Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Портмоне мужское кожаное с орлом 20232 Vintage Черное

Оценка пользователей 4.4/5
  • Матиенко А***

Хароше

Олександр, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Олександр В***
  • Ярослав О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Портмоне сподобалось, але кишенька на замку наша гривня трошки завелика замок не засунеш. Трохи замалий для гривні

Достоинства:
    Шкіра
    Недостатки:
    Замалий для гривні

Ярослав, доброго дня. Дякуємо, що Ви знайшли час залишити відгук. Бажаємо приємного користування.

• Олександр С***

Зручний

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

В цілому ми всім задоволенні. Всім рекомендую цей інтернет магазин якісних аксесуарів, дякую!

Достоинства:
    Дуже гарне портмане
    Недостатки:
    Шкода що немає маленької кишені на кнопкі

Світлана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Жанна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Досить непогано виглядає.

• Соответствие указанным размерам

Соответствует

Жанна, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Дарья П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Всі відгуки не відповідають дійсності. Роблю акцент на відгуки, адже завдяки їм і придбала цю непрактичну річ на подарунок. Було дуже несподівано і прикро, коли іменинник одразу почав перекладати картки і купюри зі старого портмоне у нове,і......от халепа! Навіть невелику кількість купюр просто неможливо туди засунути, та й, навіть, ті три купюри,що влізли безболісно виглядали з портмоне,як вуха зайця. По висоті не вистачає мінімум 2 см.Ні картки,ні техпаспорт,ні водійське посвідчення в це портмоне взагалі не вміщаються. Його не можу радити до покупки навіть студентам і взагалі гроші в кишені можна носити і без нього. Відділення за змійкою ні під що не придатне.Грубе,недолуге, непродумане,не містке. Просто річ для " галочки"та й тільки.

Достоинства:
    Недостатки:
    Малий за розмірами,не практичний,не місткий,грубий,прошивка ниткою відверто жахлива.

Доброго дня, Дарья. Приносимо свої вибачення за заподіяні незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми неодмінно приймемо заходи для поліпшення якості контролю нашої продукції і недопущення подібних ситуацій у майбутньому.

• Богдан

Відповідає ціна/якість.
    Досить непогане портмоне для такої ціни, купюри по 1000 гривень треба впіхувати, але загалом непогано)

Достоинства:
    Якість виробу (все прошито, проклеєно), компактний розмір, низька ціна, виглядає як з якісного матеріалу.
    Недостатки:
    Не для великий купюр, занадто компактне для них)
  • Владимир В***

Класс

Достоинства:
    Недостатки:
    Відсутні

Доброго дня, Володимир. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Владимир В***

Ваще класс!

Достоинства:
    Вещь
  • Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Спасибо. Кошелек сделан хорошо. Мягенькая кожа. Есть отделение на змеечке, для мелочи. Есть для карточек. Ну и под купюры. При этом кошелек не громоздкий, удобно носить. Этот был подарок мужу - он очень доволен.

Достоинства:
    Хорошо сшит, натуральная кожа, все продумано, удобный, красивый, дизайн супер!
    Недостатки:
    Без скидки цена была бы высоковата на мой взгляд

Добрый день, Юлия! Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.
      Всегда рады видеть Вас среди наших покупателей и ответить на все вопросы. Приятных и удачных Вам покупок!
      Хотим отметить, что мы ценим каждого нашего клиента и стараемся максимально быстро решить все возникшие вопросы нашим клиентским отделом. Спасибо за доверие!
      С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.

• Тата Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брала на подарунок, дуже сподобався!

Достоинства:
    Легенький, компактний, але дуже місткий. Є багато відділень для карток. Мягка шкіра. Запах відсутній. Хороша фурнітура.
    Недостатки:
    Поки не виявили

Доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.

• Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Качество кожи очень хорошее, да и сделан кошелек вполне качественно.
    После аналогичного кошелька, но с размерами 12,5х10х2 всё влазит, но как-то уж очень в притирочку. Это иногда действует на нервы, особенно когда нужно быстро пластиковую карту вытянуть. Или же если нужно положить пару купюр в отделение на молнии, приходится это делать медленно и очень аккуратно. Я этой молнией уже пару тысячных купюр порвал.
    А так, портмоне очень достойное!

Достоинства:
    Качество кожи, хорошо сшит.
    Недостатки:
    Размеры! Хотелось бы на 5мм пошире и на 10мм подлиннее.

Добрый день. Спасибо за выбор нашей продукции. Нам очень приятно, что Вы нашли время оставить положительный отзыв и остались довольны качеством приобретенного товара. Желаем приятного пользования.
      Все Ваши пожелания о товаре мы передадим производителям.

С уважением к каждому клиенту, Представитель поставщика.

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Не погане портмоне....ціна високувата(0)

Достоинства:
    Легкий та зручний у користуванні
    Недостатки:
    Не виявив
  • Сергій
    Продавец: Rozetka. Цвет: Коричневый

Я покористувався цим портмоне недовго, однак вже можу впевнено сказати, що воно стовідсотково варте покупки. Коштує не так вже й дорого, якщо враховувати те, що гаманець надійно прослужить не один рік. Виготовлений він надзвичайно надійно, шкіра міцна та якісна, натуральна. Форма гаманця продумана, є багато необхідних відділень та кишень. Він компактний, але вміщає все необхідне. Найкращий варіант. Раджу!

Достоинства:
    1) Ціна 2) Зручний 3) Шкіра 4) Компактний 5) Якість
      Представитель поставщика

Дякуємо за відгук. Носіть із задоволенням.

• Віталік К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купил себе это мужское портмоне кожаное Vintage 20232 Черное. Рад остался покупкой! Портмоне компактное по размеру, места хватает, качественное и прочное. Имеет стильный и оригинальный дизайн, комфортное в использовании, долговечное. Мужское портмоне понравилось, по цене как на меня доступное! Советую к покупке!

Достоинства:
    Компактное по размеру, места хватает, качественное и прочное, стильный и оригинальный дизайн, комфортное в использовании, долговечное, по цене доступное.
      Представитель поставщика

Спасибо за отзыв. Рады, что вы остались довольны. Пусть портмоне долго служит и радует вас.