Отзывы покупателей о Повербанк ROMOSS 27000mAh 65W Pro

Оценка пользователей 4.86/5
  • Отзывы про товар продавца OMS
  • Олег Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OMS. Емкость батареи: 27000. Цвет: Черный

Доставили швидко, дякую. Включив павербанк - на екрані було показано 72 відсотки, підключив ноут - одразу показало 0. Потім зарядив павербанк, підключив ноут, зарядило швидко від 17 відсотків до 74 при перегляді серіалу. При цьому зняло відсотків 40 в павербанку. Ноут HP Elitebook 845 G 7, батарея на 4500 mAh

Достоинства:
    Швидко заряджає ноут, десь на півтори-дві зарядки ноута.
    Недостатки:
    Заряджав один раз, поки ще не виявив
  • Вадим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GTX SHOP. Емкость батареи: 27000. Цвет: Черный

Ціна якість. За ці кошти один із кращих павер банк. Заряджає телефон бистро так само як і сам заряджається від бистрої зарядки. Користуюся не часто вже пів року нарікань не маю Для ноутбуків не всіх підійде, треба дивитися скільки споживає ноутбук бо часто це більше ніж 65w

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: StoreKramnytsya. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Користуюся 6 місяць все добре працює

Достоинства:
    Важкий, вартує своїх грошей
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: GTX SHOP. Емкость батареи: 27000. Цвет: Черный

Добрий день! Користуюсь 3й місяць даним повербанком, все добре працює! Задоволена даним товаром! Чудова якість за такі гроші! Рекомендую

• Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: GTX SHOP. Емкость батареи: 27000. Цвет: Черный

Замовила для проведення уроків, щоб ноутбук підзаряджати. Вчора забрала повербанк на 27 000 mAh з магазину розетки, був із 78% заряду.Ще й довелось адаптер окремо купувати, бо в ноуті нема роз’єму Type-C. Декілька хвилин заряджала телефон, і після лишилось 72%.
    Сьогодні вирубили світло під час уроку, підключила повербанк, було 70%, він пропрацював від сили хв 10, і все, показав 0% і вимкнувся.

Достоинства:
    Поки що не знайшла.
    Недостатки:
    При першому ж використанні не зарядив ноутбук навіть на половину.
  • Владимир Ш***

Все працює

• Юра І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MGBT. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Все влаштовує, довго тримає,і заряджає швидко

• Евгений Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Гарний павербанк. Емности хвата на багато гаджеті. Дуже задоволений.

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Дуже класний павер банк, покупкою задоволена. Швидко заряджає пристрої, а також сам довго тримає заряд. Вага немаленька, але це і не головне

Достоинства:
    Швидка зарядка
    • Продавец  KSVS

Дякуємо.

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Ємкий, вирішив мої проблеми щодо живлення ноуту при роботі на будь-якій локації. Вибирав між цим повербанком та іншим, який з ліхтарем але більш габаритний. Вибрав цей, його габарити дозволяють досить зручно добавляти в рюкзак до ноуту. Живить довго, час навіть не засікав, вистачає з головою. Але відразу буде потрібна потужна зарядка, бо при використанні кожен день потрібно буде й заряджати досить швидко. Зарядка на 45W, що в мене для телефону та планшету, цей девайс заряджала дуже повільно, зараз взяв на 120W і все чудово. Продавцю окрема подяка за супроводжування, консультації та відповіді на всі питання щодо користування цим приладом, дійсно, дуже приємно.

Достоинства:
    Потужний, зручні габарити щоб переносити в рюкзаку разом з ноутом.
    Недостатки:
    Не аиявив
    • Продавец  KSVS

Дякуємо. звертайтесь)

• Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Чудова покупка, враховуючи відключення. У комплекті є шнур. Для зарядки телефонів вистачить надовго. Повністю відповідає опису, уважний продавець, надав всю необхідну інфо в особисті

Достоинства:
    Потужність
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  KSVS

Дякуємо за ваш відгук. Звертайтесь)

• Игорь А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Павербанк виконує свою роботу. Дякую продавцю

Дякуємо, звертайтеся

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Задоволена роботою павера. Заряджає ноутбук. Поки що тестувала 5 годин безперервної роботи павера підключеного но ноуту, і все було супер. Павербанк не розрядився повністю, ноутбук залишився на заряді 100%.

Достоинства:
    Працює як заявлено
    • Продавец  KSVS

• Кирило
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Користуюсь два місяці, працює добре. MacBook Pro 13 заряджає півтора рази.

• Марабян А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Чудовий павербанк. Мій ноут м1 air зарядив 3 рази ( від 18% заряджаю завжди) Як порадив менеджер придбав блок на 65w і сам павербанк зарядився за 3 години, що чудово на цей час)дякую)

Достоинства:
    Швидко заряджає, сам також швидко заряджається
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  KSVS

• Виталий Л***

• Євгеній С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Користуюсь павербанком вже 2 тижні, нарікань немає. Для мого ноута (Acer Aspire A515-55G) вистачає на 2,5 години при повній загруженості ноута (робота, ігри).
    Продавець привітний, надав кілька порад, доставка швидка

Достоинства:
    Підходить для ноутбуків 65w, об'ємна батарея
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  KSVS

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Класний павербанк, врятовує ноут. Швидка доставка, дуже чемний продавець. Дякую.

• Світлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Супер сервіс. Продавець дав такі поради, що не можливо помилитися у експлуатації та зіпсувати товар. Як розрядити, як і чим заряджати. Просто вау. От би всі такі були)
    Павербанк хороший. Заряджає ноутбуки і все необхідне. Важкенький, але це зрозуміло. Заряджається швидко, якщо прислухатися до порад продавця. Дякую!

Достоинства:
    Все добре

• Евгений
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Взяв такий, проблеми з ноутами вирішує - на повну заряджає мій та жінчин, ще трохи залишається. Сам також встигає зарядитися поки світло є (якщо використовувати зарядку від ноута). Продавець адекватний, консультував по всьому, що мене цікавило. Дякую.

Достоинства:
    Заряджає ноути, працює нормально
    Недостатки:
    Не бачу
    • Продавец  KSVS

• Олег Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Пауер банк якісний, дуже домогає у безкінечних відключеннях світла для зарядки та тривалої підтримки роботи ноутбуків, зарядки телефону, годиннику, навушників. Зарядив робочий Asus Vivobook з 50% заряду, і в пауербанку заряду лишилось ~77-78%. (знадобився перехідник для зарядки, т.я. на ноуті не було Type C саме для заряджання) А на моєму Asus ROG Strix все добре працює і просто від Type C. Відправили швидко, вже через декілька годин після замовлення.

Достоинства:
    Ємність, яка буквально «відчувається»
    Потужність в 65W
    Провод Type C - Type C, до 100W, який є вже в комплекті з пауером.
    Дизайн
    Недостатки:
    Поки не виявив. Як радив продавець,так як велика ємність, то після покупки розрядіть його в 0%, і зарядіть до 100% для калібрування показників на дисплеї.
    • Продавец  KSVS

• Олег Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

перед відправкою продавець звʼязався зі мною та впевнився що цей повербанк саме те що мені потрібно, дякую за пильність.

Достоинства:
    заряджає ноутбук, невеликий
    • Продавец  KSVS

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Майже місяць в роботі, наразі все ок. Брав для ноутбука Lenovo, на даний момент +100% часу роботи від акумулятора (14 vs 7 годин).
    Дуже уважний продавець, зразу надав короткий інструктаж, відправили в той же день, прийшло наступного дня - для розетки у нас це в середньому на 2 дні швидше, ніж звичайно.
    Тобто і пауербанк, і продавця - рекомендую.

• Олег Р***

Підкажіть будь-ласка, Ви заряджаєте ноутбук через Type C, чи купляли перехідник для заряджання?

• Олексій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Вчасно доставили, адекватна комунікація з продавцем, який є компетентним стосовно своїх товарів. Дуже задоволений. Дякую
    Type-C порт працює в дві сторони (це може бути не очевидним) — і на зарядку, і на живлення.
    На початку користування індикатор рівня заряду може дивно поводитись, але недостатньо дивно, щоб це записати в недоліки.

Достоинства:
    Досить довго тримає (MacBook Pro 2023), швидко заряджається (65W, Type-C)
    • Продавец  KSVS

• Юрій Б***

Доброго дня. Не підкажете скільки раз ним можна зарядити мак?

• Григорій Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Дякую продавцю за оперативну відправку повербанку та чітку взаємодію. Товар якісний, саме такий, як я шукав для користування ноутбуком. Рекомендую

Достоинства:
    Швидко заряджається сам та має великий ресурс для зарядки гаджетів. Добре заряджає ноутбук. Виготовлений із приємного на дотик матеріалу. Простий в користуванні

• Юрий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Спасибо большое продавцу. Побольше клиентов! Слава Украине и ЗСУ!

Достоинства:
    Доставили очень быстро,повербанк действительно стоит заявленных денег,не разочаровал. Заряжается от сети довольно быстро,без проблем тянет роутер,планшет и телефон
    Недостатки:
    Не обнаружил
  • Максим Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Відсоток заряду показує недійсний, вирубається на 30-40%. Калібрував 5 разів, не допомогає.

На дешевших паверах працює датчик краще ніж на цьому.

Недостатки:
    Відсоток зарядку
    • Продавец  KSVS

Доброго дня. Дякуємо за відгук. Спробуйте розряди якимось менш потужним пристроєм і перевірити!

• Ірина П***

Гарний Пауер, заряджає макбук про 2019

Достоинства:
    Якісний, потужний, швидка доставка
    Недостатки:
    Не побачила
    • Продавец  KSVS

Дякуємо за відгук

• Тетяна

підкажіть будь ласка, за який час павер може зарядити ваш ноутбук до повного? і за скільки заряджається сам від мережі?

• Anonymous

• Світлана Т***

Рекомендую

Достоинства:
    Хороший пауер.Працює на ЗСУ.
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  KSVS

Дякуємо

• Даниил Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Користуюся вже декілька місяців, працює як треба!

Достоинства:
    Гарний корпус, є дисплей, вистачає на дуже великий проміжок часу.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  KSVS

Дякуємо

• Ігор С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Technerik. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Немає качества відправки перевірки товару, тому будьте готові що майже за 5 тисяч купите собі тільки ожин кабель

Достоинства:
    Недостатки:
    Приїхав Павер Банк повністю сівший,після 6 годин зарядки як було 0 відсотків так і залишилось,сутки зарядки на різних блоках і нуль
    • Продавец  Technerik

Доброго дня! Як і зазначали в переписці з Вами ми відправляємо товар запечатаний, заклеєний заводськими стікерами, аби клієнти були впевнені, що вони отримують новий товар. Перевірку ми робимо лише по запиту покупця. Romoss мають дуже низький відсоток браку, але заводськой брак, на жаль, може зустрічатись. Наш менеджер одразу, як тільки Ви повідомили про проблему, надав Вам консультаціію і запропонував надіслати товар на перевірку (якщо заявлена проблема виявляється - ми робимо обмін на новий або повернення коштів), але Ви повідомили, що вже викинули повербанк.

• Євгеній
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Гарний павербанк, декілька разів виручив мене з ноутом, коли не було світла, працює чудово. Користуюсь майже 3 місяці.

Достоинства:
    Працює як очікувалось
    Недостатки:
    Не виявив
  • Игорь В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Гарний павер, мак заряджає!

Достоинства:
    Швидко и зручно
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Славик В***

Швидко доставили ,рекомендую

Достоинства:
    Добре працює ,задоволений
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  KSVS

Звертайтесь

• Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: KSVS. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Работает замечательно. Реально, с таким power bank спокойнее

Достоинства:
    Встроенный дисплей, возможность заряжать несколько устройств
    Недостатки:
    Пока не обнаружили
    • Продавец  KSVS

Дякуємо за відгук

• Юрий Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Aliko. Емкость батареи: 40000. Цвет: Черный

Все соответствует.

• Продавец  Aliko

Дякую за відгук, дуже приємно. У нас постійне оновлення товару приходьте до нас ще)