та велику ємність — на цьому робили акцент у розробці моделі.
      Нехай ваш малюк завжди дихає вільно!

З найкращими побажаннями,
      команда DZYGARI

• Алла Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Хороший аспіратор свою функцію виконує.

• Анжеліка
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дуже класний аспиратор. У мене був ручний , то дитина плакала ,мучилась.А з цим електричним дитина спокійна і я спокійна) Дуже рекомендую, справді хороший.

Вітаємо, Анжеліко!

Щиро дякуємо за ваш відгук Раді, що LELIK Aero MAX виправдав ваші очікування і став справжнім помічником у щоденному догляді за малюком. Електричні аспіратори справді значно полегшують процес — особливо у порівнянні з ручними моделями.

Нехай дитинка буде здорова, а користування приносить лише спокій і впевненість у кожному дні

• Аліна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Класний аспіратор, рекомендую, після дешевого взагалі топ

Достоинства:
    Гарно засмоктує,зручно миється не боїться води

Вітаємо, Аліно!
      Дякуємо за ваш теплий відгук
      Раді, що аспіратор LELIK Aero MAX повністю виправдав очікування та перевершив попередній досвід. Потужність всмоктування, зручне миття та стійкість до вологи — саме ті речі, які є перевагою даної моделі для максимального комфорту батьків і малюків.

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Аспіратор дійсно потужний, в реальності він ще кращий, спеціальний бокс для зберігання. приємні насадки силіконові, вибираєш собі потрібну потужність. Навіть для старшого 5 років підійшов, буде помічник для всієї родини)). Задоволені!

Достоинства:
    Гарно всмоктує, бокс для зберігання, підсвітка
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Олено! Дякуємо за розгорнутий відгук!
      Дуже приємно чути, що LELIK Aero MAX виправдав ваші очікування та підійшов навіть старшим діткам Потужність, підсвітка й зручність зберігання — усе це ми врахували, щоб пристрій був справжнім помічником для родини.

Нехай користування буде зручним, а дітки — здоровими!

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

аспіратор дуже класний саме те чого мені хотілось. якісний, добротно зроблений, потужні режими, не дуже гучний і саме круте в ньому, що він не боїться вологи. От просто можна брати мити його проточною водою, що є дуже зручно. Рекомендую всім хто вагається чи варто переплачувати трішки більше за інші подібні моделі. однозначно варто!

Достоинства:
    Кейс для зберігання, не боїться води
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Юліє!
      Щиро дякуємо за такий змістовний і корисний відгук! Дуже раді, що електричний аспіратор LELIK X50 повністю виправдав ваші очікування та став зручним помічником у догляді за малюком.

• Олександра В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дуже класний аспіратор. До цього аспіратора було багато інших які вмирали через пару місяців бо рідина потрапляла в середину, а цей аспіратор просто знахідка, величезний плюс що не боїться потрапляння рідини і можна мити. Маю на нього великі надії, що прослужить довго. Сам аспіратор чудовий, різні потужності, якісно зроблений. Однозначно рекомендую.

Достоинства:
    Можна мити, не боїться потрапляння рідини, якісно зроблені матеріали, зручна коробка для зберігання

Вітаємо, Олександро!

Щиро дякуємо за такий розгорнутий та позитивний відгук! Нам надзвичайно приємно знати, що аспіратор LELIK X50 перевершив ваші очікування та став надійним помічником. Ми раді, що змогли запропонувати вам якісний продукт, який зручно використовувати та легко доглядати.

Ваші слова — найкраща мотивація для нашої команди працювати ще краще. Дякуємо за рекомендацію!

З найкращими побажаннями,
      команда DZYGARI

• Сергей Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дуже якісна річ. Задоволенні на .
    Дуже допоміг. Маляті два тижні.

Достоинства:
    Все добре
    • Продавец  DZYGARI

Вітаємо, Сергій! Дуже дякуємо за ваш відгук! Нам надзвичайно приємно чути, що Надпотужний електричний акумуляторний назальний аспіратор LELIK X50 став у пригоді вашому маляті
      Ми завжди прагнемо забезпечити високу якість продукції, щоб Ви могли бути впевнені у безпеці та комфорті дитини з перших днів життя.
      Бажаємо здоров’я Вам і Вашій родині!
      З повагою, команда DZYGARI

• Наталія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дуже задоволена, добре відсмоктує, хороший пристрій для молодих матусь

• Валентина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дуже задоволена, добре відсмоктує, добре що є різні швидкості. Легко миється!

Достоинства:
    Різні швидкості, легко миється
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Покупкою задоволена, магазин зв'язався зі мною, проконсультували, все чітко пояснили і заявлена інформація повнстю відповідає дійсності, із задачею справляється добре.

• Продавец  DZYGARI

Вітаємо! Дякуємо за чудовий відгук! Ми раді, що аспіратор відповідає вашим очікуванням і справляється зі своєю задачею. Завжди раді вам допомогти та забезпечити якісний сервіс. Звертайтеся, якщо знадобляться додаткові консультації!

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Аспиратор безусловно эффективный и безопасный! Каждый день я убеждаюсь в этом, когда мой ребонок спокойно спит с чистым носиком. Это вам не просто груша, отлично справляется с удалением всех лишних выделений!

Вітаємо, Тетяно!

Дякуємо за такий теплий відгук! Дуже раді, що LELIK X50 став вашим надійним помічником. Спокійний сон дитини з чистим носиком – це найкращий доказ ефективності. І справді, аспіратор значно полегшує життя порівняно зі звичайною грушею!

Нехай і надалі приносить вам лише позитивні емоції!

З повагою,
      Команда DZYGARI

• Катерина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Вагалась із-за ціни, чи брати, щоб не переплатити. Але все ж таки продавець переконав, що це нова модель, більш потужна, водонепроникна. В практиці зрозуміла, що таки не переплатила)) Воно того варте, і сама якісь, і комплектація. Охайно зберігається в контейнері

Вітаємо, Катерино!
      Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви зважились на покупку та залишились задоволені. Надпотужний аспіратор LELIK X50 дійсно має багато переваг, і приємно чути, що ви оцінили його якість, потужність та зручну комплектацію. Нехай служить вам надійно та довго!
      З повагою,
      Команда DZYGARI

• Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Дуже сподобався! Зручний контейнер для зберігання, добре працює, потужність хороша. Без зайвих запахів, насадки приємні, м'якенькі. Перевірено та рекомендую!!

Достоинства:
    добротний, якісний, потужний
    Недостатки:
    ще спостерігаю
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Аспіратор просто вау! Дуже якісний, тихо працює та дійсно потужний. Чудовий бокс для зберігання!

• Дарина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Аспіратор виглядає дуже якісно, має класний та зручний бокс для зберігання. Пластик хороший, зібраний якісно. Зручно доглядати, не боїться води, як інші.

Достоинства:
    не боїться води, можна мити під проточною водою
  • Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Вже не перше моє замовлення у цього продавця. Все на високому рівні і обслуговування замовлень і якість товарів. Отримала просто суперовий аспіратор.

• Віолетта Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

В мене немає змоги з чимось порівнювати, але цей аспіратор дуже добротний. Взявши в руки відчувається якість. Гарний кейс та щипчики в комплекті. Простий в збиранні і дуже пожужний. Головне, що його просто мити після процедур. Він не боїться води!

Достоинства:
    не боїться води, зручно доглядати
    • Продавец  DZYGARI

Віолетта, вітаємо! Вдячні вам за приділений час та залишений відгук про Надпотужний електричний акумуляторний назальний аспіратор LELIK X50. Ми надзвичайно раді, що покупка вам принесла задоволення та вам все сподобалось!
      Дякуємо, що обрали наш магазин! Будемо раді вас бачити знову!

• Аліна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: DZYGARI

Просто шикарний аспіратор. Повністю відповідає опису та дуже якісний. Гарний бокс для зберігання, тиха робота та гарно сидить в руці.

Достоинства:
    бокс для зберігання, водостійкий