- Анатолій В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Повне сміття. Не раджу купляти. Одні розчарування в дитини.
І 5 хвилин не прослужила. Пластик крихкий. В час коли є десятки міцних, пластичних пластиків, ПЕТ, нейлон, еластани, виробник цього розчарування вибрав напевно самий крихкий.- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Сам виріб, виробник і продавець.
- Наталія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Добрый день, в первый же день при падении поломалась игрушка, ребенок очень был расстроен
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна іграшка. Всі діти в дворі ставали в чергу щоб запускати диск. Гарно і високо літає. Диск поки цілий. Рекомендую.
- Достоинства:
- Якісно зроблено- витримала гру великої кількості дітей. Середнього розміру( не маленька)за невелику ціну
Дякуємо за відгук!
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Класна іграшка. Купувала дитині 1 рік і 8 місяців - в захваті, як і інші діти у дворі. Звичайно якість дуже посередня, через тиждень зламались дуги навколо лопастей (зрізали і користувались просто трикутником - літало і так) і перестали світити діоди. Зовсім тріснула літаюча частина через два місяці користування. А от запускаючи частина працює без проблем, набагато міцніша. Але дитині настільки сподобалось, що хочу купити ще. Чекаю як з'явиться у наявності і візьму одразу три - дві для своєї дитини про запас та одну для хресника))
- Достоинства:
- Цікава, дуже подобається дітям
- Недостатки:
- Швидко ламається літаючий диск
Дякуємо за ваш відгук.Ми раді, що іграшка вам сподобалась. Сподіваємось, що нові покупки теж принесуть радість та задоволення і виявляться міцнішими за попередні.
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна іграшка
Добрий день! Дякуємо за вибір продукції ТМ Qunxing Toys. Дуже раді, що товар вам сподобався. Щиро дякуємо за зворотний зв'язок!
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все гарно працює
Вітаємо! Дякуємо за вибір продукції ТМ Qunxing Toys. Дуже раді, що гра вам сподобалась. Щиро дякуємо за відгук!
- Татьяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Відмінна іграшка діти в захваті купили аж дві дитина двох років навіть може запускати і цікаво.
Добрий день! Дякуємо вам за вибір продукції ТМ Qunxing Toys. Дуже раді, що набір вам сподобався. Щиро дякуємо, за зворотний зв'язок!